Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов около Видин
тая тема нещо много замря никой нищо ли няма да сподели

Здравейте колеги,
Очертава се преспиване утре вечер във Видин и малко време за риболов мисля, че ще остане. 2, 3 часа не-повече.
Дайте инфо моля ви къде около Видин да похвърлям за хищник. Не познавам добре Дунава в този район и всяка насока ще ми е от полза.
Говорим само за спиниг.
Благодарности предварително.
Поздрави
Очертава се преспиване утре вечер във Видин и малко време за риболов мисля, че ще остане. 2, 3 часа не-повече.
Дайте инфо моля ви къде около Видин да похвърлям за хищник. Не познавам добре Дунава в този район и всяка насока ще ми е от полза.
Говорим само за спиниг.
Благодарности предварително.
Поздрави

Здравейте колеги.
Как е положението с мрената около Видин? Не съм стъпвал на Дунав повече от 10 години и в неделя, ако остане време мисля да направя един риболов. Като ученик ходих около Телеграфа или под Парадайса за мрена, какво е нивото в момента и къде може човек да се пробва?
Благодаря предварително.
MapuaH, както казах отдавна не съм стъпвал на Дунав и нямам прясна информация, но може би около топлата вода (ТЕЦ-а) и Чобана (канала, който пресичаш преди да влезеш във Видин) и към устието му. Нямам идея и нивото на реката как е. На времето при по-ниско ниво около устието на топлата вода съм ловил распер .. ама това беше толкова отдавна. Все пак тоз район топлата вода-чобана ми беше любим едно време и ако имам време за спининг бих се пробвал там. Дано колегите от града имат по-достоверна информациа и те опътят, че мойта е старичка.
Как е положението с мрената около Видин? Не съм стъпвал на Дунав повече от 10 години и в неделя, ако остане време мисля да направя един риболов. Като ученик ходих около Телеграфа или под Парадайса за мрена, какво е нивото в момента и къде може човек да се пробва?
Благодаря предварително.
MapuaH, както казах отдавна не съм стъпвал на Дунав и нямам прясна информация, но може би около топлата вода (ТЕЦ-а) и Чобана (канала, който пресичаш преди да влезеш във Видин) и към устието му. Нямам идея и нивото на реката как е. На времето при по-ниско ниво около устието на топлата вода съм ловил распер .. ама това беше толкова отдавна. Все пак тоз район топлата вода-чобана ми беше любим едно време и ако имам време за спининг бих се пробвал там. Дано колегите от града имат по-достоверна информациа и те опътят, че мойта е старичка.
- TRAP
- ще става разбирач
При това ниво което е в момента става да се лови под Телеграфа,Парадайса и на 120-се.Другите места са вече са по далече от самия град.
Но незнам кака е положението дали кълве сега нямам актуална информация.
Но незнам кака е положението дали кълве сега нямам актуална информация.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
if_ написа:Здравейте колеги.
Нивото е 390, спадане с 10.

Парадайза и Телеграфа още са актуални за мрени.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

TRAP, Киро, благодаря за инфото, колеги. В неделя живот и здраве ще се пробвам. После ще пиша за резултата.
- GODzillata
if_ написа:TRAP, Киро, благодаря за инфото, колеги. В неделя живот и здраве ще се пробвам. После ще пиша за резултата.
Наслука!

Ама защо не идеш на Градец?

Кире, кво да правя на Градец? там Дунав няма

- TRAP
- ще става разбирач
На Градец има едни бивши рибарници за платен риболов тази година не съм ходил.Миналата ходих беше 5лв на пръчка рибата може да е връщаш а ако решиш да си е вземеш си е плащаш на кило.Имаше шаран,амур и толстолоб.Аз като ходих тогава си ги цъках на фидер.
Лелеее срамота, за пръв път чувам, че на Градец имало място за риболов
Ама от там само транзит съм минавал, а и отдавна не пребивавам във Видин. Това също е вариант, ако се разкандърдисам от Дунава ... въпреки, че на реката ми се ловеше, че много отдавна не съм го правил.
И понеже си спомням, че по това време се обаждаше мряна, реших за нея да попитам.
А тоз гьол в Градец къде по-точно се намира, някакъв ориентир може ли да кажете? Ако не сега, друг път бих го пробвал.

И понеже си спомням, че по това време се обаждаше мряна, реших за нея да попитам.
А тоз гьол в Градец къде по-точно се намира, някакъв ориентир може ли да кажете? Ако не сега, друг път бих го пробвал.
- TRAP
- ще става разбирач
На 4-5км след Градец в ляво.Иначе ако ти се лови хищник може да се пробваш на Дунав сега е актуален.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В Градец източиха водата и продадоха рибата за миналия Никулден.Нищо не се чу за там тоя сезон и мисля че не е работило и не работи в момента.Не съм 100% сигурен обаче.

- TRAP
- ще става разбирач
И аз не съм чувал нищо този сезон там.Тази година не съм се и интересувал за този водоем защото нещо не ме кефи много е плитко 1,5-2м е и рибите не натискат.
- GODzillata
Работи.
След Градец в ляво.
След Градец в ляво.

Благодаря отново на всички ви за информацията. Днес съм натоварил всички възможни такъми в колата и на място ще решавам. За съжаление ще имам един ден възможност само за риблов, та няма да има много разнообразие. Но къвто и да е резултата ще пиша при първа възможност къде, какво е положението.