Зов за помощ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Зов за помощ

Мнение от barbolov.1977 »

Здравейте колеги,от много време ме измъчва мисълта,че немога да се домогна до инфо как мога да направа излет на Овчарица на прослувутите бунгала.Ако някой може да даде някои друг телефон или нещо друго да пише.Естествено искам да си плащам,не да отида за мерси
Изображение
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Зов за помощ

Мнение от xt33m33 »

всичко хубаво ама ебаси заглавието си барнал все едно си по бедстващ от чилийските миньори които слава богу вече извадиха...
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

:axe:
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

xt33m33 написа:всичко хубаво ама ебаси заглавието си барнал все едно си по бедстващ от чилийските миньори които слава богу вече извадиха...
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Колега промени си заглавието.
Доколкото знам там не е за простосмъртни.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

StoychevV написа:
xt33m33 написа:всичко хубаво ама ебаси заглавието си барнал все едно си по бедстващ от чилийските миньори които слава богу вече извадиха...
Да, бе колега, то все едно ти е животоспасяващо да отидеш там, тъ ебати и заглавието си отпрал... :roll:
Виж сега, и да ти се дадат някакви координати няма да ти помогне, трябва някой да те заведе, или да гарантира за теб!
Ти, как ще докажеш че няма да натъпчеш колата с трофейни риби "да избиеш" излета(щото там има доста такива случаи и то от близки на хората, които стопанисват бунгалата) ?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

не знам какво толкова се вторачихте във заглавието,хайде да гледаме малко по филосовски на нещата.А що се отнася до избиване на излета мисля,че това е валидно за географски ширини извън София,така че да не се занимаваме сглупости.Като се видим на място,ще се разбере кои си избива излетите и кои е отишъл заради тръпката,но тук май само знаем да философстваме.......................................
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

barbolov.1977 написа:не знам какво толкова се вторачихте във заглавието,хайде да гледаме малко по филосовски на нещата.А що се отнася до избиване на излета мисля,че това е валидно за географски ширини извън София,така че да не се занимаваме сглупости.Като се видим на място,ще се разбере кои си избива излетите и кои е отишъл заради тръпката,но тук май само знаем да философстваме.......................................
...част от правилата на Форума, които вероятно си чел
Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!! и др. подобни
Те, за това е вторачването в заглавието колега, а Зов за помощ е това :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=37201
Ся, относно филосовстването, май ти се впускаш в такова, щото получи много конкретен и ясен отговор, относно ситуацията с бунгалата ....относно "избиването" на излети, сметам, че от към най- големото село има и най-много мераклии да тъпчат фризерите, проста аритметика колега! :wink:
Джоко Росич

Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

....и за да не мислиш, че някакво заяждане от моя, или от страна на други съфорумци ще ти разкажа моя опит с бунгалата, а ти си извади изводите!
Преди няколко години, когато за първи път ходих там бях с няколко приятели, и макар че лично Нончо (мир на душата му)ни покани, абе гледам че домакините се държат любезно, ама и резервирано , на втората вечер вече се поопознахме и се заговорихме за риби, за язовира, за бракониери и к'во ли още не, тъ човека в прав текст си каза "Тука сме се нагледали на какви ли не цигании, даже наши приятели от София сме ги хващали с амури и шарани под седалките , или на мястото на резервната гума в колите, тъ сещай се какво остава за тези които не познаваме...", това ми отговори, като запитах що не е свободен достъпа до бунгалата!
От тогава съм ходил доста, даже и късно през ноща съм пристигал, стаята си ме чака и всичко е точно!
Просто нещата са на доверие там и за това не всеки има достъп, а не защото не било за простосмъртни!
Колега barbolov.1977 , не казвам че не си съвестен риболовец, ама как някой от форума съдейки по постовете ти ще направи подобен извод и ще ти даде някакви координати на това място, че и да те препоръча?
Не стават така тея работи....от София си гледам, заповядай на софийските срещи, опознай се с народа, пъ некой като ходи натам може и да те вземе щом си толкова мераклия! :wink:
Джоко Росич

Изображение
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Колега със това можеше да започнеш.Все пак е нещо отколкото пълно табу.Обещавам да започна да посещавам Софийските срещи.Що се отнася до това че има изроди,които единствената цел е да си приберат всичката уловена риба щото били дали пари за билет и стръв е ясно,но не слагам себе си в това число.Не познавам много хора,които ще пътуват за един ден до Овчарица от София без преспиване само заради тръпката,е аз го правя.А пък за това,че София е голямо село не съм съгласен,но това си е мое мнение не искам да ангажирам никого с него
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”