Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Неразтворимо лепило за червеи
Модератор: sapuna
Неразтворимо лепило за червеи
Здравейте колеги.
Препоръчайте ми лепило за червеи, което да не се разлага във вода. Ще го използвам в силно течение. Важно е да няма никакъв аромат.
Благодаря предварително.
Препоръчайте ми лепило за червеи, което да не се разлага във вода. Ще го използвам в силно течение. Важно е да няма никакъв аромат.
Благодаря предварително.

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Неразтворимо лепило за червеи
Колега няма такова лепило за червеи дето не се разтваря (то няма и логика да не се разтваря). По скоро пробвай да лепиш червеите сис ситен чакъл или мозайка.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

По принцип има логка за случая, в който на мен ми трябва. Не съм виждал и аз такова, но може някой и да е попадал на подобно нещо.dunavski написа:Колега няма такова лепило за червеи дето не се разтваря (то няма и логика да не се разтваря). По скоро пробвай да лепиш червеите сис ситен чакъл или мозайка.

- Vlado_852
- разбира нещата
Незнам за какво точно ти трябва но ако ти върши работа, можеш да си направиш монтаж на косъм с малко топче. Капваш моментно лепило върху топчето и по него червеите... Някъде из форума го гледах и съм го ползвал...
И това съм го мислил, но ще го направя по друг начин.Vlado_852 написа:Незнам за какво точно ти трябва но ако ти върши работа, можеш да си направиш монтаж на косъм с малко топче. Капваш моментно лепило върху топчето и по него червеите... Някъде из форума го гледах и съм го ползвал...

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз се сещам само за моментното лепило.По-миналата зима нямаше хубав хирономус и от един магазин в София ми продадоха дребен, който не можеше да се нанизва на куката и продавача ме посъветва да използвам Каноконлит.Съвсем леко докосвах с лепилото извивката на куката и я топвах в купчинката хирономуси.Залепваха се по 3-4 бр, които активно мърдаха.Изглежда острия мирис на лепилото не пречеше на костура, хванах добре на яз.Студена. Става дума за риболов на лед.Това е моят опит.Наслука.
И аз за това се притеснявах - за мириса, но трябва да се пробва.G.Petkov написа:И аз се сещам само за моментното лепило.По-миналата зима нямаше хубав хирономус и от един магазин в София ми продадоха дребен, който не можеше да се нанизва на куката и продавача ме посъветва да използвам Каноконлит.Съвсем леко докосвах с лепилото извивката на куката и я топвах в купчинката хирономуси.Залепваха се по 3-4 бр, които активно мърдаха.Изглежда острия мирис на лепилото не пречеше на костура, хванах добре на яз.Студена. Става дума за риболов на лед.Това е моят опит.Наслука.