Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Шаново ,Ягода
Модератор: sapuna
Инфо за Шаново ,Ягода
Тези дни ще ходя на сепарацията ,излизали рипка и за какво да се преготва
- bgstan
- ще става разбирач
Re: Инфо за Шаново ,Ягода
Аз взех да се отчайвам от тези пресевни. Пробвал съм почети всичко захранки Вандер енде ,джаксън имам чувство ,че рибата или я няма или не се влияе от захранки. Чувам че хващали платики ,сомове ама аз ходя редовно и досега не съм видял някои да хване. Според мен си избери място където да ти е удобно да не ти пече да не те духа вятър и си цъкаи бабушки. За всеки случей си хвърли една дъна на рибка ама не разчитаи много.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Инфо за Шаново ,Ягода
на ягода само баби. може и някоя заблудена щука. на Шаново имаш шанс за сом. избери си по усойно място( без хора и движение) спотай се някъде и на 1,5- 2 м дълбочина на грозд торен, не много навътре на 5-6м е достатъчно. надвечер, няма да е лошо да си вземеш и светещи анпули. до към 11 вечерта каквото хванеш-хванеш после няма смисъл.
PS; надявам се по малките сомчета да се пускат отново. там популацията на сома е много добра защото са много дълбоки и пълни с паднали дървета присевните и няма как да ги ошетат с мрежите
PS; надявам се по малките сомчета да се пускат отново. там популацията на сома е много добра защото са много дълбоки и пълни с паднали дървета присевните и няма как да ги ошетат с мрежите