Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Състезание по "Фидер" риболов
Аз пък имам само една
колкото запалка.
Тактиката ми беше друга, но за съжаление не проработи,но на фона на купона това няма значение

Тактиката ми беше друга, но за съжаление не проработи,но на фона на купона това няма значение

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз нямам думи. Ама имам снимки.

А ето и самото състезание от друка преспектива
http://www.youtube.com/watch?v=7HtgVsvUd-4

А ето и самото състезание от друка преспектива

http://www.youtube.com/watch?v=7HtgVsvUd-4
-
- ще става разбирач
Поздравления за Шампиона-Кирето.
Здравейте колеги , за мен беше удоволствие че присътствах на това состезание и благодаря на организатори Коки и Шаки , за следващтия път щте се подготвим по мощно , на Домлян , тогава щте помоля Булти да испрати някой свой колега , а може и той да дойде , малко да пособерат рибите и да ги подгонят към състезатели .Приятна седмица , в събота съм някаде по язовири , пожелавам и на вас
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако не риболов,то поне се е получила супер среща.Голямо Браво на организаторите и честито на победителите... 
Точно така си представям бъдещите срещи НС...

Точно така си представям бъдещите срещи НС...

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Не имало риба ,но е имало ТЕДИ.....Както писа някой по горе ТЕДИ ПРЕЗИДЕНТ.
Евала и на Коки за организацията.
Евала и на Коки за организацията.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотно се получи
Организация,хапване,пийване,приятели,"РИБА"
........абе всичко беше уникално
Браво момчета.Поздравления за всички

Браво момчета.Поздравления за всички

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Привет,
„Зимния турнир” не се получи, беше си направо лято.
Първо искам да изразя специални благодарности към всички участници в мероприятието!
Теди... батко голям си . Едва ли има някой които да е ял такова „Шкембе” насред поляна в гората покрай яз.Копринка. А какво да кажем за супата топчета, фасула на гърне и така на татък....
Специални благодарности и на Каравеловската и Карловската група както и на Цецко и брат му , Дако
и ....и не на последно място на Десо който отпразнува рождения си ден на язовира с нас.
Сега за състезанието...
Първо извинения ,че някои от секторите бяха малко по-на гъсто от предвиденото. Ние пристигнахме в петък и тогава риболов имаше, не от най-добрите но...
В събота нещата започнаха да се влошават още повече. В неделя положението беше направо кошмарно . Риболова беше изключително труден. Лично аз лових с повод 0,06 и кука 18 номер. В нашия и съседния сектор кълвяха само прозрачни „Костурчета” и то главно на „Вардевас”, вземаха и на пинки но много по-трудно. / Докторе благодарности за "Вардеваса"/.
В първи сектор имаше и няколко „Бабушки” , там ловихме в петък и събота. Може би поради този факт ги имаше там.
По-долу е класирането. Предварителни извинения за имената на участниците / на 100% ще има и някакви грешки/. Ако има грешки в местата, сигнализирайте . Имаше и колеги които изобщо не си донесаха рибките за мерене.

Наградния фонд беше следния:
1 -во място 175 лв.
2 -ро място 105 лв.
3- то място 70 лв.
Най-голяма риба , статуетка и макара от магазин "Люлин фишинг"
„Зимния турнир” не се получи, беше си направо лято.
Първо искам да изразя специални благодарности към всички участници в мероприятието!
Теди... батко голям си . Едва ли има някой които да е ял такова „Шкембе” насред поляна в гората покрай яз.Копринка. А какво да кажем за супата топчета, фасула на гърне и така на татък....
Специални благодарности и на Каравеловската и Карловската група както и на Цецко и брат му , Дако

Сега за състезанието...
Първо извинения ,че някои от секторите бяха малко по-на гъсто от предвиденото. Ние пристигнахме в петък и тогава риболов имаше, не от най-добрите но...
В събота нещата започнаха да се влошават още повече. В неделя положението беше направо кошмарно . Риболова беше изключително труден. Лично аз лових с повод 0,06 и кука 18 номер. В нашия и съседния сектор кълвяха само прозрачни „Костурчета” и то главно на „Вардевас”, вземаха и на пинки но много по-трудно. / Докторе благодарности за "Вардеваса"/.
В първи сектор имаше и няколко „Бабушки” , там ловихме в петък и събота. Може би поради този факт ги имаше там.
По-долу е класирането. Предварителни извинения за имената на участниците / на 100% ще има и някакви грешки/. Ако има грешки в местата, сигнализирайте . Имаше и колеги които изобщо не си донесаха рибките за мерене.

Наградния фонд беше следния:
1 -во място 175 лв.
2 -ро място 105 лв.
3- то място 70 лв.
Най-голяма риба , статуетка и макара от магазин "Люлин фишинг"
koki,организираи още едно състезание а !!!!!!!!!!!!!!!!!! моля

-
- новобранец
Коки правелно си разбрал че някой колеги несме теглели рибата.Ти беши до мен видя какво хванах .Шампийона се видя той беше на 6м от мен.Евала на него правелно си построй тактиката зотово спечели.Както се изрази един наш Бьлгарин "Който играй печели ,който не играй не печели. 

Знам Тишо, за това и го написахtihomir-68 написа:Ти беши до мен видя какво хванах

Пичове ето и мойте снимки,малко със закъснение но вчера бях скапан.......
http://fidera.snimka.bg/fishing/koprink ... 10g.547374

http://fidera.snimka.bg/fishing/koprink ... 10g.547374
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- slayder
- ще става разбирач
Поздравления за Коки и другите момчета,които се погрижиха за перфектната организация на турнира и за комфорта на нашите стомаси
Адмираций за призьорите и нека "силата' да бъде с вас
До следващата ни среща,която се надявам да е скоро 

Дава ли? И дава и взема.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Теди тая снимка ми най пасна.

Без да Искам съм ги турнал и от Душанци малкоdako71 написа:Теди тая снимка ми най пасна.![]()
![]()
![]()

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!