Къде се намира водоема в Оризово?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dobivam
новобранец
новобранец

Къде се намира водоема в Оризово?

Мнение от dobivam »

Здравейте колеги,някой може ли да ми даде инфо как се стига да този водоем в Оризово платен ли е или с билет?Рових се по нета но не мога да се ориентирам. Благодаря!!!
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде се намира водоема в Оризово?

Мнение от kesh »

Водоемът е платен. 6 лева на човек, каквото си хванеш го взимаш. Най-лесно се стига по този път, който съм маркирал. Ако идваш от Черна гора към Оризово след ЖП прелеза, вдясно има черен път, хващаш по него и трудно ще се объркаш :) И логично, пътя е преди прелеза вляво, ако караш от Оризово към Черна гора. Има и друг път през Черна гора, даже се вижда по-вдясно от маркирания на картата, но там се минава през едни улички в ромската махала на селото и може да се объркаш, а там не е много желателно :lol: Ето снимка, дано се ориентираш. Наслука, ако ходиш и пиши какво си хванал :)
Изображение
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Таксата вече е 10 лв на човек.
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Благодаря Ви колеги! Със сигурност няма да отида щом има такава такса и това заслужават такива собственици никой да не им стъпе.
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Ехей, това не го знаех. Мислех евентуално да отида скоро, но при 10 лева такса и не малък щанс за капо... ще пропусна :)
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Колеги да не се бъркате. Таксата на този първия водоем е 6 лева и има основно хищник- щука много, костур по-малко, а на този следващия е 10 лева и е с шарани и н съм сигурен дали се плашташе или не. Но това беше преди време има много големи щуки там и е възможно дая е увеличил таксата ако са почнали да излизат. :)
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Миналата седмица ходих до язовира (първият ) , таксата си е 6лв. Ако си тръгнал за щука - излизат предимно дребни 800 - 900 гр. Но там по принцип винаги можеш да очакваш изненади ! Колегата Drakon може би визира втория язовир за такса 10 лв. По принцип ако не е валяло скоро може да ползваш пътя след прелеза , но ако е валяло ЗАДЪЛЖИТЕЛНО влизай през Черна Гора (през циганската махала ) , питай някой в махалата , ще те упътят ако не си минавал друг път оттам . В противен случай ще ти трябва високопроходим автомобил (трактор) :lol: . Ако ще ходиш за каракуда забрави , миналия път не видях никой да хваща нито една , макар че е топло напоследък , може пак да се е поразмърдала . Успехи !!!
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Каракуда лятото излиза много и малки няма. Излизат каракуди по кило. В галерията ми всички снимки с големи каракуди и всички щуки са оттам.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

vasety написа:Каракуда лятото излиза много и малки няма. Излизат каракуди по кило. В галерията ми всички снимки с големи каракуди и всички щуки са оттам.
Лятото - да , сега май се попокрила малко , освен ако не се е сгряла от последните жеги де :D .
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Едва ли.... Сега само щуката и незнам как е костура на симеон. Последния път като бях на симеонче вървяха костурчета, колегите до мен на това ловяха.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”