Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Есенни костури - още веднъж и още веднъж
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Есенни костури - още веднъж и още веднъж
С настъпването на есента се увеличиха и темите за костур, но така и трябва да бъде. Апетитът му е сериозен, не че през зимата ще спре да яде, но сега направо се „тъпче”.
И аз всяка есен очаквам с нетърпение целенасочените излети само за костур, без захранки, без много багаж, няма ги жегите, няма ги и шумните компании.
Между няколко обекта избрахме Огняново. Няколко пъти сменяхме мястото докато намерим костура, до обяд беше със слаба активност, но след обяд дърпаше добре.Ловихме само на рибка, кълвеше на всякаква дълбочина – от 1.3 до 6 м., среден костур от 16 до 21 см.

Колегата Панайот хвана на рибка и една каракуда около 300 гр.

Съботата беше един прекрасен ден, почти тихо и топло време, само тук-там листата на дърветата са зажълтяли. Останахме много доволни от риболова, разходката и допира с природата.

На тази снимка има един странен плавателен съд с надстройка от каравана и рубка на кърмата. Много екзотично изглежда и няма лошо да си плува, само да не е някой РК от местната флотилия. Смятам, че колегите с лодки са го виждали по-отблизо.

Панайот се е загледал в красотота на свечеряване.

И аз всяка есен очаквам с нетърпение целенасочените излети само за костур, без захранки, без много багаж, няма ги жегите, няма ги и шумните компании.
Между няколко обекта избрахме Огняново. Няколко пъти сменяхме мястото докато намерим костура, до обяд беше със слаба активност, но след обяд дърпаше добре.Ловихме само на рибка, кълвеше на всякаква дълбочина – от 1.3 до 6 м., среден костур от 16 до 21 см.

Колегата Панайот хвана на рибка и една каракуда около 300 гр.

Съботата беше един прекрасен ден, почти тихо и топло време, само тук-там листата на дърветата са зажълтяли. Останахме много доволни от риболова, разходката и допира с природата.

На тази снимка има един странен плавателен съд с надстройка от каравана и рубка на кърмата. Много екзотично изглежда и няма лошо да си плува, само да не е някой РК от местната флотилия. Смятам, че колегите с лодки са го виждали по-отблизо.

Панайот се е загледал в красотота на свечеряване.

Последно промяна от G.Petkov на Нед Ное 07, 2010 1:49 pm, променено общо 3 пъти.
Re: Есенни костури
Бравос надърпали сте костур-и... евала !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво колега, последни топли дни трябва да се използват тоцно така
Явно и каракудата е била бая гладна

Явно и каракудата е била бая гладна

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Красиво място си е Огняново, хубаво излетче сте спретнали, браво!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Паднало е разбиване на "таралежите"
Айде,сега им идва времето и на едрите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Екстра! Все си мисля, че и със захлаждането няма да му секне апетите поне до края на месеца на тоя зелен ненаситник.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Красив излет 

-
- фен клуб-скобар
Браво.Добри костури.
Като гледам сте били на това място ,дето бая се мъкне багажа,особенно на връщане ,сигурно сте се поизпотили доста.
Като гледам сте били на това място ,дето бая се мъкне багажа,особенно на връщане ,сигурно сте се поизпотили доста.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Екстра е станал риболова! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- StoychevV
- разбира нещата

- akoto13
- ще става разбирач
Браво за излета.На това място не съм бил капо,а мъкненето не е кой знае колко.Само да питам случайно по брега да има рибета за стръв или си носехте.Поздрави 

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!