Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Къде и защо изчезват потребителите? След.....
Модератор: sapuna
Re: Къде и защо изчезват потребителите? След.....
Моето скромно мнение е:" Кучетата си лаят,керванът си върви !"sampo написа:........
Само да не стане ... Бързата работа - срам за майстора
Щом си се чул с него, значи знаеш, че не е по негово желание. Защото аз се видях вчера с него и не останах с такова впечатлениеAL KAPONE написа:Няма го! Може той да е пожелал така може и друг да е преценил, че така трябва.
Инак си е добре жив и здрав... чух го по телефона.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Тогава за какво ни е сайта и форума? И аз разменям непрекъснато информация с приятели и колеги, но това не ми пречи да участвам и в темите, които ме интересуват.Ribko написа:......Колега повечето си общуваме чрез обаждане и скайп,.
Аз също не давам пълната информация за малки водоеми и смятам това за нещо естествено и нормално. Но за излета няма причина да не споделя!
П.П. Разбрах, че повод е и елиминирането на Марко с когото се запознах преди две седмици, но не съм в течение на натрупаното напрежение.
G.Petkov написа: Тогава за какво ни е сайта и форума? И аз разменям непрекъснато информация с приятели и колеги, но това не ми пречи да участвам и в темите, които ме интересуват.
Аз също не давам пълната информация за малки водоеми и смятам това за нещо естествено и нормално. Но за излета няма причина да не споделя!
П.П. Разбрах, че повод е и елиминирането на Марко с когото се запознах преди две седмици, но не съм в течение на натрупаното напрежение.

Определено не ме кефи сарказма в мнението ти, което и без друго е лишено от смисъл, както и от отношение по тематаsampo написа:Ама последната година, две ...fixxer написа:...Утре ще взема необходимите мерки след като проверя....
Само да не стане ... Бързата работа - срам за майстора
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Относно Марко, такъв потребител вече няма. Мненията му са изтрити за да му се спести труда да си ги трие сам. Това решение е взето от Косьо, поради ред причини, които може да научите, ако имате желание. Аз съм зад решението, тъй като правилата важат за всички. Когато правилата не важат за всички се получава аналог на държавата ни 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS