може ли малко помощ?

Модератор: Кърцата

studenti
новобранец
новобранец

може ли малко помощ?

Мнение от studenti »

може ли някои да ми каже как е патя до доспат и от каде е наи -добре да се патува ? много ще сам ви благодарна ако ми отговорите защото смятаме да патуваме до там през декември! :wink: :!: :?:
Ulifer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: може ли малко помощ?

Мнение от Ulifer »

A ti ot kyde si?
Писането на Български е задължително :idea: :!:
slivnalia
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

studenti написа:може ли някои да ми каже как е патя до доспат и от каде е наи -добре да се патува ? много ще сам ви благодарна ако ми отговорите защото смятаме да патуваме до там през декември! :wink: :!: :?:

Пътя си е път пич,ама през Декември там и г-н Минчо Празников не може да ти помогне,казавам ти го от гледна точка на това,че пътувам постоянно и то с тежкотоварен автомобил,а прогнозата за Декември към Доспат по-който и да било обходен маршрут от сега е на 100 процента невъзможна.Съветами е поне 5 дена преди пътуването,поздрави и наслука.
Без жени можем,без риболов не можем!
barim
новобранец
новобранец

Мнение от barim »

Kакто каза колегата, през зимата тия пътща са почти непроходими. Може би все пак Батак-Доспат, ама един съвет от мене: НЕ отивайте там на 8-ми декември има и по-добри места за студентския празник
studenti
новобранец
новобранец

Мнение от studenti »

наистина ли еее това е наистина лошоо но то е през началото на декмври!? толкова ли да е лошо? :( :cry:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
Ако всички студенти са толкова неграмотни като вас,горко ни!
Егати правописа!!!
Изображение
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

Нети препоръчвам пътя през пещера ,осеян с много дупки, а паднели сняг това дефиле с изкачване около 30 км не те виждам.През Разлог може да е по добре
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Пътят не е толкова зле през зимата само, че да не забравиш да си вземеш ВЕРИГИТЕ на всяка цена и да не си правиш илюзия, че без тях можеш да минеш. Вярвай ми, без тях няма начин, ако не си с 4х4.
Има три варианта да стигнеш до Доспат, като отправна точка взимам Пазарджик или Пловдив- както си избереш:
1. Батак- Доспат- осеян е с много дупки и е кофти ако е киша или дъжд. По- неопитните "градски" шофьори често пукат гуми в ямите там. Минавал съм не един и два пъти по него, така, че без да драматизираме нещата ще ти кажа, че трябва да пътуваш задължително през деня, да имаш вериги и резевоарът да ти е пълен до горе, защото всичко става. Няма да коментирам, че парното ти трябва да работи.
2. Вторият път - през Велинград- Сърница- Доспат. Последният етап е най- тежък и трудно проходим през зимата. Пътят е добър до Сърница, но от там до Доспат е кофти- много, ама много дупки.
3. Третият е Кричим- Девин-Доспат- пътят е добре поддържан през зимата, но е доста обиколен. За подробностти по маршрута - виж картата.
Лично аз най- често през зимата ползвам първият маршрут, тъй като съм от Пазарджик и той ми е най- лесен.

Надявам се да съм бил полезен, като разбира се съм сигурен, че има и по- добре запознати колеги от форума, които могат да помогнат. За повече информация може да драснеш на лс за да не обременяваме излишно аудиторията.
studenti
новобранец
новобранец

Мнение от studenti »

Благодаря ти много !!!!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

skitalec написа:.
2. Вторият път - през Велинград- Сърница- Доспат. Последният етап е най- тежък и трудно проходим през зимата. Пътят е добър до Сърница, но от там до Доспат е кофти- много, ама много дупки.
Колега ,по този път не съм минавал от 2-3 години и беше АД след пороя .В крайна сметка асфалтираха ли го или още си е на макадам? :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Извинявай колега, но сега прочетах питането ти. Пътят до Сърница, през Велинград е добър, минава през Селище и след това е Сърница. Има само два участъка с дупки, по около стотина двеста метра всеки, но на фона на това каквото беше преди години, си е направо магистрала. Участъка, обаче Сърница - разклона за гр. Доспат е кофти работа или цифром и словом десетина километра дупки.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”