Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Пак за Гърция
Модератори: emo vasilev, alekst
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пак за Гърция
Клипа е жесток, но защо не показа рибата, какво хвана?
-
- научил се да хвърля
исках да покажа техниката повече 

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Много страна техника ......поне замен деееtanosliven написа:исках да покажа техниката повече
Здравейте на всички ,вчера се прибрах от Гърция .Хващахме заргани в Кавала на парченца пилешко месо което е изрязано като червей.На бомбарда за 2-3 часа хванахме към 14-15 заргани от средни до по-големички .Иначе предния ден бяхме на разузнаване и видяхме едни българи ловяха кефали на плувка със стръв пилешко месо и захранваха с риба която е останала от рибарските кораби.

-
- научил се да хвърля
следващия път нарежи зарган или гаврос на ивици и пробваи .Ще видиш доста разликаmonkata3 написа:Здравейте на всички ,вчера се прибрах от Гърция .Хващахме заргани в Кавала на парченца пилешко месо което е изрязано като червей.На бомбарда за 2-3 часа хванахме към 14-15 заргани от средни до по-големички .Иначе предния ден бяхме на разузнаване и видяхме едни българи ловяха кефали на плувка със стръв пилешко месо и захранваха с риба която е останала от рибарските кораби.![]()

мерси ще пробвам!tanosliven написа:следващия път нарежи зарган или гаврос на ивици и пробваи .Ще видиш доста разликаmonkata3 написа:Здравейте на всички ,вчера се прибрах от Гърция .Хващахме заргани в Кавала на парченца пилешко месо което е изрязано като червей.На бомбарда за 2-3 часа хванахме към 14-15 заргани от средни до по-големички .Иначе предния ден бяхме на разузнаване и видяхме едни българи ловяха кефали на плувка със стръв пилешко месо и захранваха с риба която е останала от рибарските кораби.![]()

на кавала в събота много зле сама обичаините зизита никакав кефал или хишник не пипаше незнам на какво се дължеше това
нещо темата замрия никои недава инфо а сега е активния сезон на кавала дали дават кефалоците
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги
Полезна информация: Газ за кола в Гърция
Чел съм доста по форумите, а и от ходенията ми в Драма-Кавала-Керамоти-Ставрос не съм видял да може някъде да се зареди газ.
НОооо, На връщане от Кавала за Драма по новия път /някъде по средата му/ отдясно /т.е. движиш се към Драма/ виждам построена нова бензиностанция на която наред с бензин и дизел пише GAS, ама дали е метан или LPG не знам!!! т.е. има и газ, а цената му бе някъде 0,75 EUR, т.е. към 1,50лв. Газа е точно при Лидиа - На новия път!!!
Предполагам, че това е полезно инфо за колегите, които са с такива коли и е добре да го знаят. Аз не съм зареждал, защото съм на метан за 400 км.
Поздрави и наслука.
Чел съм доста по форумите, а и от ходенията ми в Драма-Кавала-Керамоти-Ставрос не съм видял да може някъде да се зареди газ.
НОооо, На връщане от Кавала за Драма по новия път /някъде по средата му/ отдясно /т.е. движиш се към Драма/ виждам построена нова бензиностанция на която наред с бензин и дизел пише GAS, ама дали е метан или LPG не знам!!! т.е. има и газ, а цената му бе някъде 0,75 EUR, т.е. към 1,50лв. Газа е точно при Лидиа - На новия път!!!
Предполагам, че това е полезно инфо за колегите, които са с такива коли и е добре да го знаят. Аз не съм зареждал, защото съм на метан за 400 км.
Поздрави и наслука.
на кавала дава доволно кефал аз си направих кефавл. събота беше пефектен излет никога несе научих да качвам снимки
Абе не знам за Гърция, ама едни сърфисти приятели бяха в Доминикана на сърф и разправят, че яко рибари там. Гледах някви сайтове и кво разправят те: Доминиканска република е едно от най-добрите места в света за риболов, през цялата година. Ще имате уникалната възможност на уловите най-голямата риба през живота си; такава, за каквато дори и не сте мечтали. Ще Ви вземат от Вашия хотел и ще Ви закарат с луксозен, климатизиран минибус до началната точка – плажа Cortecito; точно пред ресторант Капитан Кук - където Вашия капитан ще Ви приветства на борда на лодката и ще получите необходимите инструкции и екипировка. Риболовът е с естествена стръв! Алкохолни напитки и снаксове не се предлагат. Можете да си носите сами. цена: 115 долара за рибар и 70 долара за наблюдател. Гледам сега, че има някъв конкурсhttp://4svatbi.blizoo.bg/ за екскурзия дотам, ше зема да се напрая на луд и да пусна една история и ше хода хахаха:)
Втоя ред на мислиs4etovod написа:

- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Същото чудо го има на Канарските острови за 35-40 евро на ден. Те са на половината разтояние и са много по-ефтини, и няма урагани. Доминиканската република е за американците.goshko82 написа:Абе не знам за Гърция, ама едни сърфисти приятели бяха в Доминикана на сърф и разправят, че яко рибари там. Гледах някви сайтове и кво разправят те: Доминиканска република е едно от най-добрите места в света за риболов, през цялата година. Ще имате уникалната възможност на уловите най-голямата риба през живота си; такава, за каквато дори и не сте мечтали. Ще Ви вземат от Вашия хотел и ще Ви закарат с луксозен, климатизиран минибус до началната точка – плажа Cortecito; точно пред ресторант Капитан Кук - където Вашия капитан ще Ви приветства на борда на лодката и ще получите необходимите инструкции и екипировка. Риболовът е с естествена стръв! Алкохолни напитки и снаксове не се предлагат. Можете да си носите сами. цена: 115 долара за рибар и 70 долара за наблюдател. Гледам сега, че има някъв конкурсhttp://4svatbi.blizoo.bg/ за екскурзия дотам, ше зема да се напрая на луд и да пусна една история и ше хода хахаха:)
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
-
- научил се да хвърля
и в Гърция риба много и голяма стига да занаем как да я хванем а и е по-близо 

06ноемвриdeko_75 написа:на кавала дава доволно кефал аз си направих кефавл. събота беше пефектен излет никога несе научих да качвам снимки

16 септември

Последно промяна от poorko на Вто Ное 16, 2010 8:18 pm, променено общо 5 пъти.