Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров...нямам думи
Богров...нямам думи
Поредния неуспешен риболов на средния гьол на Д. Богров. Време-мъгла и студ. Колеги-тези които видиах (поради малката мъгла)5-6, всички капо от към страна на щука. Един колега хвана един дребен червенопер.
Ние-двама души на 6 въдици. Риболова започна към 8 сутринта. Продължи до 15 часа. 200% КАПООООО
Пробвахме за всичко и на най различни техники и стръв.
Това ни е трети лош излет на Богров за две седмици. Маи скоро няма да отидем пак там.
Така че, лично мое мнение, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ САМО ЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ВРЕМЕТО!!!!!!!!!!
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ И ДАНО ДА СЕ ПРЕДСТАЖЯТЕ ПО ДОБРЕ ОТ НАС!!!!!!

Ние-двама души на 6 въдици. Риболова започна към 8 сутринта. Продължи до 15 часа. 200% КАПООООО

Това ни е трети лош излет на Богров за две седмици. Маи скоро няма да отидем пак там.
Така че, лично мое мнение, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ САМО ЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ВРЕМЕТО!!!!!!!!!!

НАСЛУКА НА ВСИЧКИ И ДАНО ДА СЕ ПРЕДСТАЖЯТЕ ПО ДОБРЕ ОТ НАС!!!!!!

Абе не зная колега Ivak
може би времето, а може би просто вече няма риба в малкото останали неплатени водоеми около София. След като скапаха малкия гьол на Богров там не съм имал успешен щукарски излет. А като гледам, специално там, има много колеги като мен. Пък и по форума никои не се е хвалил скоро с добър улов на щука, а в същото време сега би триабвало да дава.
Абе....
Абе наслука на останалите колеги пък като дойде моята ще се похваля!1ч

може би времето, а може би просто вече няма риба в малкото останали неплатени водоеми около София. След като скапаха малкия гьол на Богров там не съм имал успешен щукарски излет. А като гледам, специално там, има много колеги като мен. Пък и по форума никои не се е хвалил скоро с добър улов на щука, а в същото време сега би триабвало да дава.
Абе....
Абе наслука на останалите колеги пък като дойде моята ще се похваля!1ч

- Диканаров
- кандидат преподавател
Богоров, нямам думи.
Колеги, на Богоров в посока Челопечане на дългия гьол бяхме над тридесет щукари. Видях само един да хвана за радост на две кутрета 5-6 слънчака. Хващаха ги във въздуха, като им ги подхвърляше. Извадих три тапи и една една чудесна блесна от коренища и клони. Загубих една хубава плувка с титанова кука. Кълва ми коприва. Напълних две торби. Това бе положението в неделя. Забравих да отбележа неуспешното преследване с лодката на скъсано булдо с нещо хванато. Потопи на 15м пред мен и повече не се показа. Явно през почивните дни се крие щуката. Каракудата и линът още не са се раздвижили. Колегите обилно си захранваха, но нищо. Е това бе!