Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Новоселци 25.03.
- Local
- учете се от него
Новоселци 25.03.
Та... ми днес сутринта по новото време в 6:30 тръгнахме аз , Стоян (Боцмана) и Жоро (Stront) на риболов, целта бяха каналите до с. Дебелт и канала до с. Константиново ( Новоселци). И заминахме ние , по пътя звъни Batmilen и той да идвал... ан'ва ми фали - събрахме се...
Настанихме се на канала на Дебелт и след 30-тина мин дойде и Бат Милен...да обаче там ни вопъл ни стон от рибите и бегом към Новоселци
да си хванем някое чисто и удобно място.
Така посрещнахме изгрева на Дебелт....

Бих озаглавил тази картина пътя на таранките....
Ето малко суета от канала на Дебелт...

След 1 час безуспешни опити на Дебелт се преместихме на Новоселци и 4-мата .... Боцмана си тръгна бързо бързо понеже имаше ангажименти към семейството , а стария морски вълк (вече гьолски чакал)
изтоически издържа още 1 час в темпото на узверелите от глад бибани!!!

И както винаги всичко интересно се случи точно след като Бат Милен си тръгна.
Но нека първо да опиша такъмите , които ползвах , за да е ясно до какво доведоха в сутиацията после.
Захранка : 1кг Promix Special+1кг Filstar Ванилия с коноп + 0.5кг Tuberitini Carassio Carpa + бели червеи.
Такъм : основно - Preston Innovations Power Line 0.09 , повод Awa-Shima Japan Ion power fluorocarbon 0.08 ; плувка Colmic 4 x 18 ; кука Owner Chika Red No 16.
И така ... около нас мъртвило никой нищо не вади и за цял ден се извадиха точно 3 едри каракуди.
Блея си по едно време аз и оооопп плувката бавно потегля... боц... и от другата страна отпор...

шаранче....
и така цял ден аз извадих 6 , а Жоро 1... доста едри баби и малко каракуди...
Всички шаранчета бяха пуснати на свобода да пораснат... а най-интересно беше че ги хванхме съвсем на голото и много от колегите около нас не вярваха и гледаха в захлас... а и останаха капо.

гъди гъди... дей тая кука...

5-минутна борба с поредния златист красавец... нищо че е малък...

айдеее котараците и те душа носят!!!

Ами какво да ви кажа колеги , пожелавам такива приятни емоции и нека парашутистите отстрани ви завидят , както стана с нас!!!
ПС: Използвайте флуорокарбонови влакна за поводи, невероятна успеваемост имат, добри захранки и добре балансирана линия!!!
ПС2: Часа на апарата е по старото време за което се извиняваме.
Поздрави на всички!

Настанихме се на канала на Дебелт и след 30-тина мин дойде и Бат Милен...да обаче там ни вопъл ни стон от рибите и бегом към Новоселци
да си хванем някое чисто и удобно място.
Така посрещнахме изгрева на Дебелт....
Бих озаглавил тази картина пътя на таранките....

Ето малко суета от канала на Дебелт...
След 1 час безуспешни опити на Дебелт се преместихме на Новоселци и 4-мата .... Боцмана си тръгна бързо бързо понеже имаше ангажименти към семейството , а стария морски вълк (вече гьолски чакал)

И както винаги всичко интересно се случи точно след като Бат Милен си тръгна.
Но нека първо да опиша такъмите , които ползвах , за да е ясно до какво доведоха в сутиацията после.
Захранка : 1кг Promix Special+1кг Filstar Ванилия с коноп + 0.5кг Tuberitini Carassio Carpa + бели червеи.
Такъм : основно - Preston Innovations Power Line 0.09 , повод Awa-Shima Japan Ion power fluorocarbon 0.08 ; плувка Colmic 4 x 18 ; кука Owner Chika Red No 16.
И така ... около нас мъртвило никой нищо не вади и за цял ден се извадиха точно 3 едри каракуди.
Блея си по едно време аз и оооопп плувката бавно потегля... боц... и от другата страна отпор...
шаранче....
и така цял ден аз извадих 6 , а Жоро 1... доста едри баби и малко каракуди...
Всички шаранчета бяха пуснати на свобода да пораснат... а най-интересно беше че ги хванхме съвсем на голото и много от колегите около нас не вярваха и гледаха в захлас... а и останаха капо.
гъди гъди... дей тая кука...
5-минутна борба с поредния златист красавец... нищо че е малък...
айдеее котараците и те душа носят!!!
Ами какво да ви кажа колеги , пожелавам такива приятни емоции и нека парашутистите отстрани ви завидят , както стана с нас!!!
ПС: Използвайте флуорокарбонови влакна за поводи, невероятна успеваемост имат, добри захранки и добре балансирана линия!!!
ПС2: Часа на апарата е по старото време за което се извиняваме.
Поздрави на всички!
Последно промяна от Local на Нед Мар 25, 2007 7:35 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
браво браво
"модерирано"
Иначе страхотен излет ... еваларка
А шаранчетата много ме съмнява да се развъдят и да дават... колкото и песимистично да звучи

"модерирано"

Иначе страхотен излет ... еваларка

А шаранчетата много ме съмнява да се развъдят и да дават... колкото и песимистично да звучи

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Браво за страхотния излет,то си е било бая адреналин с директния 

Последно промяна от Fishing_Fan на Нед Мар 25, 2007 8:23 pm, променено общо 1 път.
Eвалата Локалчо, винаки правиш страхотни репортажи със перфектен снимков мат'риал!
Дълбок поклон за кач'ен'рилииса!
#1!
Дълбок поклон за кач'ен'рилииса!
#1!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми който си го може си го може! Евала!
Между другото, разбрахте ли се за следващата среща с тези бебчета
Между другото, разбрахте ли се за следващата среща с тези бебчета

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Тъй като снимките говорят красноречиво, аз няма какво повече да добавя. Браво на Краси! Разказа им играта на шараните
... и на парашутистите около нас
!
ПП. Ако всички се отнасяха така с маломерните риби, които хващат, нямаше да са така "оглозгани" от към риба водоемите ни!
Поздрави и наслука!!!

ПП. Ако всички се отнасяха така с маломерните риби, които хващат, нямаше да са така "оглозгани" от към риба водоемите ни!
Поздрави и наслука!!!
Последно промяна от Koleff на Вто Мар 27, 2007 6:51 am, променено общо 1 път.
- Local
- учете се от него
Абсолютно си прав колега , успеха се дължеше на комплексни фактори, а забравих и да вметна че всичките риби ги хванах като слагах на куката 1 бял червей , 2 червени пинки + 1 звено изкуствен вердевас.rikosheth написа:Хубав излет, браво и за пуснатите шаранчета!!!
Едва ли се дължи само на подхранката но забелязах Tuberitini Carassio Carpa-храна която в различни комбинации ми е носила много добри резултати дори и в "нищото"
Клавиатура риба не лови!!!
Да а а весело беше....а шаранчето беше само 1 което се забавляваше да кълве на Локалчовата ЯРМА и КОНОП...по няколко пъти...после Краси го ЦУНИ отзат под опашката и айде обратно...
Накрая само дето не говореха тия риби...
а пенсиите - парашутисти се изкривиха... от зяпане...хахаха...
ще ги научи Локал да "захранват" парашутите с пинки и други благини...
а 25 март си е "сакрална дата"....

Накрая само дето не говореха тия риби...

а пенсиите - парашутисти се изкривиха... от зяпане...хахаха...

ще ги научи Локал да "захранват" парашутите с пинки и други благини...

а 25 март си е "сакрална дата"....