Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Въдица-колко да е дъга
Модератор: sapuna
Всичко зависи от мястото, където ще ловиш - има места където въобще не можеш да използваш пръчки 3.90 с каквито основно ловя, там примерно ползвам 2.10 и това в никакъв случай не ми е попречило да вадя шарани и амури до 10кг., пък и разтоянието, което гониш не е толкова голямо /е ваденето е по трудно но се свиква/. Това е като при компютрите да минеш направо към Windows преди DOS ..... Преди години на пазара въобще не можеше да се намери пръчка по дълга от 1,90 руски и 1,60 чешки. /но пак риба се ловеше/. Сега поне глезотийки има и бързо се свиква към хубавото, което наистина те прави щастлив да ловиш.
От голямо значение е и транспортирането, дали пръчка на 2-ве части/ което разбира се е най-доброто/, на 3-ри или телескоп - всеки сам си преценява
Успех при избора!
От голямо значение е и транспортирането, дали пръчка на 2-ве части/ което разбира се е най-доброто/, на 3-ри или телескоп - всеки сам си преценява
Успех при избора!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Риболов на шаран
Аз ловя шарани с Болонезе-4м. а съм висок 185см и съм на мнение че:
Дългата пръчка е много по-добра, защото замяташ по-навътре и второ имаш много по-добър контрол над рибата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Но съм вадил и шарани с пръчка 2.6 но всичко е по-трудно с нея!
Дългата пръчка е много по-добра, защото замяташ по-навътре и второ имаш много по-добър контрол над рибата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Но съм вадил и шарани с пръчка 2.6 но всичко е по-трудно с нея!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- научил се да хвърля
ре
Айде и тука доста мераклии да откриват топлата вода, колелото и Америка. Всички производители на шарански пръти ги произвеждат с дължина 3.60 и 3.90, преобразувано вметрична с-ма, с различни акции. Тва с 2 и нещо да вадиш шаран............. ми то и с колове за домати става..............
Всеки е свободен да лови с каквото му е кеф, ама айде да не дава акъл на другите
Всеки е свободен да лови с каквото му е кеф, ама айде да не дава акъл на другите