Инфо за Шаново ,Ягода

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

bori4ev
новобранец
новобранец

Инфо за Шаново ,Ягода

Мнение от bori4ev »

Тези дни ще ходя на сепарацията ,излизали рипка и за какво да се преготва
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Инфо за Шаново ,Ягода

Мнение от bgstan »

Аз взех да се отчайвам от тези пресевни. Пробвал съм почети всичко захранки Вандер енде ,джаксън имам чувство ,че рибата или я няма или не се влияе от захранки. Чувам че хващали платики ,сомове ама аз ходя редовно и досега не съм видял някои да хване. Според мен си избери място където да ти е удобно да не ти пече да не те духа вятър и си цъкаи бабушки. За всеки случей си хвърли една дъна на рибка ама не разчитаи много.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Инфо за Шаново ,Ягода

Мнение от Petar Nedev »

на ягода само баби. може и някоя заблудена щука. на Шаново имаш шанс за сом. избери си по усойно място( без хора и движение) спотай се някъде и на 1,5- 2 м дълбочина на грозд торен, не много навътре на 5-6м е достатъчно. надвечер, няма да е лошо да си вземеш и светещи анпули. до към 11 вечерта каквото хванеш-хванеш после няма смисъл.
PS; надявам се по малките сомчета да се пускат отново. там популацията на сома е много добра защото са много дълбоки и пълни с паднали дървета присевните и няма как да ги ошетат с мрежите
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”