Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
днес на илия бояджиев 43 платерини от 7 до 12 часа.по едно време към 10 часа беше полудяла-още с падането на бомбардата и хапеше....казаха там около мен ,че и вчера е било касапница.... 

-
- научил се да хвърля
Не ва знам аз къде ги хващате тия иларий секи път ама днес в Аспарухово на канала от 9:00 до 14:30 3 иларии . Преди да тръгна минах по целия канал и никой нямаше хванати повече от 7-10 риби мах. Един познат излезна с лодката същатата работа беше и при него. Днес рибата беше много рядка
Днес бяхме с лодката, търсихме я в езерото и канала, но така и не я намерихме.
Еденични риби, тегав риболов, резултат по 10-на дребни иларии.
Накрая каята пак ни отсрами.
Еденични риби, тегав риболов, резултат по 10-на дребни иларии.
Накрая каята пак ни отсрами.
8.00 до 8.30 на вълнолома - нищо. 10-те човека които заварих имаха 1 писалка. Оттам на канала под руския пазар. От 9.00 до 10.00 - една извадена и 13 изтървани.
докато за кой ли път констатирам че илария не се лови със заргански куки. После нещата потръгнаха. От 10.00 до 15.00 - 38 иларии и 1 платерина. Около мен имаше и по-хващащи, както и такива с по 3-4 риби. Около обяд след жесток удар, чак аванса отпусна, и отнесен повод 0.12 ФК, сложих 0.16, та ако пак удари да я извадя. Ама не. за 1 час една риба. Пак сложих 0.12 и пак почнаха да се обаждат.

Последно промяна от rap66 на Нед Окт 17, 2010 6:35 pm, променено общо 1 път.
rap66 написа:8.00 до 8.30 на вълнолома - нищо. 10-те човека които заварих имаха 1 писалка. Оттам на канала под руския пазар. От 9.00 до 10.00 - една извадена и 13 изтървани.докато за кой ли път констатирам че илария не се лови със заргански куки. После нещата потръгнаха. От 10.00 до 15.00 - 38 иларии и 1 платерина. Около мен имаше и по-хващащи.

Колега, на канала има няколко места с целогодишна подхранка , ако ме разбирашГеорги Вутов написа:Не ва знам аз къде ги хващате тия иларий секи път ама ...

-
- научил се да хвърля
Дано
Обаче аз обиколих почти целия канал да видя как е хавата и резулатата беше трагичен .. Като тръгнах от парка буната , че през бензиностанцията нататък беше скръб. Не, мисълта ми беше , че наистина може да е имало риба но ..има едно НО! Има хора който просто си измислят ей така от нищото че са уловили по 50-60 иларий и ни пращат за зелен хайвер! Аз казвам какво беше положението при мене и при почти всички хора на канала , сега ако вие си имате някакви "тайни места" където си я захранвате и аз не ги знам може. Айде със здраве и Наслука!

-
- научил се да хвърля
А , и да кажа днеска целия канал беше опасан с мрежи и си ги събраха чак към 10:30 - 11:00. По едно време докато ги събираха си мислех да им метно 1 олово ама хайде
И така де като ги събираха не видях да бяха закачили повече от 15тина риби. А с тия мрежи не знам вече кво ще ги правим ..

днес на вълнолома от 16,00 до 18,00 две платерини 4 иларии е 1 заргана много слабо.
Здравейте колеги,
вчера на Кранево - гора от народ,
даваше добре дребна илария и тук там по някоя зергана.
Аз лично от 13 дод 16.10 ч. 20 броя.
Но някой колеги бяха напълнили 20л. кофи.
Според мен по добър резултат имаше на бавно потъваща.
вчера на Кранево - гора от народ,
даваше добре дребна илария и тук там по някоя зергана.
Аз лично от 13 дод 16.10 ч. 20 броя.
Но някой колеги бяха напълнили 20л. кофи.
Според мен по добър резултат имаше на бавно потъваща.
-
- научил се да хвърля
Тя рибата вчера беше на Ной бе
Сутринта започнахме на трета буна - един час мятане - нула резултат
На Ной за час и половина 9 добри заргани, после се прибрах, че имах работа. В 14.00 крастата пак сърбииии, и пак там.
Заргана си беше отишъл или го бяха изФащали, ама като се почнаха едни платерини - 30 бр не лоши (бе докато сършат червеите)
Айде на слука

Сутринта започнахме на трета буна - един час мятане - нула резултат
На Ной за час и половина 9 добри заргани, после се прибрах, че имах работа. В 14.00 крастата пак сърбииии, и пак там.
Заргана си беше отишъл или го бяха изФащали, ама като се почнаха едни платерини - 30 бр не лоши (бе докато сършат червеите)
Айде на слука
На корабостроителния в Бс вчера до обяд даваше прилично илария. От време на време и по някой зарган излизаше.
- ivalpetkov
- разбира нещата
да,докато една лодка не пусна мрежите на входа на илия бояджиев,че и една в гавана..... 

а ве не мога ва разбера толкоз ли никои няма телефона на иара да зване да му земат на тоя мангал лодката а ми се,ки пат го траите то не е ден два ами до колкото знам секи ден е там тва нещо