Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ето какво си направих - стойка.
Модератор: emo vasilev
-
- ще става разбирач
Ето какво си направих - стойка.
Днес се сабуждам и ми идва мисълта за много простичка стойка. Отрзясъх малко профил 15х15 мм и се започна заваряване и боядисване.
Ето я стойката завършена само ми остана да и ударя още един път боя. Ще си направя и още една за да може пръчките да бъдат хоризонтално разположени и вече взависимост от брега би могло да се слага само едната или и двете.

За тези които смятът че стойката е нестабилна мога да гарантирам че е много стабилна защото подпрях две въдици и на едната дръпнах рязко и силно, и поради причината че бях сложил звънчета и на двете въдици за да видя дали и двете ще звъннат само едната звънна и стойката при дърпането остана непомръдната. Повторих го с рязко дърпане на двете месини и отново стойката не помръдна!!!
Ето я стойката завършена само ми остана да и ударя още един път боя. Ще си направя и още една за да може пръчките да бъдат хоризонтално разположени и вече взависимост от брега би могло да се слага само едната или и двете.
За тези които смятът че стойката е нестабилна мога да гарантирам че е много стабилна защото подпрях две въдици и на едната дръпнах рязко и силно, и поради причината че бях сложил звънчета и на двете въдици за да видя дали и двете ще звъннат само едната звънна и стойката при дърпането остана непомръдната. Повторих го с рязко дърпане на двете месини и отново стойката не помръдна!!!
Re: Ето какво си направих...
Добре изглежда, браво. 

- Моряка
- кандидат преподавател
Добре си се справил Ценко
Ако ще я забиваш в пясъка е добре,но ако е за язовир,където е доста суха земята ,а и има камъни,ще трябва да правиш дупките предварително(на някои места) а има и меки тинести брегове,където ще е без зор.

А сега де? 

-
- ще става разбирач
За по твърди терени с малко по нежен чук ша стане
браво за идеята колега

браво за идеята колега
Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- вече хвърля и на тежко
колега стойката ти е хубава но ти си я направил за повече пръчки,и аз си правих стойки но са много простички и са само за по една пръчка, стават много лесно,бурзо и с малко материал
твоята като си я направил за повече пръчки следователно е и по обемна,аз нямам възможност за обемни неща и ми трябваше нещо компактно което да ми върши същата работа, а ето и фотоматериал на стойката

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Re: Ето какво си направих - стойка.
Преди време и аз ползвах такива стоики но като излезе малко вятър даоста се люлее