Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Рила и Пирин
Модератор: sapuna
Рила и Пирин
да знаете тази година кои езера ще са разрешени, специално ме интересува Поповото езеро в Пирин и региона наоколо?
забранено!
[яуоте=&яуот;Чапара&яуот;]Ми ще се поинтересувам и ако разбера ще отговор\\\\,а ако н\\\\акои друг знае...[/яуоте] до 2009 година риболова в езерата на пирин е забранен.това не пречи на местните помази да ходят за риба.дори това лято чух несто чудовистно,булгарите от село обидим, избивали рибата с армеиски взривове.по 20 метра фонтани изригвали, голямата риба пада на дъното, но гиона си е гион...става вапрос за кременските езера. :идеа:
re4en,morski ribolov.
- barutchiata ©
- Администратор
Re: забранено!
batkose написа:[яуоте=&яуот;Чапара&яуот;]Ми ще се поинтересувам и ако разбера ще отговор\\\\,а ако н\\\\акои друг знае...[/яуоте] до 2009 година риболова в езерата на пирин е забранен.това не пречи на местните помази да ходят за риба.дори това лято чух несто чудовистно,булгарите от село обидим, избивали рибата с армеиски взривове.по 20 метра фонтани изригвали, голямата риба пада на дъното, но гиона си е гион...става вапрос за кременските езера. :идеа:
БатКосе ако нямаш кирилица използвай бутона Lat->BG