Средногорово- Към колегите от Казанлък

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Средногорово- Към колегите от Казанлък

Мнение от DrAkoN »

Колеги имаше един язовир, Синята Река му казваха . Това се намираше в Средногорово. Беше много красив язовир, а имаше и риба. Какво стана с този язовир ???
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

бях скоро там , има табели "Риболова Забранен" около язовира, обаче не стана ясно на кой е , но сигурно е зарибен пак щом има такива табели, аз метнах няколко пъти с една блесна ама нищо не се обади, ама то тогава никаде не вървеше, обаче съм почти сигурен че има останала щука
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Те го изпуснаха до 0 лата. Остана само един гиол в средата 2 на 2
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kal4ev »

afgany написа:бях скоро там , има табели "Риболова Забранен" около язовира, обаче не стана ясно на кой е , но сигурно е зарибен пак щом има такива табели, аз метнах няколко пъти с една блесна ама нищо не се обади, ама то тогава никаде не вървеше, обаче съм почти сигурен че има останала щука
Има табела,защото има такса за риболов - 2 лв.Зарибиха с шаран,но 800 кг едва ли е нещо за тоя водоем.За щука едва ли си струва да се ходи.
Те хората пове4е наблягат на бунгалата и ресторант4ето.Риболова не им е приоритет(поне така изглежда). :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”