Помощ за детска градина

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Помощ за детска градина

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Искам да ви попитам има ли някой познати по детски градини в София. Проблема ми е следния вече втора година детето не го приемат нито в ясли нито в детска градина. С майка му няма как да работим и двамата и да гледаме детето, а само един да работи и да разчитаме трима на една заплата просто не става. В частна детска градина не можем да си позволим да го дадем поради финансови причини. Срам не срам, ама дори ако трябва да си платя на някой само и само да го приемат. По принцип живея в Люлин, но положението е такова, че и в друг район да е градината няма проблем, само да го приемат детето.
Изображение Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Помощ за детска градина

Мнение от hristotihov »

Добре дошъл в моя свят. :twisted:
И аз съм в Люлин, жена ми не работи от 3 години, имам две деца, голямото е на частна ясла - 450 лева на месец.
Гледай да си помагаш сам, не си ли помогнеш друг няма да го направи. Не търси помощ от форума, дай тук да си говорим за риболов.
Аз съм като затворник с две малки деца, тая година имам максимум 7-8 излета, ама не се оплаквам, това е временна ситуация. :wink:
нямам живарник
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Ние имаше същия проблем.
Единственото решение е ако имаш познат на висок пост в общината. Всички градини и ясли са общински и трябва човек да те вкара при някой директор на градина/ясла. Оттам те си знаят работата. Има едни "случайни" томболи с компютър и прословутата програма за класиране. Където обаче има компютър, не вярвам на никакви случайности.
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Да знам, че е временна докато станат на 6-7 години и почнат училище. Баси идиотската държава. Нямаш елементарни условия да си отгледаш детето нормално.
Изображение Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

LynyrdSkynyrd написа:Да знам, че е временна докато станат на 6-7 години и почнат училище.
Аз имах предвид, да почнем да ходим зедно на риболов. 8) :wink: :D
нямам живарник
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Толкова ми е смотано на последък, че дори и за риба не ми се ходи.Иначе за съвместен риболов няма проблем. Само трябва да се разберем нещо Ееее, ама въртяхме сукахме и пак до риболов го докарахме. :D
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ако не смяташ че "Овча купел" ти е далече то пробвай ТУКА . Предполагам че в централата все още може да има някое останало място . Градината не е нищо особенно . Намира се до общежитие на военни и такова на бежанци и сигурно поради това няма особенно голям наплив иначе си е добре поддържана , с читав двор и добре охранявана включително и с видеонаблюдение . Детенце беше във филиала и при дипломатическият корпус ама там друга бира и почти невъзможен прием .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Павка, кат гледам и там всичко е пълно.
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Не обръщай внимание на това че е пълно . Ако ти върши работа запиши детенце и като гледам ще е третото чакащо а поне пет ще отпаднат по ред причини като примерно че са приети в други градини в които са кандидатствали .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”