Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде се намира водоема в Оризово?
Модератор: sapuna
Къде се намира водоема в Оризово?
Здравейте колеги,някой може ли да ми даде инфо как се стига да този водоем в Оризово платен ли е или с билет?Рових се по нета но не мога да се ориентирам. Благодаря!!!
Re: Къде се намира водоема в Оризово?
Водоемът е платен. 6 лева на човек, каквото си хванеш го взимаш. Най-лесно се стига по този път, който съм маркирал. Ако идваш от Черна гора към Оризово след ЖП прелеза, вдясно има черен път, хващаш по него и трудно ще се объркаш
И логично, пътя е преди прелеза вляво, ако караш от Оризово към Черна гора. Има и друг път през Черна гора, даже се вижда по-вдясно от маркирания на картата, но там се минава през едни улички в ромската махала на селото и може да се объркаш, а там не е много желателно
Ето снимка, дано се ориентираш. Наслука, ако ходиш и пиши какво си хванал

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Таксата вече е 10 лв на човек.
Благодаря Ви колеги! Със сигурност няма да отида щом има такава такса и това заслужават такива собственици никой да не им стъпе.
Ехей, това не го знаех. Мислех евентуално да отида скоро, но при 10 лева такса и не малък щанс за капо... ще пропусна 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Колеги да не се бъркате. Таксата на този първия водоем е 6 лева и има основно хищник- щука много, костур по-малко, а на този следващия е 10 лева и е с шарани и н съм сигурен дали се плашташе или не. Но това беше преди време има много големи щуки там и е възможно дая е увеличил таксата ако са почнали да излизат. 

- bigfish133
- ще става разбирач
Миналата седмица ходих до язовира (първият ) , таксата си е 6лв. Ако си тръгнал за щука - излизат предимно дребни 800 - 900 гр. Но там по принцип винаги можеш да очакваш изненади ! Колегата Drakon може би визира втория язовир за такса 10 лв. По принцип ако не е валяло скоро може да ползваш пътя след прелеза , но ако е валяло ЗАДЪЛЖИТЕЛНО влизай през Черна Гора (през циганската махала ) , питай някой в махалата , ще те упътят ако не си минавал друг път оттам . В противен случай ще ти трябва високопроходим автомобил (трактор)
. Ако ще ходиш за каракуда забрави , миналия път не видях никой да хваща нито една , макар че е топло напоследък , може пак да се е поразмърдала . Успехи !!!

Каракуда лятото излиза много и малки няма. Излизат каракуди по кило. В галерията ми всички снимки с големи каракуди и всички щуки са оттам.
- bigfish133
- ще става разбирач
Лятото - да , сега май се попокрила малко , освен ако не се е сгряла от последните жеги деvasety написа:Каракуда лятото излиза много и малки няма. Излизат каракуди по кило. В галерията ми всички снимки с големи каракуди и всички щуки са оттам.

Едва ли.... Сега само щуката и незнам как е костура на симеон. Последния път като бях на симеонче вървяха костурчета, колегите до мен на това ловяха.