При Неделчо Делев на яз.Ивайловград и при Георги...

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Re: При Неделчо Делев на яз.Ивайловград и при Георги...

Мнение от Йордан Марков »

Аве вие сте просто хора :prayer: :prayer: :prayer:
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:smt023 Супер сте :drinkers:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Луди, луди, колко да сме луди? Кога и да ни утепе човек, все ще е късно . Да поясня неразбиращите нашата лудост – ако на един от нас му хрумне някоя щуротия , още не се е доизказал, и сме го направили . Пропуск от моя страна да ви покажа и как се возим и в метрото с мисълта за вас, но това е друга тема.

Чейте ся, да ви каем на вас ко си спомням, че то алкохола не прощава никому, доста мозъчни клетки измират, от мен да го знаете. :sunglasses2:
Та значи, Пафелчо ми дрънна по тел в четвъртък и ме изненадва с дестинация Ивайловград, при Ниделчу, и Дедко щел да доди ( Деди, изтърва :sunglasses2: ). Е, нема да ви казвам колко бързо ма нави. Дойде петък , тръгнах от работа, до вкъщи ми е 3 км разстоянието, но беше такова задръстване, че пътувах 45 минути !!! Тамън влизам вкъщи, Паф звъни : “След 22 мин. Те чакам долу!” Уау, багажи, магажи, душ – малиии, бързам аз шси счупя карката . Па и кат го знам как пали от четвърт оборот и става ама многу нервен и изнервен, представете си как съм бързала. Натоварих се аз с багажа, тенджерата , тиганя, черпака и въдиците и след 28 мин. Бях долу. Натоварихме се набързо и тръгнахме към Билла да пазаруваме – 2 км – 35 мин ! По едно време се сеща за хладилната чанта и опсс – забравила съм яяя ! Ми ако ми беше дал 15 мин за да се приготвя, щях и главата си да забравя. Та викам – връщаме се до нас… малиии, Везувий ако изригне, немаше така да ма стресне, била съм луда – кат че ли не си го знам :12666:
Както и да е, отиваме първо в риболовния магазин за захранки и червеи, нищо че той ви казва че сме тръгнали само за купоня. И покрай чръвляците гледам аз една разкошна хладилна чанта, по-убава и от тая на Мънцони, и рекох да изкупвам греховете си че гу ядосвам толку многу и в бързината съм забравила моята.
Пав, със здраве да си я ползваш, аз па си имам НАЙ - ХУБАВАТА и УЛОВИСТА и КЪСМЕТЛИЙСКА ШАРАНДЖИЙКА :1db1cce6422ce9 :fishing1: :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9
И така , най-накрая , след 2 часа у задръстването се изнизахме от гадния град и… тоа па, тоа па… кат го настъпи туй бързото Волво и след мъничко казнахме при сем. Делеви на брега на този прекрасен язовир. Много топло посрещане последва, бързо разпъване на къщата и арееее, почнахме се. Мимич вече беше резнала салатката от вкусни домашни доматки , та директно седнахме на масата. Да, ама Пав си беше намислил да ми подарява бъдицата посред нощ, и още преди да седне и да каже първото наздраве започна да я разпъва . Цяла седмица ми е сменял влакната и на двете шпули, връзвал ми е монтажи и кво ли не ( кат че ли аз не мога :spying: )
Изображение
ПАВ, БЛАГОДАРЯ ТИ , НЕВЕРОЯТЕН СИ!

Тъй, ся как сме яли, пили и веселили, вие си знаете, стандартна процедура за такава среща :beer:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

На др ден излюпвам се аз и ко да видя – сички щъкат по брега, само аз спъ! НД и зетко скубят каракудите
( чуй ся чуй, без тая стойка риба ше фанеш ама друг път :spying: )
Изображение
Изображение
, Цслав смуче доволно биричка, Пав както винаги се суети около такъмите си, Мими и сватята седят под шатрата с книжки в ръце и варят ароматно каааавенце… мммм, голям кеф ви казвам, това е нещото, което винаги забравям да си взема кат тръгна на палатка, а си требе – кафенце с цигарка на поляната под сутрешните слънчеви лъчи си е блага работа
След кафенцето и малко сладки приказки с дамите се пренесох долу на брега при мъжката част от компанията – все пак съм дошла и за риба
Изображение
Изображение

Лошото е, че кат хвърляхме от брега, се ловяха само бебетата на шараня, които по-късно разбрахме, че били пуснати “оня ден”. Това все пак е добре, след 2-3 години ше одим да ги ловим с чиста съвест.
При НД обаче нещата вървяха по друг начин – вадеше огромни каракуди, но си разпъваше с лодката кат пич, без да го мързи ама ич . Хехх, не ви ли прилича на Ну Погоди? :смях:
Изображение
Па се и кепва самичък даже, помощ неще
Изображение
Изображение
Изображение

Та сърце елфско не трае на такива предизвикателства, и реших и аз да си разпъна моята Ловица. Паф ми се изсмя, но след 10 минутно тръшкане от моя страна взе да ми помага да си спретна монтажа. Глейте ся, глейте, на тва топчище още захранка слага :shock11:
Изображение

Такъма вече беше готов, с олово и около него едно ГЮЛЛЕ ягодова захранка, на косъма царевички 3 бр, ама много специални . Тръгнах аз да се качвам в лодката и да плявам навътре, па Ниделчу кат подскочи , Паф също – щяла съм да цапам и да са въртя на едно място и да им изгоня рибите – та ма караха да им доказвам капитанските си умения . Е как да е, не можах да са отскубна сама да тръгна, Ниделчо дойде да ма навигира. А ся бързо да кажете как се справя Елфи кат капитан на кораб , щот ни снимки имам , па съм и скромничка та не мога да са самопохваля :spying:
И тъй, заложих си аз гюлленцето и зачаках едно 5-6 часа, но дочаках не кво да е, а голям клен - красавец, който ви е показал Пав
Изображение

( снимките са ни общи , сори, ако повторя нещо )

Следва продължение :
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

През часовете на безрибие реших да сготвя една рибена чорбица, да нахраня бедните рибари. Делеф ест. като добър приятел ми даде най-дребните червеноперки, та кат тръгнах да ги обезкостявам ми се зе здравето. Е, в крайна сметка резултатът май се хареса на всички, благодарности на Мимка за помощта , без която щях да се туткам още дълго време.
Изображение
Салати, малати, рикийки под дивата круша на шарена сянка – бе да ни оплаче човек
Изображение
Канчок с ледена ракийка и гореща рибена чорбица - е КО му трябва на човек :dancingHappy_i
Изображение

Обичам да съм заобиколена от щастливи муцуни :364672:
Изображение
Изображение
Идиоти от класа, еййй, КОЙ ма запозна с вас :752444: :worshippy: :6e6ebecd09233a
Изображение

И както си хортуваме ние, изведнъж ни изненадаха иараджиите – “билети за проверка, моля”
Изображение
Изображение

Занаизваждаха наще билетите, да, ама горските не са глупави – 4 билета – 16 въдици у водата. Аз си чистя кротко рибата и само фърлям по некое оче натам и ги гледам, наще зеха да се сконфузват нещо, та викам си дай да ида да видя ко става. Утивам аз, горския върти 4-те билета в ръцете си и приказва нещо. Изтърчах си аз до куфара и им нося и моя билет, и вече всичко са опраи - наще се беа поизприщили нещо, явно не са вярвали че бих могла да имам билетче, хихихихх :spying: Та така развеселихме властта, че чак им стана приятно да си комуникират с веселяци кат нас и след като написаха няколко акта по съседните биваци, седнахапри нас да си побъбрим
Та така до мръкване, атракцията на вечерта беше специалитета на сем. Делеви – пиленце със зеленчуци, печено в тенекия от сирене директно в огъня!
Делефф цепи съчки
Изображение
Мимка приготвя вкуснотийката
Изображение
Изображение
Изображение
Вижте къф горд батьо си имаме :364672:
Изображение
И как го наниза без капка жал :смях:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Мания ви казвам! Особено зеленчуците станаха невероятни, а месото се отделяше от кокалака само кат го дръпнеш. Перфектно, само че незнам сега откъде да си търся тенекия от сиренье, па и си представям реакцията на Паф ако река да сложа И ТОВА в колата, ако тръгнем пак на некъде, сигурно ше ми я нахлузи на главата

