Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Писна ми ебати...
Модератор: sapuna
Писна ми ебати...
от ши*ани нещастни алчни копеленца. дояде ми се шаран. поселдно бях ял преид 2 години, от метро, и се зарекох повече да не ям, беше нещо като желирана лой с глава на риба. едвам се задържаха филийките в чинията да ен се разкапат, нямаха твърда маса. като се разчупеше потичаше лой, добре че имаше запържена кожа да задържа лойта иначе щехме да си сервираме гнусна лоена чорба. и след 2 години пак се излъгах от друг магазин. 2 шарана за 20 лева, сега изпържихем единия, били от дупка в кричим. и двата са на боклука в момента. изядох едно парче и все едно съм погълнал олиото на фрютурника. в рибите имаше около 1/7 месо, другото желе, лой, мас, тлъсто, отврат. даже и прасетата немат такова нещо. да ви е сладко да ви е*а майките алчни ку*ви, ви се*а на шараните и на всичкото.
п.с. НЕ КУПУВАЙТЕ ШАРАНИ ОТ МАГАЗИНИТЕ, ДА СИ ГИ ЯДАТ САМИ ПОРДОТИТЕ.
п.с. НЕ КУПУВАЙТЕ ШАРАНИ ОТ МАГАЗИНИТЕ, ДА СИ ГИ ЯДАТ САМИ ПОРДОТИТЕ.
-
- кандидат преподавател
- Мнения: 2753
- Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 1:59 pm
- GODFATHER
- разбира нещата
- Мнения: 956
- Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 9:06 am
- Местоположение: Пловдив/Димитровград
- Обратна връзка:
Писна ми ебати...
След като е толкова мазаен, разчепваш го на две по дължина и го мяташ на скарата, и естественно слагаш подправки по твой вкус.
Но наистина на много малко водоеми шарана е вкусен-един ярък пример изпробван лично от мен и мои приятели е шарана от язовира в село Черничево.
Но наистина на много малко водоеми шарана е вкусен-един ярък пример изпробван лично от мен и мои приятели е шарана от язовира в село Черничево.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- разбира нещата
- Мнения: 607
- Регистриран на: Пон Фев 26, 2007 5:21 pm
- Местоположение: Пловдив Тракия
Re: Писна ми ебати...
колеги това е всепризнато за пържене до 2кг а по големитепазцепвате ги от към гърба почиствате,измивате,и махате гръбнака.Посолявате като след това престоява 3-4 часа за да поеме и на скарата