Схема за макара Cormoran

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Zagrey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Схема за макара Cormoran

Мнение от Zagrey »

Здравейте колеги, нуждая се от малко помощ, надявам се тук да намеря решение на проблема. Имам макара Cormoran UK CARP BR XL 7pi , проблема е че излиза шпулата с оста. Моля ви ако има някой схема на макарата да ми я прати, че ме е страх да я отворя и без схема на частите ще стане страшно като я събирам..
emil-lom
новобранец
новобранец

Re: Схема за макара Cormoran

Мнение от emil-lom »

колега отвори макарата на самото тяло не в главата след като я отвориш изваждаш запчатката под нея има една част в която влиза оста и се движи по долната запчатка . има един ламаринен ограничител който не позволява на оста да излезе. може и самата част да е счупена докато нея отвориш няма да разбереш какво е. трябва само да запомниш кое откъде сваляш нее трудно . дано да съм бил полезен.
Zagrey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Zagrey »

Благодаря на колегата emil-lom, оказа се че е счупена точно часта с ограничителя... :( :( Въпросът е дали се продават части за макарите или е поправимо...
emil-lom
новобранец
новобранец

Мнение от emil-lom »

здравей колега ако можеш снимай самата част отгоре и отдолу в по близак план може да имам нещо сходно което да стане . ако имаш познат леяр също ще свърши работа трябва да му занесеш часта.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”