Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ученото си е учено!
Модератор: dantho.mihov
Ученото си е учено!
Едни вадят брадви, а други им гледат сеира, пък трети като уважаемия гусин Доцент си позавъртат и малко бизнес /английски/
Я вижте тук:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=11894
Имах си и отпхреди но сега е на диск и по-добре.
Онези с GANS... от ловно-риболовниь магазин в Бургас също може да им дойде добре...

Я вижте тук:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=11894
Имах си и отпхреди но сега е на диск и по-добре.
Онези с GANS... от ловно-риболовниь магазин в Бургас също може да им дойде добре...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не знам за другото,ама на кво попаднах...не,че се присмивам,ама в 21век
щерка ми учи економика в свищоф ка да стане да и го купа като и аз съм в ботевграт работа на смени софия не ми е далеч ма службата ми й калпава
и още:
Извенявяй господин Манков аз рядко влизам зяради трудно ми е с кумпютара. научих ме се малко тоя септември. аз като съм от село не ща и щерка ми дъ тегли и не се ебавам доцентьт ми са обади на ЛС и ми обесни как да го пряти с ньложен пльтеж на малката в свищов и тя го пулучила и каза че става. извенете ме и устаналите за грешки-те не съм даскъл

щерка ми учи економика в свищоф ка да стане да и го купа като и аз съм в ботевграт работа на смени софия не ми е далеч ма службата ми й калпава
и още:
Извенявяй господин Манков аз рядко влизам зяради трудно ми е с кумпютара. научих ме се малко тоя септември. аз като съм от село не ща и щерка ми дъ тегли и не се ебавам доцентьт ми са обади на ЛС и ми обесни как да го пряти с ньложен пльтеж на малката в свищов и тя го пулучила и каза че става. извенете ме и устаналите за грешки-те не съм даскъл
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Напротив,мен ме кефиш,хич да не ти пука,колкото толкоз.Продължаваи да си бъдеш народен пич,вземеш ли да говориш високопарно,ще ти се метнат някои краснописци на вратъ та ще се видиш в чудо.Хич да не ти дреме и си пиши както тие кеф само да не е на шльоковица че ще те модерират

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Това ли е най-важното!
Добре, де! И това ако се ползва за интрига - ами аз правилно съм я предложил тогава тая тема в другия форум! Бях забравил за нея вече, защото издателката ,преди да замине за чужбина ми беше оставила десетина броя от самоучителя още преди година. Егати бизнеса - исках да помогна, на който има интерес от такова обучение, а то какво стана - и там се намери някой да се бъзика, и тук също, но все пак да не мислите, че колеги като този от Ботевград не са хора и не искат децата им да постигнат повече от тях! Впрочем, той си го е казал, човека.
Айде, по-малко его!
Кроки, ще направим ли рандеву на твоя гьол?
Наслука на всички!
Айде, по-малко его!
Кроки, ще направим ли рандеву на твоя гьол?
Наслука на всички!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Sapuna1971,sapuna1971 написа:Доценте,от четири поста прочетох два смислени/последните два,без моя/!Унагледявайте информацията,това е целта на сайта!
Ако чукнеш на подадения линк от колегата Gmalin, ще видиш, че и другите два поста са смислени и онагледени - някои дори и заядливи, но заслугата не е моя.
Съжалявам, че се забърквам в някаква тарабарщина... Какво става по Горна - има ли риба там?
Наслука
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Доценте..ако имаш останал от тоя самоучител запази ми един брой...
Сина завърши английска гимназия, аз изучих пинджин инглиш по кръчмите и пристанищата по света...ама сега благоверната ходи и зубри в някаква школа в Бургас английския...аз и викам, че тоя език се говори с изрази и клишета...и тук таме има малко граматика...а пък тя взе и акъл да ми дава...след 3-4 урока ...
Абе знам си аз английския...след 3-4 питиета...и вицове разказвам на АНГЕЛИТЕ на короната...
хахаха...
Сина завърши английска гимназия, аз изучих пинджин инглиш по кръчмите и пристанищата по света...ама сега благоверната ходи и зубри в някаква школа в Бургас английския...аз и викам, че тоя език се говори с изрази и клишета...и тук таме има малко граматика...а пък тя взе и акъл да ми дава...след 3-4 урока ...

Ами останаха 4 броя. Ако идваш утре на срещата в София - ще нося един, защото един от колегите иска да го види - ако не - ще ти запазя един и ще се разберем на ЛС. Ценното на тоя самоучител е, че акцентира върху разликите между британския и американския стилbatmilen написа:Доценте..ако имаш останал от тоя самоучител запази ми един брой...
Сина завърши английска гимназия, аз изучих пинджин инглиш по кръчмите и пристанищата по света...ама сега благоверната ходи и зубри в някаква школа в Бургас английския...аз и викам, че тоя език се говори с изрази и клишета...и тук таме има малко граматика...а пък тя взе и акъл да ми дава...след 3-4 урока ...Абе знам си аз английския...след 3-4 питиета...и вицове разказвам на АНГЕЛИТЕ на короната...
хахаха...

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- krokibg
- учете се от него
Доценте,няма проблеми за рандевуто и хубаво да поумувате по-въпроса за поканата ми.Само да не ви дойдат в повече ракийте
Аз понаучих английския от улицата в Торонто и Хамилтън - Канада,и сега съм си взел един самоучител Solo Interactive.Инсталирах го на компа но после се наложи да преинсталирам Уиндоуса и сега вече ме мързи да качвам самоучителя пак и така ще си остана с английския от улицата,ха,ха,голям смях

Аз понаучих английския от улицата в Торонто и Хамилтън - Канада,и сега съм си взел един самоучител Solo Interactive.Инсталирах го на компа но после се наложи да преинсталирам Уиндоуса и сега вече ме мързи да качвам самоучителя пак и така ще си остана с английския от улицата,ха,ха,голям смях

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Кроки, аз предложих рандевуто при теб да е една-две седмици след забраната, евентуално към края на април.
Ракията е бяла като гибел!
Това не съм го казал аз, а великият поет на Тракия Никола Фурнаджиев, понеже като сипеш на тройнопрепечена анасонлийка малко вода и става на ... мляко.
Впрочем от "моя " самоучител няма да ти се налага да си сменяш софтуера

Ракията е бяла като гибел!
Това не съм го казал аз, а великият поет на Тракия Никола Фурнаджиев, понеже като сипеш на тройнопрепечена анасонлийка малко вода и става на ... мляко.
Впрочем от "моя " самоучител няма да ти се налага да си сменяш софтуера

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Доценте...един в повече самоучител няма да ми е в повече...пусни ми на ЛС цената мога да пратя сина ми да го вземе от тебе...
Кроки ще се разберем за рандевуто...щом Доцента се е заел със задачата...хахаха...
Ама ще си говорим на чист български...щото с моя пристанищно-кръчмарски може ама след 3-4 уйскита... 

Кроки ще се разберем за рандевуто...щом Доцента се е заел със задачата...хахаха...

krokibg чак сга видех че си ма зцащитилKrokibg написа:Напротив,мен ме кефиш,хич да не ти пука,колкото толкоз.Продължаваи да си бъдеш народен пич,вземеш ли да говориш високопарно,ще ти се метнат някои краснописци на вратъ та ще се видиш в чудо.Хич да не ти дреме и си пиши както тие кеф само да не е на шльоковица че ще те модерират![]()
![]()

благодарство големо

благодарство и на доцента че изпрати очебника!
никой не са е родил научен.
шльоковицата е 55 градуса