ПОПЧЕТА - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Мънцата

Re: ПОПЧЕТА - 2010

Мнение от Мънцата »

kkiryazov написа:
trakata написа:днес и аз ги хванах същите (като размер :wink: :wink: ) на борсата под моста (4 кинта ) :!: и даже вече испих една 2-литрова сТЯХ :mrgreen:
коментари като този само ми засилват желанието да не споделям нищо :) не мога да разбера - твърдиш, че съм дошъл под моста ( където и да е това ) от Бургас за да си купя попчета и говоря неистина, че съм ги хващал? Така ли е?
Ако съдя по ника, колегата е от Варна :wink: Мисля че се шегува, в смисъл - днес ТОЙ е ловил на портфейл :lol:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

На вниманието на Бат Венци, щото знам, че много се вълнува относно папардаците. Каята вчера не даваше да пуснеш. Докат обереш боша и смело кълване, че и по две, че и йедри, нагълтали яко кука 3-ти номер. Едно фото и от мен.
Изображение
П.с. И мойте са над трите литра :D
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

карид написа:На вниманието на Бат Венци, щото знам, че много се вълнува относно папардаците. Каята вчера не даваше да пуснеш. Докат обереш боша и смело кълване, че и по две, че и йедри, нагълтали яко кука 3-ти номер. Едно фото и от мен.
Изображение
П.с. И мойте са над трите литра :D
Ааааааа благодарско,напълниха ми се очите ама при мене що все не се получава не знам :(.За сметка на това съм упорит и през уикенда атакувам отново.Още веднъж благодаря за информацията,бъди жив и здрав!!!
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Aх каридски как ме накара ся да тръгна в туй лошщото време за кая :),довечера ще пусна снимки ако не ме откаже дъжда.
Зарганолог
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Верно бе,в закона не е споменато колко литра риба можеш да вземеш. :shock:
Малко вода в кофата,и се мери в литри. :wink: :lol: :lol: :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

КИРО написа:Верно бе,в закона не е споменато колко литра риба можеш да вземеш.
Малко вода в кофата,и се мери в литри.
Хитро а? Приумицата е на г-н Кирязов. :lol: :lol: :lol:
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Г-н Каридов,на каква стръв взехте каята,pls??? :D :lol:
Изображение
trakata
новобранец
новобранец

Мнение от trakata »

kkiryazov написа:
trakata написа:днес и аз ги хванах същите (като размер :wink: :wink: ) на борсата под моста (4 кинта ) :!: и даже вече испих една 2-литрова сТЯХ :mrgreen:
Не мога да разбера - твърдиш, че съм дошъл под моста ( където и да е това ) от Бургас за да си купя попчета и говоря неистина, че съм ги хващал :D :D :D
Изобщо не съм искал нищо да твърдя или най-малкото да обиждам някой !Чистосърдечно си признах ,че си Купих рибата .................... :oops: и ако от това ще ви стане по- весело ,носех си и едната пръчка :oops: защото съм чувал ,че имало отстъпки и от опашката отстъпвали ред :butthead:
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

trakata написа:
kkiryazov написа:
Не мога да разбера - твърдиш, че съм дошъл под моста ( където и да е това ) от Бургас за да си купя попчета и говоря неистина, че съм ги хващал :D :D :D
Изобщо не съм искал нищо да твърдя или най-малкото да обиждам някой !Чистосърдечно си признах ,че си Купих рибата .................... :oops: и ако от това ще ви стане по- весело ,носех си и едната пръчка :oops: защото съм чувал ,че имало отстъпки и от опашката отстъпвали ред :butthead:
То ти си пил, а мене ме е хванало :-D та оттам и толкова съм разбрал :) Но стига спам - попчетата си стоят пренебрегнати от разни там заргани, сафриди и други. А милите толкова искат и те да се включат в играта
trakata
новобранец
новобранец

Мнение от trakata »

Ами да ви кажа нещо ,с риска ,че ще ми теглите една за спама .........ама ми идва от вътре !Аз си представям нещата тъй !_ човек като пукне (умре ) душата му се преражда в някъв друг добитък !Сега ,кой къв ще става ,не ми е ясно и изобщо кой решава също ,но да кажем че сте "свършили курса " и сте риба ........по-точно Попче :mrgreen: е няма ли да ви писне на перката тоя живот ?! То годините минават а сантиметрите ....едвам едвам! и в един момент гледате пред себе си КУКА ! Не ,това не КУкА ---това е асансьор ,към НОВИЯ живот -----умиргане ,душа и т.нт нали се сещате ,та ако случайно през проядения от морска сол мозък ви се мерне ГЛАРУС (заветна мечта ,даже и на хомосапиенс )----то вече избора е направен ---налапвате черея ,мидата ,скаридата ,рапана ,голия охлюв и т.тн. и сте в ДЖАЗА---душата ви отново е вън от ревматологичното ,солено и пълно с опасен сероводород Черно Море
Та тъй мили братя расъждавам аз по време на ...работа ! и да ви кажа ли колко риби са ми са се хванали сами ? ..............срам ме е ,ама са доста ! :drinkers:
miro_atanasov
новобранец
новобранец

Мнение от miro_atanasov »

Бе ти май, всяка вечер си посръбваш... :lol: Важното е усмивки и риба да има. :D
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Ха ха ха искренно ме разсмя траката,колега никой няма да те псува за размислите ти :D .От мен съвет събирай си в сборник мислите когато си на работа и го публикувай :D :D :D Или пускай размислите си тука май има такава тема.Поздрави и дано по -скоро се оправи морето. :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

trakata написа:Сега ,кой къв ще става ,не ми е ясно и изобщо кой решава също ,но да кажем че сте "свършили курса " и сте риба ........по-точно Попче :mrgreen: е няма ли да ви писне на перката тоя живот ?!
Има и по-лошо, представяш ли си да си ... гол охлюв :lol:
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D :D Здравейте колеги днес въпреки силният вятър реших да пробвам един риболов на попче в Поморие речено сторено минах през рибните магазини на Велека зех си прясна скаридка и една две черноморски скумриики за да ги филитирам в 14:30 бях там и приклучих в 17:30 попчете ядеше като невидяло но вятърът бeше кофти духаше от брега към морето и по този начин ме удраше право в лицето треперейки като вейка зех да вадя прлични попчета от време на време тъйкато вятара ми клатеше много върхът и докато обера корема много често скаридата беше изядена добрече някои попови къклвяха бая силно че да ги отразя в крайна сметка макар че изглеждат малко резултата е 1 кг попчета и начален стадии на настинка :D :D Наслука на всички колеги :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Браво Пешо! Признавам те в този студ и вятър да тръгнеш да търсиш кая, Евала за хубавите попове :) . Ако няма вятър в неделя може и аз да прескоча че в къщи няма какво да се прави. Поздрави!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”