Ученото си е учено!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
gmalin
новобранец
новобранец

Ученото си е учено!

Мнение от gmalin »

Едни вадят брадви, а други им гледат сеира, пък трети като уважаемия гусин Доцент си позавъртат и малко бизнес /английски/ :D
Я вижте тук:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=11894
Имах си и отпхреди но сега е на диск и по-добре.
Онези с GANS... от ловно-риболовниь магазин в Бургас също може да им дойде добре...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не знам за другото,ама на кво попаднах...не,че се присмивам,ама в 21век :shock:
щерка ми учи економика в свищоф ка да стане да и го купа като и аз съм в ботевграт работа на смени софия не ми е далеч ма службата ми й калпава
и още:
Извенявяй господин Манков аз рядко влизам зяради трудно ми е с кумпютара. научих ме се малко тоя септември. аз като съм от село не ща и щерка ми дъ тегли и не се ебавам доцентьт ми са обади на ЛС и ми обесни как да го пряти с ньложен пльтеж на малката в свищов и тя го пулучила и каза че става. извенете ме и устаналите за грешки-те не съм даскъл
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Напротив,мен ме кефиш,хич да не ти пука,колкото толкоз.Продължаваи да си бъдеш народен пич,вземеш ли да говориш високопарно,ще ти се метнат някои краснописци на вратъ та ще се видиш в чудо.Хич да не ти дреме и си пиши както тие кеф само да не е на шльоковица че ще те модерират :smt023 :smt035 :supz:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Това ли е най-важното!

Мнение от docenta »

Добре, де! И това ако се ползва за интрига - ами аз правилно съм я предложил тогава тая тема в другия форум! Бях забравил за нея вече, защото издателката ,преди да замине за чужбина ми беше оставила десетина броя от самоучителя още преди година. Егати бизнеса - исках да помогна, на който има интерес от такова обучение, а то какво стана - и там се намери някой да се бъзика, и тук също, но все пак да не мислите, че колеги като този от Ботевград не са хора и не искат децата им да постигнат повече от тях! Впрочем, той си го е казал, човека.
Айде, по-малко его!
Кроки, ще направим ли рандеву на твоя гьол?
Наслука на всички!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Доценте,от четири поста прочетох два смислени/последните два,без моя/! :wink: Унагледявайте информацията,това е целта на сайта!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

sapuna1971 написа:Доценте,от четири поста прочетох два смислени/последните два,без моя/! :wink: Унагледявайте информацията,това е целта на сайта!
Sapuna1971,
Ако чукнеш на подадения линк от колегата Gmalin, ще видиш, че и другите два поста са смислени и онагледени - някои дори и заядливи, но заслугата не е моя.
Съжалявам, че се забърквам в някаква тарабарщина... Какво става по Горна - има ли риба там?
Наслука
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Доценте..ако имаш останал от тоя самоучител запази ми един брой...
Сина завърши английска гимназия, аз изучих пинджин инглиш по кръчмите и пристанищата по света...ама сега благоверната ходи и зубри в някаква школа в Бургас английския...аз и викам, че тоя език се говори с изрази и клишета...и тук таме има малко граматика...а пък тя взе и акъл да ми дава...след 3-4 урока ... :lol: Абе знам си аз английския...след 3-4 питиета...и вицове разказвам на АНГЕЛИТЕ на короната... :lol: хахаха...
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

batmilen написа:Доценте..ако имаш останал от тоя самоучител запази ми един брой...
Сина завърши английска гимназия, аз изучих пинджин инглиш по кръчмите и пристанищата по света...ама сега благоверната ходи и зубри в някаква школа в Бургас английския...аз и викам, че тоя език се говори с изрази и клишета...и тук таме има малко граматика...а пък тя взе и акъл да ми дава...след 3-4 урока ... :lol: Абе знам си аз английския...след 3-4 питиета...и вицове разказвам на АНГЕЛИТЕ на короната... :lol: хахаха...
Ами останаха 4 броя. Ако идваш утре на срещата в София - ще нося един, защото един от колегите иска да го види - ако не - ще ти запазя един и ще се разберем на ЛС. Ценното на тоя самоучител е, че акцентира върху разликите между британския и американския стил :D А ангелите на короната - да учат български дееба! :evil: Колко годин ручат вече българския леб :evil: :evil: :evil:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Доценте,няма проблеми за рандевуто и хубаво да поумувате по-въпроса за поканата ми.Само да не ви дойдат в повече ракийте :lol:
Аз понаучих английския от улицата в Торонто и Хамилтън - Канада,и сега съм си взел един самоучител Solo Interactive.Инсталирах го на компа но после се наложи да преинсталирам Уиндоуса и сега вече ме мързи да качвам самоучителя пак и така ще си остана с английския от улицата,ха,ха,голям смях :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Кроки, аз предложих рандевуто при теб да е една-две седмици след забраната, евентуално към края на април.
Ракията е бяла като гибел!

Това не съм го казал аз, а великият поет на Тракия Никола Фурнаджиев, понеже като сипеш на тройнопрепечена анасонлийка малко вода и става на ... мляко.

Впрочем от "моя " самоучител няма да ти се налага да си сменяш софтуера :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Доценте...един в повече самоучител няма да ми е в повече...пусни ми на ЛС цената мога да пратя сина ми да го вземе от тебе... :lol:

Кроки ще се разберем за рандевуто...щом Доцента се е заел със задачата...хахаха... :lol: Ама ще си говорим на чист български...щото с моя пристанищно-кръчмарски може ама след 3-4 уйскита... :lol:
gocho2
новобранец
новобранец

Мнение от gocho2 »

Krokibg написа:Напротив,мен ме кефиш,хич да не ти пука,колкото толкоз.Продължаваи да си бъдеш народен пич,вземеш ли да говориш високопарно,ще ти се метнат някои краснописци на вратъ та ще се видиш в чудо.Хич да не ти дреме и си пиши както тие кеф само да не е на шльоковица че ще те модерират :smt023 :smt035 :supz:
krokibg чак сга видех че си ма зцащитил :D
благодарство големо :!:
благодарство и на доцента че изпрати очебника!
никой не са е родил научен.
шльоковицата е 55 градуса :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”