Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Okuma ???
Модератор: sapuna
Okuma ???
Колеги къде в Пловдив / ако някой знае / мога да си намеря Okuma EPIX , 9+1 лагера , горен аванс.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Okuma ???
tetko написа:Колеги къде в Пловдив / ако някой знае / мога да си намеря Okuma EPIX , 9+1 лагера , горен аванс.
Предварително благодаря.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Local
- учете се от него
На изложението в Пловдив няма да идват софийските фирми, така че не се надявай да намериш Окума на Панаира ... почвай да търсиш по он-лайн магазините и по обикновените магазини. Плюс това Epix е стар модел и мисля че ще ти е трудно да я намериш, все пак ти пожелавам успех в търсенето и ако я намериш много големи риби да хванеш с нея!
Ако се беше обадил 1 месец по рано в магазина имахме една абсолютно същата габарит 1000
, ама някой фен като теб я купи.

Ако се беше обадил 1 месец по рано в магазина имахме една абсолютно същата габарит 1000

Клавиатура риба не лови!!!
Local написа:На изложението в Пловдив няма да идват софийските фирми, така че не се надявай да намериш Окума на Панаира ... почвай да търсиш по он-лайн магазините и по обикновените магазини. Плюс това Epix е стар модел и мисля че ще ти е трудно да я намериш, все пак ти пожелавам успех в търсенето и ако я намериш много големи риби да хванеш с нея!
Ако се беше обадил 1 месец по рано в магазина имахме една абсолютно същата габарит 1000, ама някой фен като теб я купи.
Те точно малкия размер искам да се намеря / да побира 100м. 0.16 или 0.18 /.
Знам че е стар модел , но се надявам все пак някъде да се намира все още.
Имам Okuma metaloid 30 , много съм доволен , но ми идва малко голямшка.
За сега не се отказвам , ще продължавам с търсенето.
ANGEL 123 написа:tetko написа:И това е вариянт.
Ама не ми се чака!
А и каква е разликата.Няма разлика ако си 100% сигурен че искаш тази, Но ....ще покажат много нови модели за новиа сезон!
![]()
Сигурен съм че я искам но не мога да я намеря за момента.
Ако успея да посетя изложението може да си харесам и някаква алтернатива на Epix-са.