Да се оплача..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Да се оплача..

Мнение от batmilen »

Оня ден взех да потягам такъмите за морски риболов...и какво бе огорчението ми, че "новата" макара СииКор Про на Корморан , която си купих около 25 март миналата година има...луфт. :cry:

Като хванах дръжката и...хлопа мамка и...а с нея съм хванал само дузина "циганки"... :evil:

Отворих я...а вътре водещата зъбчатка и червяка хлопат...та дрънкат...от какво ги правят , че толкова бързо се износват... :cry:

Дейба тия китайски боклуци... :cry: А дадаох над стотина лева за тая бракма. :evil:

Ще мина само на Шимана...поне са от Малайзия... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

А ще се сетиш най-накрая... говоря аз ама кой да слуша, айде идвай те големи габарити на Шимано тамън взеха да пристигат ... а и какви пръчки за чепарене дойдоха.... :D :D :D
Айде пък в неделя пак ще ги млатим по гьоло!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

То хубаво , че дойдоха при вазе...ама на лизинг давате ли... :lol: ,че пари нема...хахаха... :lol:

За гьолу ще видим...нещо пържени попчета ми се приядоха...със зелена салатка...а ако има и калканче от 2-3 кг. още по-добре... :lol:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Да се оплача..

Мнение от docenta »

batmilen написа:Дейба тия китайски боклуци... :cry: А дадаох над стотина лева за тая бракма. :evil:

Ще мина само на Шимана...поне са от Малайзия... :lol:
Леле, Бате!
Нали знаеш, че няма причинно-следствена връзка между цена и качество. Аз имам една "Риоби" от 1989 година, заден аванс, морско изпълнение, ама и до момента си е "терминатор", не знам дали я видя на рандевуто в Приморско?!
От новата техника, дори мултипликаторите дават често фира, ама то е нарочно направено :evil: :evil: :evil:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

И аз имам Рьоби...ама е малко по-простичко от твойто...ще взема по-често да го пускам за риба... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”