За Роман,ромите и кормораните

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Ако можеше някакси от време навреме да се съберем някаде макар и не всички на едно място,та да се види на кой колко му е майсторлъка и тогава да се дава оценка/риболовец, рибар-начинаещ,баснословец,голословец......./иначе това сие вятар работа.
Може и аз грешно да съм те разбрал , незнам ?
Не се сърдя просто се учудих , къв е тоя зор да се саревноваваме .
дай рибо рибо дай
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Добре де някой ден искам да ви стисна и на двамата приятелски ръцете пък и ще се почерпаме. Днес пак бях на Душанци ипак убих бабушките.Имаше много народ този път, и едвали някой си е отишъл без риба.Кой с повече кой с по-малко. Просто днес даваше. леда е здрав.
боби фишер
новобранец
новобранец

Мнение от боби фишер »

В петък минах оттам за инфо, имах работа в района - 5 човека ловяха на голи тройки и бяха хванали по 4-5 скобара. Само на долния вир, течението на горния е убийствено. Но и там нивото беше дигнало поне с метър от есента. Водата се качва и спада през половин час и е мътна. Има много закачки. Не бяха пробвали на стръв. Мислех да ходя събота и неделя да пробвам на стръв, но не успях. Щяло да бъде лудница! За тия петимата не мога да кажа дали търмъчеха - хем ловяха на 5-6 номер тройки, хем зямятаха и засичаха като нормален риболов на плувка. Бяха с 5-10 гр. Плувки, за влакното не знам. Пред мен не закачиха нищо, сутрин кълвяло.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Жоро каде си бе брато? :roll: Как е, нее ли минала дископатията, нищо непрочитаме от тебе????? Надявам се да си здрав и да си някаде за риба.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Жоро каде си бе брато? :roll: Как е, нее ли минала дископатията, нищо непрочитаме от тебе????? Надявам се да си здрав и да си някаде за риба. :lol: :lol: :lol:
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

:( :( дискова херния и дископатия са различни неща колега колега да нети идва до глават виеш като вълк Жоре що не отидеш на Павел баня бе брато мен там ме оправиха :D а и сумати и рибка хванах на Тунджа и Копринка въпреки че бах със "самара" на кръста
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”