Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Тунджа пада мн на Тенево слабо хишник нема
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Не само на Тенево е така водата е паднала много а времето съвсем пощръкля
find where lies small
Колеги как е положението с хищника по реката? Вчера на Коневец много зле за цял ден обикаляне два кефала и едно малко расперче.Утре мисля да ходя към Тенево.
За вчера положението беше и при мен същото 2 кефала и една щучка 1.5 кг с голям зор далеч под очакванията за този сезон.Всъщност и миналата година през септември, когато беше топло имах доста по-добри удари отколкото през октомври.На реката голяма част от хората очакват шаран и кефалите буквално са преяли със захранка и въпреки това налитат на воблер.
find where lies small
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Инфо от вчера наТенево.1 сомче 3.200кг и 5 бебета по 300,400 грама
.Местата където хващаме сомчета и щуки спираме да ги казваме,понеже се навъдиха доста прости хора които прибират бебета сомчета и щучки- имат претенции за големи рибари, а са просто едни мъртви душици.Работил съм 2 години в Аляска на рибарски кораб,хората там имат риба,защото я пазят!
Тези 2 клипа са от колекцията ми и показват количествата риба която тук в България можем само да сънуваме!
http://www.youtube.com/watch?v=kXbtFRR9pqI
http://www.youtube.com/watch?v=eKPq5E7AIcU

Тези 2 клипа са от колекцията ми и показват количествата риба която тук в България можем само да сънуваме!
http://www.youtube.com/watch?v=kXbtFRR9pqI
http://www.youtube.com/watch?v=eKPq5E7AIcU
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Как бе Дака тия хора там нямат акъл това веднага само да се чуе че го има някъде в България и се почва ток, мрежи, винтери, сари, пълни чували, консерви "ропотамо" да има и за после, на комшийката един леген. 

find where lies small
Вчера на Тенево распера беше много активен три по педя и два около двата килограма и един кефал около кило.Риба не сам взимал.Подробности за примамки и места само на лични и то на който преценя
.Поздрави.

- arilus
- ще става разбирач
Днес на Тенево - дребни щуклета - будалета, распера гонише сутринта по облачното, то уж щеше да вали пък после като изпече.... Някой има ли информация за старото корито след Тенево - какво се въди там, пак днес го огледахме, заблатено е, но риба има, вероятно силно смрадлива каракуда. Дали има и нещо по-така
?

- S.Koychev
- разбира нещата
Там имаше шаран , червенопера , каракуда( със сигурност и други риби). но сега какво е останало немога ти кажа.
Ribarche
- dakataegotin
- научил се да хвърля
На запушеното в Тенево преди години ловихме хубави шарани и щука ,сега гледам хора хващат доста каракуда на земен червей 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Колеги не пишете,не ходите ли вече за риба-или хващате и не казвате
?
Аз днес реших да отскоча до Коневец и рибата нямаше търпение да дойда.Снимките ми направи един човек от селото,на реката нямаше как да се снимам.

Аз днес реших да отскоча до Коневец и рибата нямаше търпение да дойда.Снимките ми направи един човек от селото,на реката нямаше как да се снимам.

Последно промяна от dakataegotin на Нед Окт 17, 2010 2:45 pm, променено общо 1 път.
- arilus
- ще става разбирач
който го може, го може. браво! частни уроци даваш ли?
ние , че ходим - ходиме, ама няма за снимка.

поздрав за улова колега ама си мисля че поне на половината от рибата би трябвало да плува пак в реката(нищолично)
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Приемам критиката колега,но смятам,че не ние които ловиме големите риби сме за критикуване,а тези които не им дават шанс да пораснат.Помислете над това колега