Богров...нямам думи

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Богров...нямам думи

Мнение от borcata »

Поредния неуспешен риболов на средния гьол на Д. Богров. Време-мъгла и студ. Колеги-тези които видиах (поради малката мъгла)5-6, всички капо от към страна на щука. Един колега хвана един дребен червенопер.
Ние-двама души на 6 въдици. Риболова започна към 8 сутринта. Продължи до 15 часа. 200% КАПООООО :cry: :cry: Пробвахме за всичко и на най различни техники и стръв.
Това ни е трети лош излет на Богров за две седмици. Маи скоро няма да отидем пак там.
Така че, лично мое мнение, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ САМО ЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ВРЕМЕТО!!!!!!!!!! :evil: :evil:
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ И ДАНО ДА СЕ ПРЕДСТАЖЯТЕ ПО ДОБРЕ ОТ НАС!!!!!! :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не се ядосвай колега, аз вече 9-то щукарско капо удрям, явно времето и такова мамата на рибата
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

Абе не зная колега Ivak

може би времето, а може би просто вече няма риба в малкото останали неплатени водоеми около София. След като скапаха малкия гьол на Богров там не съм имал успешен щукарски излет. А като гледам, специално там, има много колеги като мен. Пък и по форума никои не се е хвалил скоро с добър улов на щука, а в същото време сега би триабвало да дава.

Абе....

Абе наслука на останалите колеги пък като дойде моята ще се похваля!1ч :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

Колега
не само около София а и около Пловдив от 2-3 седмиси е пълна скръб
вече 4-5 пъти ходя за щука без удар
а като се сетя какъв кеф беше до преди месец :cry:
Аватар
borcata
новобранец
новобранец

Мнение от borcata »

За съжаление около София и преди месец си беше същия траур. Някои може да ме упровергае, но ако го прави да в със снимка че аз на приказки за големи щуки не вярвам. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Богоров, нямам думи.

Мнение от Диканаров »

Колеги, на Богоров в посока Челопечане на дългия гьол бяхме над тридесет щукари. Видях само един да хвана за радост на две кутрета 5-6 слънчака. Хващаха ги във въздуха, като им ги подхвърляше. Извадих три тапи и една една чудесна блесна от коренища и клони. Загубих една хубава плувка с титанова кука. Кълва ми коприва. Напълних две торби. Това бе положението в неделя. Забравих да отбележа неуспешното преследване с лодката на скъсано булдо с нещо хванато. Потопи на 15м пред мен и повече не се показа. Явно през почивните дни се крие щуката. Каракудата и линът още не са се раздвижили. Колегите обилно си захранваха, но нищо. Е това бе! :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”