Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна

Модератор: sapuna

zabar4o
новобранец
новобранец

Re: Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна

Мнение от zabar4o »

и тук май има неща на видракс http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Това не е фирмен магазин на Видракс, а е магазин, които просто продава стоката която внасят, но едва ли има както пише всичко. Ще го посетя, но сам сигурен,че и там ще е същото положение като навсякъде - няма да има почти нищо.
Вече не знам колко години съм в търговията и много добре ми е ясно как се зарежда магазин на дистрибутор, магазин на франчезьор и респективно магазин на самата фирма. Затова искаме фирмен магазин на Видракс.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Пет Май 21, 2010 10:06 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

А това е "бившия" яхтен магазин, пък виж ти станал фирмен на Видракс. Поне според сайта на Видракс. Съмнявам се да е много зареден, яхтеното оборудване е далеч по сладка хапка. Така че драги ми риболовци, вас едва ли ще ви огрее много. :D
Между другото на морска гара масово хвърлят с пръчки и макари за по 20лв. И си правят сметка на морския червей, че бил 2.50лв, и много се набутват. :D
А какви хубави директни 7-8м има/за по 15-20лв/. Кух стъклопласт тежащи по цял тон и удължени с ПВЦ тръба или такава от прахосмукачка. :D
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

И аз съм За,да има такъв специлиализиран магазин на Видракс!От колко време търся едни воблери на Видракс и не мога да ги намеря.Тук таме по магазините има разни неща на Видракс,но това което търсиш го няма!
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Павел Иванов написа:
tolio_pm написа:...Пп1:упс Павка,сега тъ видех :D
Да не ти прави фпечатление . Обикновенно след петото питие ставам "невидим" :smt044

пп - аз пък си пазарувам в 90% от случаите по интернет и не съ оплаквам :D
Не бе гн.Иванов,криво ма разбра :oops: Просто фуезнах у темата от изначалната страница,и не ти видех мнението :D
PEACE Павле
Пп :За онлаин пазаруванетоси прав,ама ората искат да пипнат,да видат,да чупат някой лев(ей,да не са убиди някой)
Пп2 За Vidrax-ите не мога една лоша дума да кажа,коректни отвсекъде
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ама екстра си те разбрах , ама ми е кеф да се "пококоним" :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Колега,имам едно предложение .Вместо да търсиш кой да ти помогне ,защо не си помогнеш сам.Тегли 200 бона ,ако ги нямаш разбира се ,и го направи тоя магазин.После наеми 5-6 работника ,помещение 200 квадрата и готово.Ганди ще се кефи ,а пък ти му мисли.Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Днес обиколих 4 магазина за да си намеря силиконови цаверички на сносна цена. Щото 4лв за 10 броя не е сносна цена за мен.
Също така обиколих 4 магазина докато си намеря плетено влакно с малък метраж - 25м ролка.
Ей за това ме е яд. И ей за това искам един голям зареден фирмен магазин на Видракс.
zabar4o написа:и тук май има неща на видракс http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html
Посетих го днес това магазинче. Има ценни работи, но все още е слабо заредено. Най-накрая, след огромна обиколка, при тях си намерих жълти куки с ухо. Хората вътре (предполагам собствениците) са много точни и имат амбиции да заредят доста повече стока. Евала за което. Ще го следя магазинчето, дано се разрастне асортимента. Кофти обаче че много трудно се намира място за спиране там. :wink:
Varna_varna
новобранец
новобранец

Мнение от Varna_varna »

zabar4o написа:и тук май има неща на видракс http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html
Посетих го днес това магазинче. Има ценни работи, но все още е слабо заредено. Най-накрая, след огромна обиколка, при тях си намерих жълти куки с ухо. Хората вътре (предполагам собствениците) са много точни и имат амбиции да заредят доста повече стока. Евала за което. Ще го следя магазинчето, дано се разрастне асортимента. Кофти обаче че много трудно се намира място за спиране там. :wink:[/quote]

