Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дотегна ми от валати и накрая отидох за риба!
- borislav58
- сериозен играч
Дотегна ми от валати и накрая отидох за риба!
Дотегна ми този месец да съм валат .То Батак то Пясъчник е.ати и таласъмските язовири.Последния валат бе на Тополница кал и валат .Снощи пих една грозданка за успокоение на нервната система,
и решихме с жената да идем за риба, но къде- е не на таласъмските язовири
а на платена любов.Речено сторено; тръгнахме за яз Пясъчник, но преди да стигна до язовира има път в дясно, който не стига до Пясъчник
а на друг язовир в Беловица /на Доктора/ . Много снимки не съм правил за да не кажете, че е реклама.Посрешна ни самия доктор взе си таксата побъбрихме на две на три пожела ми наслука, и отидох да си подготвям трепачките.Времето бе облачно препикваше отвреме на време, абе време за шаран .Собственика бе пуснал и той две въдици на дъно и ми каза ,че шаран не е ваден от 4 дена .Еееее това ми подейства много готино все едно, че некои мe заля с кофа със студена вода отгоре ми, казах си на ум и тука ли бе мамка му.Здържах си нервите защото знам, че там е пълно с риби и тия където не са уловили риби не са били риболовци
Да ама съм го казал на глас и доктора се позасмя и като каза , че ще почерпи.Аз си говорех с него ,но си действах по задачите 2 въдици подготвих за шарко на царавичка малко накисната както казва бачо Илия в нощовите с миризмите .2 направих на хранилка за толупчета ,защото точно това ми трябва за прословутите мариновани толубчета моя рецепта.Малко се бях отдалечил от въдиците и слушам сладка песен пее единия сигнализатор без да прекъсва .На бегом се изнесох и авансът пееше и аз запях няма шаран Аааааа

Това ми бе сефтето хубав гол шарко към 3 те кила кръстих го Никулденчо, и го пуснах в живарника жената се усмихваше доволна , че чистенето на рибока ще е по малко
Последва още един удар но явно влакното бе наранено и ми скъса, но аз пак бях доволен че има емоций а не нерви .
Първото толубче и то се улови и след него се уловиха още 2 които ги кръстих бурканчовци и поеха към кантара на доктора .

Колеги кратко и ясно това бе моя риболовен излет Доволен от себе си допивам грозданката си и ви казвам НАСЛУКА!!

Това ми бе сефтето хубав гол шарко към 3 те кила кръстих го Никулденчо, и го пуснах в живарника жената се усмихваше доволна , че чистенето на рибока ще е по малко

Последва още един удар но явно влакното бе наранено и ми скъса, но аз пак бях доволен че има емоций а не нерви .

Първото толубче и то се улови и след него се уловиха още 2 които ги кръстих бурканчовци и поеха към кантара на доктора .

Колеги кратко и ясно това бе моя риболовен излет Доволен от себе си допивам грозданката си и ви казвам НАСЛУКА!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- ще става разбирач
Re: Дотегна ми от валати и накрая отидох за риба!
a толостолобите на какво ги хвана ?
-
- кандидат преподавател
Е значи "Грозданка" не те е подвела взел си правилно решение,чудесен излет 

-
- кандидат преподавател
Бореее , друже , Ти си уникален пич , и разказвач ! Кефиш приятелю !
Никулденчо
, и Бурканчо
!!!
Как ти идват на акъла
!

Никулденчо

Как ти идват на акъла

Върл Shimano фен!
simo72 написа:Бореее , друже , Ти си уникален пич , и разказвач ! Кефиш приятелю !
Никулденчо, и Бурканчо
![]()
![]()
!!!
Как ти идват на акъла![]()
![]()
!
![]()
![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- bigfish133
- ще става разбирач
Хубав излет си направил , язовира също е хубав и наистина държи много риба !
- borislav58
- сериозен играч
Както съм писал но нагоре ;на хранилка колега с некаква манджа по сладка и на бяли топчета стереопор.xt33m33 написа:a толостолобите на какво ги хвана ?

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Добре си си изкарал , Евала ! 

- juliano_84
- фен клуб-скобар
Евала Боре
Счупил си каръка както се казва

Счупил си каръка както се казва