Пак за Гърция

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Пак за Гърция

Мнение от G.Petkov »

Клипа е жесток, но защо не показа рибата, какво хвана?
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

исках да покажа техниката повече :wink:
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

tanosliven написа:исках да покажа техниката повече :wink:
Много страна техника ......поне замен деее
Аватар
monkata3
новобранец
новобранец

Мнение от monkata3 »

Здравейте на всички ,вчера се прибрах от Гърция .Хващахме заргани в Кавала на парченца пилешко месо което е изрязано като червей.На бомбарда за 2-3 часа хванахме към 14-15 заргани от средни до по-големички .Иначе предния ден бяхме на разузнаване и видяхме едни българи ловяха кефали на плувка със стръв пилешко месо и захранваха с риба която е останала от рибарските кораби. :drinkers: :drinkers:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

monkata3 написа:Здравейте на всички ,вчера се прибрах от Гърция .Хващахме заргани в Кавала на парченца пилешко месо което е изрязано като червей.На бомбарда за 2-3 часа хванахме към 14-15 заргани от средни до по-големички .Иначе предния ден бяхме на разузнаване и видяхме едни българи ловяха кефали на плувка със стръв пилешко месо и захранваха с риба която е останала от рибарските кораби. :drinkers: :drinkers:
следващия път нарежи зарган или гаврос на ивици и пробваи .Ще видиш доста разлика :)
Аватар
monkata3
новобранец
новобранец

Мнение от monkata3 »

tanosliven написа:
monkata3 написа:Здравейте на всички ,вчера се прибрах от Гърция .Хващахме заргани в Кавала на парченца пилешко месо което е изрязано като червей.На бомбарда за 2-3 часа хванахме към 14-15 заргани от средни до по-големички .Иначе предния ден бяхме на разузнаване и видяхме едни българи ловяха кефали на плувка със стръв пилешко месо и захранваха с риба която е останала от рибарските кораби. :drinkers: :drinkers:
следващия път нарежи зарган или гаврос на ивици и пробваи .Ще видиш доста разлика :)
мерси ще пробвам! :wink:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
deko_75
новобранец
новобранец

Мнение от deko_75 »

на кавала в събота много зле сама обичаините зизита никакав кефал или хишник не пипаше незнам на какво се дължеше това
deko_75
новобранец
новобранец

Мнение от deko_75 »

нещо темата замрия никои недава инфо а сега е активния сезон на кавала дали дават кефалоците
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Здравейте колеги

Полезна информация: Газ за кола в Гърция

Чел съм доста по форумите, а и от ходенията ми в Драма-Кавала-Керамоти-Ставрос не съм видял да може някъде да се зареди газ.

НОооо, На връщане от Кавала за Драма по новия път /някъде по средата му/ отдясно /т.е. движиш се към Драма/ виждам построена нова бензиностанция на която наред с бензин и дизел пише GAS, ама дали е метан или LPG не знам!!! т.е. има и газ, а цената му бе някъде 0,75 EUR, т.е. към 1,50лв. Газа е точно при Лидиа - На новия път!!!

Предполагам, че това е полезно инфо за колегите, които са с такива коли и е добре да го знаят. Аз не съм зареждал, защото съм на метан за 400 км.

Поздрави и наслука.
deko_75
новобранец
новобранец

Мнение от deko_75 »

на кавала дава доволно кефал аз си направих кефавл. събота беше пефектен излет никога несе научих да качвам снимки
goshko82
новобранец
новобранец

Мнение от goshko82 »

Абе не знам за Гърция, ама едни сърфисти приятели бяха в Доминикана на сърф и разправят, че яко рибари там. Гледах някви сайтове и кво разправят те: Доминиканска република е едно от най-добрите места в света за риболов, през цялата година. Ще имате уникалната възможност на уловите най-голямата риба през живота си; такава, за каквато дори и не сте мечтали. Ще Ви вземат от Вашия хотел и ще Ви закарат с луксозен, климатизиран минибус до началната точка – плажа Cortecito; точно пред ресторант Капитан Кук - където Вашия капитан ще Ви приветства на борда на лодката и ще получите необходимите инструкции и екипировка. Риболовът е с естествена стръв! Алкохолни напитки и снаксове не се предлагат. Можете да си носите сами. цена: 115 долара за рибар и 70 долара за наблюдател. Гледам сега, че има някъв конкурсhttp://4svatbi.blizoo.bg/ за екскурзия дотам, ше зема да се напрая на луд и да пусна една история и ше хода хахаха:)
Аватар
milko_way
новобранец
новобранец

Мнение от milko_way »

s4etovod написа:
Полезна информация: Газ за кола в Гърция
Втоя ред на мисли :arrow: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 1eb4752d20
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

goshko82 написа:Абе не знам за Гърция, ама едни сърфисти приятели бяха в Доминикана на сърф и разправят, че яко рибари там. Гледах някви сайтове и кво разправят те: Доминиканска република е едно от най-добрите места в света за риболов, през цялата година. Ще имате уникалната възможност на уловите най-голямата риба през живота си; такава, за каквато дори и не сте мечтали. Ще Ви вземат от Вашия хотел и ще Ви закарат с луксозен, климатизиран минибус до началната точка – плажа Cortecito; точно пред ресторант Капитан Кук - където Вашия капитан ще Ви приветства на борда на лодката и ще получите необходимите инструкции и екипировка. Риболовът е с естествена стръв! Алкохолни напитки и снаксове не се предлагат. Можете да си носите сами. цена: 115 долара за рибар и 70 долара за наблюдател. Гледам сега, че има някъв конкурсhttp://4svatbi.blizoo.bg/ за екскурзия дотам, ше зема да се напрая на луд и да пусна една история и ше хода хахаха:)
Същото чудо го има на Канарските острови за 35-40 евро на ден. Те са на половината разтояние и са много по-ефтини, и няма урагани. Доминиканската република е за американците.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

и в Гърция риба много и голяма стига да занаем как да я хванем а и е по-близо :D
poorko
новобранец
новобранец

Мнение от poorko »

deko_75 написа:на кавала дава доволно кефал аз си направих кефавл. събота беше пефектен излет никога несе научих да качвам снимки
06ноември
Изображение
16 септември
Изображение
Последно промяна от poorko на Вто Ное 16, 2010 8:18 pm, променено общо 5 пъти.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”