Благодарим за посещението и отзивите. Точно пред магазина (откъм пресечката) се влиза с кола. Две паркоместа са наши.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Ами чесно казано щом Ники е харесал магазина/а той е най- притенциодния клиент за всеки риболовен магазин/ а и Видракс застават зад този магазин, като техен фирмен, то смятам,че това ще е нашия Видракс магазин във Варна. Искам да помоля само господата управители на фирма Видракс да помогнат да се зареди максимално добре този магазин, защото на всички е трудно в кризата и без тяхната помощ ще е още по-трудно. Утре ще се пробвам/ако ми остане време/ да посетя нашия нов магазин.
Маи темата може да се заключи ако така решат модераторите.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ами според мене не би трябвало да се заключва преди и Ганди да вземе отношение по нея но това зависи от колегите :D

пп - много се радвам когато има хора които ценят клиентите си като новият потребител представител на Видракс .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
gojco
новобранец
новобранец

Мнение от gojco »

NikiStoianov написа:Днес обиколих 4 магазина за да си намеря силиконови цаверички на сносна цена. Щото 4лв за 10 броя не е сносна цена за мен.
Също така обиколих 4 магазина докато си намеря плетено влакно с малък метраж - 25м ролка.
Ей за това ме е яд. И ей за това искам един голям зареден фирмен магазин на Видракс.
Посетих го днес това магазинче. Има ценни работи, но все още е слабо заредено. Най-накрая, след огромна обиколка, при тях си намерих жълти куки с ухо. Хората вътре (предполагам собствениците) са много точни и имат амбиции да заредят доста повече стока. Евала за което. Ще го следя магазинчето, дано се разрастне асортимента. Кофти обаче че много трудно се намира място за спиране там. :wink:
Посетих го и аз. Останах доволен. Съгласен съм напълно с колегата. А паркирането е не чак такъв проблем, ако не искаш да повървиш малко. Хората са много любезни и отзивчиви и мисля, че и зареждането ще де подобри. Съветвам Ви да го посетите и изкажете исканията и предпочитанията си, с което мисля, че ще подобрим асортимента. На слука. Г.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Вадя тази тема от прахта и честно казано се радвам,че не е заключена, защото положението във Варна на мен напоследък никак не ми харесва. За справка перипетиите си съм описал тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=29488 . Най- общо казано твърде често взе да ми се случва да тръгна да си търся нещо и след обикаляне на всички магазини в целия град да не мога да намеря това което търся, а това ми е коствало много нерви/ на бензина майната му/. Много е гадно, а като отворя онлайна на Видракс ми то всичко има, но остава проблема с това,че от една страна не може да се види на живо, а от друга страна идва проблема със рисковете при доставките/ работя ежедневно с куриери и ме е страх да си поръчвам скъпи въдици по този начин/, цената на доставката обикновенно не е висока, но както исках да си поръчам шаранджииски стол, които тежи 5 -6 кила, то доставката на въпросното нещо ми идваше 23 лв.
Въпросното магазинче зад което Видракс застанаха като тяхно фирмено, така и не може да задоволи изискваниятя на големия Варненски пазар. Това магазинче се зарежда от собствениците, а те вадят пари и плащат за стоката ,която излагат,Това автоматично прави магазина не добре зареден ,защото хората зареждат за толкова пари, колкото могат да си позволят. Два пъти ходих до този магазин,но за мен е повече от слабо зареден. Не мисля,че такова магазинче може да се възприеме като фирмен магазин на ВИДРАКС.

Отново апелирам към Ганди и фирма Видракс - Господа имаме нужда от голям Ваш фирмен магазин, които да е зареден със огромното разнообрезие от стоки, които внасяте. Варненския пазар е голям и един такъв магазин ще ви донесе бърза възвращаемост на вложените средства и бърза и доста добра печалба. Господа помислете добре - едно такова ваше начинение е обречено на УСПЕХ.
Отново искам да призова колегите, които мислят като мен и са уморени от обикаляне по сума ти магазини, в които няма това, което търсим ,да ме подкрепят. Нека ме подкрепят всички, които искат отивайки в един единствен магазин, да знаем,че там ще намерим всичко от което имаме нужда наведнъж.
Дано този път Ганди откликне на апела ни.
darakchiev_77
новобранец
новобранец

Мнение от darakchiev_77 »

Едно голямо ''ЗА'' и от мен, и аз постоянно разглеждам онлайн магазина на Видракс и ми текат лигите ама това е кво да се прави.
zhikata
новобранец
новобранец

Мнение от zhikata »

Скоро време наистина ще има магазин, можеби ще отвори в началото на януари 2011. Знам го от сигурен източник.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”