Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Случвало ли ви се е.....
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Случвало ли ви се е.....
Река Дунав.При вадене ,на дънен монтаж, на доматче за амур,колегата отнесе сериозен удар от Бяла риба.Резултатът е около 2-3 кила рибе
!!

Днес на яз Искър един приятел заби това на бял

-
- научил се да хвърля
яз. Батак-костурчета по 20 до 25 сантиметра на плувка,със стръв царевичка.
Мойта жаба беше по голяма и ас я хванах на бял. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей колега.legolata написа:яз. Батак-костурчета по 20 до 25 сантиметра на плувка,със стръв царевичка.
Аз съм хващал костур но кус-кус, но само един, май и рибите вече изкукуригаха!!!

-
- вече хвърля и на тежко
На Аркутино на кея - спускам такъм дъно за попче пред себе си и виждам как педя лихнус налапва ... оловото (30гр). Не го извадих, но и не избяга - само пусна оловото като дърпах.
Преди седмица на яз. Искър - костур на голяма (към 10см 28 грама) клатушка за щука,просто беше нова и я пробвах как танцува, без идея да хвана на нея риба.Едва беше събрал тройките в уста!
На Огняново на същата блесна - клен (кефал) към 500 грама!
Инак жаби съм ловил - с гола кука става, става и с парченце листо на куката - техниката е подобна на мухарските, важно е само да виждат нещо пред себе си, което да подскача лекичко по повърхността.
Преди седмица на яз. Искър - костур на голяма (към 10см 28 грама) клатушка за щука,просто беше нова и я пробвах как танцува, без идея да хвана на нея риба.Едва беше събрал тройките в уста!
На Огняново на същата блесна - клен (кефал) към 500 грама!
Инак жаби съм ловил - с гола кука става, става и с парченце листо на куката - техниката е подобна на мухарските, важно е само да виждат нещо пред себе си, което да подскача лекичко по повърхността.
Последно промяна от jamiemirror на Вто Сеп 14, 2010 10:48 am, променено общо 2 пъти.
Средата на Август месец тази година хванах щукичка на качамак на дунава близо до Оряхово беше 15-20см.(маломерна)
преди 3-4 години на Доспат една сериозна каракуда на скакалец и доста добра пастърва на жито
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Началото на септември Платика 1.700 на рибе. Тапа с тройка.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Преди години на тапа на рибе костенурка 

И змия на рибка, и раци, и костенуркаNDGZMG написа:Преди години на тапа на рибе костенурка

При последния риболов на Жребеца изкарах ТЕЗИ дребосъчета по леко нестандартен начин. Как са хванали ръка не знам, при положение че наоколо гъмжеше от костури по 500+гр. и щуклета. Същата блесна е хващала на няколко пъти по два хубави костура едновременно за устата, един за горната и един за долната тройка, гледката си заслужава 

На платено не одим !
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Преди два дена на Жребчево,до римския мост колегата до мен си беше оставил едната пръчка на земята.По едно време пръта тръгна нагоре по баира-такъв дебел лалугер не бях виждал
Човека не си бил махнал земния червей от кукичката и сещате се какво последва......
За щастие успях да му го откача от куката и животинката оттърва кожата.

Човека не си бил махнал земния червей от кукичката и сещате се какво последва......

За щастие успях да му го откача от куката и животинката оттърва кожата.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
-
- вече хвърля и на тежко
Сомче 1.5кг на сладка царевица