Въпрос към Сливналии

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Въпрос към Сливналии

Мнение от Big^Fish »

Колеги следният текс е доста стар.

Хит сред рибарите в Сливенския регион през последните две седмици е сомът. Запалянковците залагат малки рибки и червеи, за да хванат на въдиците си парчета от 1 – 1,5 кг. Най-добър е уловът във водоемите във сливенската топлоцентрала в край града. В Тунджа и останалите изкуствени езера и водоеми уловът от началото на август бил слаб.

Абе колеги,от 13 години ходя за риба ,но за тези водоеми около града не съм чувал дори,а камо ли да ловя.Някой има ли идея къде точно се намират. :shock: Barutchiata,братле знам,че и ти си от нашия край (или поне си бил),ти имаш ли някаква представа?Апък и който и да е друг...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Айде бе колеги,не само вие от Сливен ,ами и от региона,никои ли не знае за тези "прословути"водоеми които май само аз не знам... :roll:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Това за мене е някаква партенка.Няма такива водоеми .Питах и разбиращи материята от Сливен......само се посмяха на майтапа. :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Ха сега де...че кой има изгода от такъв базик.Поне съм спокоен,че не съм изпуснал нищо :lol: Викам си по едно време,егати аз в друго измерение ли живея.Между другото ето и линк на въпросната статия,явно авторите наисина не са много наясно :roll:

http://www.fishbg.com/News_main.asp?typ ... dava&id=87
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Big^Fish написа:Ха сега де...че кой има изгода от такъв базик.Поне съм спокоен,че не съм изпуснал нищо :lol: Викам си по едно време,егати аз в друго измерение ли живея.Между другото ето и линк на въпросната статия,явно авторите наисина не са много наясно :roll:

http://www.fishbg.com/News_main.asp?typ ... dava&id=87

Ами изгода незнам кой има, някой хора в стремежа си да изказват мнения и компетентност ,пишат мноо глупости .Гледам и датата :shock: 2001година,освен тогава да е имало водоеми :lol: :lol: :lol:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

някой хора в стремежа си да изказват мнения и компетентност ,пишат мноо глупости
или пушат мнооого и некачествена :weedman: :weedman: :weedman:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Вчера като разглеждах е тука :arrow:
http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?mapSize=1
и гледам е това посока Самуилово се вижда некакъв водоем не занам дали съществува това ,е гледай
Изображение
да не би за това да става въпрос :?: :roll:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Абе батка,това възможно ли е изобщо :shock: Точно тук се намира сгуроотвала на теца.Тук изхвърлят пепелта от изгорените въглища.Обаче факт е че и аз намерих снимка доста по подробна която показва ,че точно на това място има езеро и то по поречието на малката река Асеновска която минава през града.От снимката излиза,че езерото е оградено от самия сгуроотвал.Аз винаги съм си мислил, че това е само депо за изхвърляне на отпадъците на ТЕЦ-а.Ако някой ми каже как се вкарват снимки в самият пост ще посна тази доста подробна снимка която предполагам ще даде доста добра и подробна представа.Ама аз като незнам как се вкарват снимки... :roll: Между другото снимката е част от проучване за изготвяне на общ устройствен план на града,така,че дава доста ясно и пълна представа...Само кажете как да я вкарам в поста.[/list]
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”