Рила и Пирин

Модератор: sapuna

Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Рила и Пирин

Мнение от afgany »

да знаете тази година кои езера ще са разрешени, специално ме интересува Поповото езеро в Пирин и региона наоколо?
batkose
новобранец
новобранец

забранено!

Мнение от batkose »

[яуоте=&яуот;Чапара&яуот;]Ми ще се поинтересувам и ако разбера ще отговор\\\\,а ако н\\\\акои друг знае...[/яуоте] до 2009 година риболова в езерата на пирин е забранен.това не пречи на местните помази да ходят за риба.дори това лято чух несто чудовистно,булгарите от село обидим, избивали рибата с армеиски взривове.по 20 метра фонтани изригвали, голямата риба пада на дъното, но гиона си е гион...става вапрос за кременските езера. :идеа:
re4en,morski ribolov.
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

тя за това на тези Кременските е толкова наплашена, 3 дена съм я гонил с мухарки и блеснарки там и бях капо
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: забранено!

Мнение от barutchiata © »

batkose написа:[яуоте=&яуот;Чапара&яуот;]Ми ще се поинтересувам и ако разбера ще отговор\\\\,а ако н\\\\акои друг знае...[/яуоте] до 2009 година риболова в езерата на пирин е забранен.това не пречи на местните помази да ходят за риба.дори това лято чух несто чудовистно,булгарите от село обидим, избивали рибата с армеиски взривове.по 20 метра фонтани изригвали, голямата риба пада на дъното, но гиона си е гион...става вапрос за кременските езера. :идеа:

БатКосе ако нямаш кирилица използвай бутона Lat->BG
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”