Какъв е смисълът ...

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Мънцата

Re: Какъв е смисълът ...

Мнение от Мънцата »

Ами то има такава тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=38578
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

благодаря ти явно несъм я видял тази тема
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

колега прочетох темата но нямах това предвид за бедстващи лодки както казва Киро а за информация къде е рибата пред Калиакра Дружба Евсиновград Траката Галата и др или на брега за да знае човек кой път да хваща
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тино,нали за това говорим тук.
Който има желание,винаги може да го направи.
А който пише,може да пише в съответната тема за съответната риба.
Върши работа - изпробвано е.
Ама няма кой да се бръкне с един ТЛФ разговор.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Здравейте отнаво :D за повечето приятели и съмишленици ми викат Тишо идващо от името ми Тихомир но въпроса не е в това . Аз бих се обадил по телефона на доста хора и мисля че ще спестя по вече пари от едно примерно разхождане до Калиакра и да видя с очите си че морето в момента е кофти и не си струва качката за едната му риба :cry: не е ли така а в същото време на Галата да става купон защото колкото и да гледам прогнозите не вина ги е това което казват синоптиците затова няма да откажа да дам инфо от морето на някой колега който е решил да идва в този да кажем район :D мойта риба няма кой да е :lol: хване.Затова съм решил да си оставям тел.Ако има добра вола и други колеги да си оставят тефоните ще си спестим много разочарования а ще има повече поводи за нови запзнанства и :drinkers: ако някой споделя идеята нека пише или се обади на 0895 695 777 успех на всички
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тишо,пълен ми е телефона и картата с номера.
Друга ми беше мисълта.Все сме тука дето се познаваме с някого от форума лично.
Аз имам телефоните поне на 30-тина колеги,и горе долу знам кой ще е пред компа,когато аз съм в морето.
И като набарам интересна ситуация - писвам на един,а той си знай,че трябва да драсне два реда те тука - у форума,в съответната тема.
Те непрочетените са в червено,и който го е еня за съответната риба - ще разбере на момента.
Всяко мнение си има час на подаване.

Абе те това да направим бре хора.
Даже и на брега да сте - звънни на Стамат,и му кажи да пише у форума че сафрида нападна брега на златните.
Това е моментна информация,на другия ден и митинг да има,рибата няма да я има.
А който чете пък,знае че авера му е там наоколо и ще му звънне - ами ето ви затворения кръг.

Добре - за брега.
Набарал си място някъде скатано,няма място за повече от 3-4 човека,верно криеш си го,няма сърдене.
Ама поне драсни два реда,че малко на север от юга е дало добре.
Поне да знаем че се върти някаква риба наоколо.

Понеже от лодка,не е толкова лесно както ви се вижда от брега.
Галата - Траката са към 6км директно.
Понякога не се навивам да хукна да прекосявам,или вълна или вятър,абе гърч си е-и аеробика.
Ако се знае предварително,или поне малко инфо от предната вечер - друга работа е вече
Ами затова се пусна темата,заради инфото.
Радвам се,че доста колеги се включиха вече - ще заприличаме май на морски хора.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел :D
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

КИРО написа:....че малко на север от юга е дало добре....Изображение
Киро, за тоя лаф имаш едно :drinkers: от моето на някоя среща :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Мънцата

Мнение от Мънцата »

tiho_roev написа:Затова съм решил да си оставям тел.Ако има добра вола и други колеги да си оставят тефоните ще си спестим много разочарования а ще има повече поводи за нови запзнанства и :drinkers: ако някой споделя идеята нека пише или се обади на 0895 695 777 успех на всички
0899/202202 - Марин/за приятели - Мънцата/ :drinkers:
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Какъв е смисълът да давам информация къде какво кълве,и да чета информация от останалите нови не познати за мен потребители,когато някой като
Malemi реши да ни прати за зелен хайвер независимо с лодките или от брега....Да не споделяш информация/това го дъвкахме в темата/ но да даваш лъжлива информация-това ми идва в повече. Както казах,докато този,, потребител,,не бъде изхвърлен от форума спирам да пиша.
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

тоше винаги има смисъл защото колкото повече колеги пишат във форума вероятноста такива :butthead: да пускат фалшиво инфо намалява защото колегите ще разберат с какви :rolleyes: малоумници си имат работа и няма ди ги вземат на сериозно
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

tiho_roev написа:Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел :D
Да, човек, съгласен съм с тебе! :D
Просто не всички тука сме винаги в добро настроение, което разбира се не бива да те спира да дискутираш теми и обменяш информация със съфорумците си! :wink:
Извинявам ти се от името на всички тук и се надявам и в бъдеще да виждаме написано нещо и от теб! Наслука! :D

Понеже стои въпросът за обмен на инфо в "реално време"(т.е. с колкото се може по-малко закъснение) за ползващите лодки за риболов навътре в морето, то аз имам следното предложение и идея - по-голямата част от хората, имащи лодки имат обикновено и повече финансови средства, често собствен бизнес, малко време и повече пари, затова си мисля, че е по-добре за тях да си купят по един smart phone - има такива на съвсем човешки цени с абонаментни програми с неограничен интернет достъп! Така ще си имат интернет навсякъде, дори и в морето и ще могат директно да влизат във форума и да качват постове докато пушат по една цигара в лодката насред водната шир! :D Няма да се налага да се обаждат на някой съфорумец, за да го откъсват от служебните му задължения, нито пък някой на тях ще им се обажда по време на заседание, за да им казва, че имало много риба в момента и затова веднага да влизат във форума, за да пишат, че риба имало еди си къде си просто всеки си пише от лодката и готово! :idea: :wink: Аз примерно съм писал, докато съм ловил на вълнолома! :D
Тези телефони са си буквално компютри, например можеш да си обменяш файлове с останалите компютри в локалната ви мрежа в офиса, т.е. виждаш sharing-a(поделените папки) на другите компютри. Можеш да си инсталираш дори и FTP-Server на телефона си или пък Skype и т.н. Естествено повечето си имат и GPS, а бе просто приказка! :D Може би с най-изгодна цена в офертите на GLOBUL e телефонът GLOBUL Q1 - около 140лв с някой от плановете Web&Talk например Start 20лв/месец или Extra 25лв/месец! Наслука на всички! :D
Последно промяна от 1000n на Вто Окт 19, 2010 6:54 am, променено общо 1 път.
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Какво ли не раждат хората.... :lol: :lol: :lol: Що не ни гласувате и заплати на тези, които имаме лодки? След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...както казах - какво ли не изисмисля човек сред скуката. :rolleyes:
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

Шморхи написа:Какво ли не раждат хората.... :lol: :lol: :lol: Що не ни гласувате и заплати на тези, които имаме лодки? След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...както казах - какво ли не изисмисля човек сред скуката. :rolleyes:
А бе май, не съм се изразил правилно! Аз нямам лодка и не ловя риба навътре в морето, а само от брега и какво е положението със слуката към хоризонта не ме вълнува съществено! :wink: Просто се опитвам да помогна с идея, за да се реализира, замисълът на Киро описан по-горе в тази тема - ни повече, ни по-малко! Наслука на всички! :D
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

Шморхи написа: След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...
Защо чак след време, може и сега. :D
От по-горе написаното имам чувството, че напълно се вписвам в смисъла на думите ти. Но ако може бонусът да е в бурканчета /маринован/. :oops:

Както казваше един мой приятел /съфорумник/ : - Аз риба не мога да хващам.

Ама ми се яде де, на мен. :roll: :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “На раздумка за морето!”