Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща 9 (29.03.07г.)
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
555
Тоя път, май ще пропусна.Нещо имам проблеми с коляното.За 4 дни ходих при трима доктори и никой нищо конкретно не казва.Ще гледам за петък да се оправя ,че тогава ТРЯБВА да ходя за риба.
Да пиете една ракия и за мен...........Троянска сливова.
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.................В което не се съмнявам ,като гледам кои колеги са заявили участие.
Да пиете една ракия и за мен...........Троянска сливова.
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.................В което не се съмнявам ,като гледам кои колеги са заявили участие.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Диканаров
- кандидат преподавател
среща №9
Хубаво ни беше! Много планове се направиха!
Предстои реализацията им! Ще се отчетем на следващата среща! Ивак ни глези и с нежно мезе, галещо небцето. Покрай неговият сьомга хайвер колко водка и ракия се изпи с препечени филийки?
Абе да ставаме все повече! Чудесно бе, че Чавдар Петров се вкючи с летящ старт.
Какво мислите да се върнем ли на темата за среща на язовира на Кроки.
Нали ни покани колегата! Трябва, ако организираме мероприятието, да имаме време за подготовка. Предполагам, че агнешката и винската програма ще конкретизираме на среща №10 . Вече се посъбраха и някои общи средства.
Доцента и факир да е в риболова, не е в правенето на грамоти, купи и прочие нагледни материяли. Забраната ще почне след две седмици и предложението да проведем срещата на пловдивски терен по средата на забраната ми се струва отлична.
Това значи началото - средата на май. Ще бъде добре, ако обсъдим темата вече по-конкретно! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: