Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мренки на Искъра
-
- ще става разбирач
Мренки на Искъра
След доста бачкане в съботния ден с моето слънце решихме днес да се отдадем на малко релакс .В 5:30 тръгнахме от София ,на разсъмване бяхме след Роман .Обикаляхме доста докато намерим място ,много не ми е познат този район и първо се спряхме тук

Разпънах фидера с 50 гр кошничка river основно 0.22 повод 0.16 кука 12 owner funa след първото замятане имаше удар и извадих само кошничката течението беше много бързо а дъното яко с камъни и почти на всяко замятане имах късане и закачане на кошничката ,не издържах много и се преместихме по надолу .Там изадих първата риба която си замина директно във водата .

Тук нямаше много закачки и течението беше по бавно , но явно мрени нямаше затова реших да сменя мястото с това

И ето ,че след малко фидера се размърда здраво и излезна това

на плувката излизаха само пръскачи и уклей

След няколко замятания ето ,че излезна и първата мренка

добре ,че имаше кой да ми асистира с кепа

До към обяд имаше още няколко удара и след това напече яко жега , а фидера заспа.Стана 16:00 и трябваше да приключваме с риболова ,но за последно реших да се преместя малко в ляво от бързея и да метна за последно .

И като се почна удар след удар

тъкмо събирах багажа , бях оставил фидера за секунда и изведнъж видях как пръчката пада от гребена и тръгва към водата захвърлих всичко и бегом към пръчката едвам успях да я хвана за да излезе тази хубавица

Мренките не бяха много големи, но дърпаха като за световно .ето и крайният резултат

Разпънах фидера с 50 гр кошничка river основно 0.22 повод 0.16 кука 12 owner funa след първото замятане имаше удар и извадих само кошничката течението беше много бързо а дъното яко с камъни и почти на всяко замятане имах късане и закачане на кошничката ,не издържах много и се преместихме по надолу .Там изадих първата риба която си замина директно във водата .

Тук нямаше много закачки и течението беше по бавно , но явно мрени нямаше затова реших да сменя мястото с това

И ето ,че след малко фидера се размърда здраво и излезна това

на плувката излизаха само пръскачи и уклей

След няколко замятания ето ,че излезна и първата мренка

добре ,че имаше кой да ми асистира с кепа

До към обяд имаше още няколко удара и след това напече яко жега , а фидера заспа.Стана 16:00 и трябваше да приключваме с риболова ,но за последно реших да се преместя малко в ляво от бързея и да метна за последно .

И като се почна удар след удар

тъкмо събирах багажа , бях оставил фидера за секунда и изведнъж видях как пръчката пада от гребена и тръгва към водата захвърлих всичко и бегом към пръчката едвам успях да я хвана за да излезе тази хубавица

Мренките не бяха много големи, но дърпаха като за световно .ето и крайният резултат

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Мренки на Искъра
Супер излет.Но не видех МАЙСТОРКАТА....СЕСТРАТИ.Сигурно се претисняваш да не хване ПОВЕЧЕ от теб.НАСЛУКА и все по ГОУЕМИ...

-
- фен клуб-скобар
ЕЕ браво пак си хванал нещо и аз им се каня на тия мрени ама.....
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Арни мренки 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ninastefanina
- сериозен играч
Браво брато изкефил си се на макс. 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Nikola Polizovski написа:Арни мренки

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- фен клуб-скобар
Браво пич!Хубави мрени и едно скобарче 

-