Ето го и моя специалитет за вечерта - гъбки печурки (от магазина) с топено сиренце и кашкавалец, печени на жаррррррррррр :29e6bbd771c7f3
Изображение

Вижте ся кво е да паднеш в ръцете на модератор - никва милост, ма ко да правя, ще търпя, иначе ше има един ногу голям БАННННН :no-no:
Изображение

Хихи, с маркирани тениски, случайно да не ги обърка някой :6e6ebecd09233a
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Абе смятайте как сме си изкарали, щом дори сватята на Ниделчу, дет за първи път през живота си отива на палатка , беше безкрайно щастлива и усмивката не слизаше от лицето и
Изображение

Ниделчооо, май достойно те засрамихме пред чужденцитье :525707397c05bb :смях: :смях: :смях:

Та това е, знаете как ни протече и втората вечер – песни, танци, пияни шматки и те така :clap:
Изображение

По едно време Пафелчо ме сюрпризира, че в понеделник съм била отпуска ! Верно ли бре? Аз па незнаех Отиваме, вика при Герги на неква база с бунгалца, баня и съвсем истински кенефи и минерална вода. Е па, нали не ми трябва много , то главата ама ич не ме слуша, та на др. сутрин сбрахме панаира, една прощална снимка на сите идиоти за спомен от прекрасното изкарване на този язовир
Изображение

и газ към Нова Загора.
Изображение
И тъй като при модератор не се оди с празни ръце, ( инак земе да ни банне ) мислих , мислих и го измислих : ЗАХАРНО ПЕТЛЕ :3f7e6dc87de4b9 Ей, Герги, целото да си го изближеш :29e6bbd771c7f3
Изображение

Едно бързо кафе с бира, докат чакаме Цслав да доди
Изображение

И модератора ни поведе към Кортенските минерални бани
Изображение

а там Пешко ни посрещна въодушевен с бира и риба в ръце.
Изображение

Честно да ви кажа, захласнах се от това, което видях – страхотна база насред борова гора, подредено, чисто, абе красота!!! Бунгалцата спретнати, с телевизорче и чисти чаршафи, това прави впечатление след кат си живял на поляната
Изображение

Пешко релийзна 2-3 каракудки в шадраванчето при жабата, дано да се размножат, там няма бракониери.
Изображение
Изображение
Браво, Пешко , загрижен си за рибното богатство на България
Стоварихме си необходимия багаж и докато чакахме да загрее бойлера, започнахме всички задружно да се грижим за прехраната си и за софрата, все пак чакахме и гости. Кат се включихме всички и много бързо се озовахме пак всички, но вече около масата, въоръжени с леки вилички и тежки чаши, но и най- вече с добро настроение. Посрещнахме си и гостите, и си ги изпратихме по-живо по-здраво. Пав ви разказа за уроците по връзване на вилица и “влакно с влакно”,
Изображение
Изображение
и въобще вие си знаете за пияните шматки.
Дойде обаче време да дрънна на шефа да го питам – аджеба наистина ли съм отпуска? Да, ама не! Можело да закъснея, но да се появя по обяд на работа! Пу да му се невиди, тамън бях повярвала на Павката и правехме планове да съсипем на връщане шараните на Богров, но… уви… :509601:
Герги, благодарим за гостоприемството , страхотно беше и се надявам да не сме се изложили мнооого и пак да ни поканиш в онова райско кътче на България.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

На стрянта пихме по 1,2,3 кафеа, некои пиха по 1,2,3 бири и кой откъде е.
Тамън тръгнахме, и заваля дъжд – времето заплака, че ни свършва приключението.
Изображение
Нищо, друго ще дойде :sunglasses2:

Та това е от мен, пожелавам всекиму така да се забавлява, както успешно го правим аз и Павката :super:
Също така голямо БЛАГОДАРЯ на Хората, които ни уйдисват на шантавите акъли :worshippy:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”