Къде и защо изчезват потребителите? След.....

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Ачо ♣

Re: Къде и защо изчезват потребителите? След.....

Мнение от Ачо ♣ »

sampo написа:........

Само да не стане ... Бързата работа - срам за майстора
Моето скромно мнение е:" Кучетата си лаят,керванът си върви !"
Мънцата

Мнение от Мънцата »

AL KAPONE написа:Няма го! Може той да е пожелал така може и друг да е преценил, че така трябва.
Инак си е добре жив и здрав... чух го по телефона.
Щом си се чул с него, значи знаеш, че не е по негово желание. Защото аз се видях вчера с него и не останах с такова впечатление :wink:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Ribko написа:......Колега повечето си общуваме чрез обаждане и скайп,.
Тогава за какво ни е сайта и форума? И аз разменям непрекъснато информация с приятели и колеги, но това не ми пречи да участвам и в темите, които ме интересуват.
Аз също не давам пълната информация за малки водоеми и смятам това за нещо естествено и нормално. Но за излета няма причина да не споделя!

П.П. Разбрах, че повод е и елиминирането на Марко с когото се запознах преди две седмици, но не съм в течение на натрупаното напрежение.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

G.Petkov написа: Тогава за какво ни е сайта и форума? И аз разменям непрекъснато информация с приятели и колеги, но това не ми пречи да участвам и в темите, които ме интересуват.
Аз също не давам пълната информация за малки водоеми и смятам това за нещо естествено и нормално. Но за излета няма причина да не споделя!

П.П. Разбрах, че повод е и елиминирането на Марко с когото се запознах преди две седмици, но не съм в течение на натрупаното напрежение.
:smt023
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

sampo написа:
fixxer написа:...Утре ще взема необходимите мерки след като проверя. :evil: ...
Ама последната година, две ...

Само да не стане ... Бързата работа - срам за майстора
Определено не ме кефи сарказма в мнението ти, което и без друго е лишено от смисъл, както и от отношение по темата
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Относно Марко, такъв потребител вече няма. Мненията му са изтрити за да му се спести труда да си ги трие сам. Това решение е взето от Косьо, поради ред причини, които може да научите, ако имате желание. Аз съм зад решението, тъй като правилата важат за всички. Когато правилата не важат за всички се получава аналог на държавата ни :butthead:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”