Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Инфо за р. Струма!
Мерси колега 

Здравейте колеги инфо от Железница, до 11 ч. с Боби скобара хванахме по 7 скобара от 300 до 700 гр. рибата кълвеше на троха. След вдигането на мъглата, рибата спря тотално да кълве и започнаха слънчевите бани. До вечерта не хванахме нищо. Кълвеше от двете страни на жицата. Дано да съм бил полезен .
Вчера и аз бях на Струма, малко след Бобобшево до бунгалата на Софарма.
На реката стигнах в 3,30 следобяд.Час и половина изгубих в задръстването при Драгичево.
Реката е леко спаднала 10см. ,ловях на бял и пинки но кълвеше само уклеи.
Метнах и половин пакет Traper Dynamic остал от последния излет преди две седмици.
На реката стигнах в 3,30 следобяд.Час и половина изгубих в задръстването при Драгичево.
Реката е леко спаднала 10см. ,ловях на бял и пинки но кълвеше само уклеи.
Метнах и половин пакет Traper Dynamic остал от последния излет преди две седмици.
-
- новобранец
Този форум няма да е същия без репортажите на venci72.venci72 написа:по между другото,това ми е последното мнение у тая тема ,аз имах инфо от вчера сутринта и го споделих веднага ,до вечерта се е избистррила реката ,имало е сумати народ вчера ,никой не еба да драсне два реда...нема значение ,не искам и никой да ме пита на лс ,до тука бех с инфото ...
Ето какво прочетох и ми хареса: "Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни. Когато пък споделяме с другите полезните си знания, тогава умножаваме и собственото си богатство."
Все пак решението е лично.
Аз също в повечето случаи задавам въпроси, но не мога да давам информация често, защото съм от София и ми е трудно - обичам реката, но нямам възможност да я посещавам често.На всички успешни излети.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Днес един колега е ходил на р.Струма в Невестино и била доста качила и мътна. За 2-3ч. риболов нищо не е хванал, а рибата играела. Дано за събота и неделя да е добра за излет
. Успех на все братя по въдица. 

Е Вене бре-кажи кво става-тва е по твоя раион-Невестино.Заеби ги тея дето ти се катерат по курката.
-
- новобранец
Колеги,някаква информация как е реката.Мерси,предварително 

колеги някои има ли инфо как е след Благоевград?никои ли не е ходил вчера и днеска?
е ми нема да има колега щото така като гледам по тава колко се пише в тая тема само 2-3ма души ходят по струма другите само се интересуват от състянието на реката. Това което мога да кажа от вчера сутринта е, че реката си беше бистра при Благоевград и на прилично високо ниво.bounce написа:колеги някои има ли инфо как е след Благоевград?никои ли не е ходил вчера и днеска?
ПС Не ходих за риба то аз събота и неделя не ходя, просто минах да я видя
скобара е риба проклета

еми да колега така е аз съм от СФ та за това мн често немога да ходя но има хора които само искат инфо а не дават или колеги които са от тоя краи там и пак мълчат.благодаря ти на теб че сподели как е
вчера бех на монцата,нивото е малко високо а на цвет е екстра реката ма нещо ги немаше скобарите

еи сега си идвам от Струма пълно капо немаше пипане от 7 до 12 на монца после 2 часа на железница не видях нито 1 колега да извади скобар и не видях нито 1 живарник с 2 думи уникално слабо а иначе както каза колегата цвета е екстра но си е висока
Днеска бяхме с едни аверчета на реката, капо ама пълно капо,без нито едно почукване даже.Сутринта отидохме на Пастух,но за 2 часа нито удар нито на нас нито на колегите които бяха там.От там се дигнахме о отидохме на първи бараж и като каза айде ама не риба ,а дъжд утепа ни,към обед дъжда спря но пък вятъра излезе и общо взето кърък от секаде и пак местене.Отидохме под бунгалата на Пастух но пак нищо.А иначе се бяхме подготвили както трябва храна на Мило с добавена обилно троха стръв троха,а и на бял пробвахме ама не.Това е от мен дано други колеги да са имали по-добра слука и да пишат отзиви .

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз да споделя как беше при мен .От 8ч до 8:30 3 скобара ,но едри .Става въпрос за Железница ,след това една хубава мряна и не последва никакво пипане.Та захранка ,та какво ли не ,не и не ...това е от мен,наслука