разни-придобивки

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
gorgoon54
новобранец
новобранец

разни-придобивки

Мнение от gorgoon54 »

10 джипа лукс взимат чиновници от ИАРА
Димитър Димитров

:smt026
Такива джипове ще карат чиновниците от ИАРА от утре.
Десет луксозни джипа Nissan Pathfinder ще получат чиновниците от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури утре. Ключовете ще им връчи зам.-министърът на замеделието и горите Бюрхан Абазов.
"Скъпите возила се предоставят в резултат на реализацията на проект по програма ФАР за укрепване на административния капацитет и хармонизиране на националното законодателство с европейското.", се казва в официалното съобщение на МЗГ.
Малка подробност е пазарната цена на джиповете - 37 800 евро. От вносителя на марката Нисан за България обясниха, че високопроходимите автомобили са от модификацията Comfort. Моделът разполага със 6+1 места. Оборудването му включва още лети джанти, аудио система със CD player с възможност за 6 диска, борд компютър, филтър за въздуха в купето, регулиране на волана по височина и ред други екстри.
От вносителя заявиха, че цената на доставените джипове е по-ниска от пазарната, но не пожелаха да уточнят точната сума, дадена за возилата.
Според Владимир Филипов, и.д. директор на агенцията по рибарство и аквакултури доставката на джиповете е част от многогодишен проект на Министерството на земеделието и горите.
"Ние преди около 3 години сме си написали проект по ФАР, който включва редица компоненти, един от който е и доставката на техническо оборудване за териториалните звена, което включва именно тези джипове. Сега изтича срока за доставка на съответното оборудване, проведена е процедура по PRAG (Практическо ръководство за договорните процедури по програма ФАР) и доставката е факт", допълни Филипов. Според него високопрохидимите автомобили ще бъдат предоставени на териториалните звена на ИАРА.
Шефът на ИАРА допълни, че процедурата е проведена от Централното звено за финансиране и договаряне в Министерството на финансите. Тя включва търг, който е обявен в Европейски вестник - официозът на Европейската комисия.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да, те и лодки купиха по същата програма на ФАР...ама пари за нафта няма.... :lol:

Дано не стане същото и с тези Джипки... :lol:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

да бе, с лети джанти и ша ги дадат на инспекторите да обикалят по джендемите. да-да , както се казваше у една реклама
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Харно ама не ми се вярва да ги видим по язовирите тия джипки :smt018
По скоро ще да са за "укрепване на административния капацитет" :smt082
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не джипки,акъл да им купят малко и да ги отучат да ходят по банкети.Само ядене и пиене им са в главите - и часно.Онзи ден,местен жител от Любимец спомена че между Харманли и Любимец гърмяли постоянно с бомби,но след 6-7 часа вечерта.А кажете ми как всички говорят за това,а няма кой да ги хване,ами пред къщите ще ги дебнат и като тръгнат да гърмят пак ще ги хванат на място.Да ама кой ще си пие ракията,нали работното време им е до 17-17:30 часа,върви ги накарай да свършат нещо след 5 часа де !!!!! Важни са ръководителите на отделните секций по градовете.Като им дадат сега джипките,да вземат да ги съберат,да им разпределят задълженията и да им сложат по един ДЖИ-ПИ-ЕС и някой да ги следи къде аджеба ходят и дали са на водоема със джипа или си боядисват къщите или правят бебета :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

И аз съм за Джи Пи Еси в новите джипки...контрол трябва да има и на "контролиращите" :lol: Но най-вероятно новите джипета ще са за вождовете...а индиянците ще джиткат пак със старите таралясници... :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Те тези 80милиона евро взеха да ги усвояват а за зарибяването на водоемите ще остане :butthead: за друг път. :shock:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Какво им трябва да зарибяват,като няма риба,няма нужда да обикалят.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

В неделя на Новоселци ме провериха от ЛРД Лебед : бяха със старата нива и един Land Rover Discovery. Добре се държаха и бая актове написаха. Разбрах че и вчера са проверявали. Дано е така и занапред. Само времето ще покаже! Ама не съм особено оптимистично настроен да ви кажа :wink: .
Клавиатура риба не лови!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Това хубаво, но бомбаджийте и мрежарите никой не ги закача :evil: :evil:

Някой някъде някога да е чул или видял написан акт за хвърляне на бомби :evil: , а по реките се мятат постоянно и посевместно.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ееее,вие па-и това ми било РИБОЛОВЦИ :!: :!: кво им завидяхте на хората?има нема-45 000 ЮРО струва едното офрод4е....а и нали са с отстьпка :lol: :lol: :lol: само за сведение-8 000лв струва раздатната кутия,втора употреба на новоселския Ровьр :supz: :supz: :smt066
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

вси4кото това ми напомня вица,навремето за ЕС-дето склю4или договор с япония...сьбрали се и казалаи-отук нататьк-от бьлгария,ще изнасяме праз в полша,от полша-шунка за 4ехия,от 4ехия-колбаси за унгария,от унг-риба за сьрбия,от сьрбия-дрехи за русия,от русия-нефт за япония,от япония-ТОЙОТИ за бьлгария..и тодор живков казал-ами екстра!!!ааа,казал гурба4ов-тойотите за русия...добре,де,питал живков,ами за бьлгария кво?еее,СЕМЕ ЗА ПРАЗ....... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”