Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кариерите на Враждебна
Модератор: sapuna
Кариерите на Враждебна
По тези кариери се обаждат от време на време по някое уклейче и кленче но общо взето е доста ряхаво, носят се слухове за каракуди по 1-1.5 кг. но никой не ги е виждал
. Като цяло риболова е слаб но става да си изгубиш няколко часа и да си повисиш до водата. На реката ( искър) излиза по някой по приличен клен и средни червеноперки но риболова и там е тегав защото реката е доста пълноводна и рибата се търси близко до брега, бъквално на метър от брега и на местата където водата почти е спряла 

-
- разбира нещата
Re: Кариерите на Враждебна
добре дошъл в форума но тук има правила пише се само на БЪЛГАРСКИokx написа:koia 4ast na rekata vizira6 kolega.

БАЙ-100-ЯН
Действително има толкова големи каракуди и ги видях миналия понеделник,когато си хвърляха хайвера.Иначе аз съм ловил една около 800г и съм виждал други уловени между 500г и кило може би.Нека си хвърли хайвера рибата и ще започне да се храни отновоtihoho написа:По тези кариери се обаждат от време на време по някое уклейче и кленче но общо взето е доста ряхаво, носят се слухове за каракуди по 1-1.5 кг. но никой не ги е виждал. Като цяло риболова е слаб но става да си изгубиш няколко часа и да си повисиш до водата. На реката ( искър) излиза по някой по приличен клен и средни червеноперки но риболова и там е тегав защото реката е доста пълноводна и рибата се търси близко до брега, бъквално на метър от брега и на местата където водата почти е спряла

От моста на Ботевградско до асфалтовата базаokx написа:koia 4ast na rekata vizira6 kolega.
"Кой участък на реката" и разяснения как и къде по този участък дава сега не са ли реплики като за след за след 3 седмици 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Малко да, но и след три седмици пак ще си е същото, рибата ще си има хайвер и до средата на юли, така че който се прехранва с червеноперки и кленчета ще унищожи част от популацията ( доколкото е възможно с една въдица ), за себе си мога да кажа че ловя в реката където е забранено но връщам рибата обратно и не се чувствам като нарушител, а и повечето колеги тук са на този принцип или поне така се представят 

-
- новобранец
tihoho написа:Малко да, но и след три седмици пак ще си е същото, рибата ще си има хайвер и до средата на юли, така че който се прехранва с червеноперки и кленчета ще унищожи част от популацията ( доколкото е възможно с една въдица ), за себе си мога да кажа че ловя в реката където е забранено но връщам рибата обратно и не се чувствам като нарушител, а и повечето колеги тук са на този принцип или поне така се представят
Да ти имам и принципите!Законът си е закон и трябва да се спазва!Такива като тебе си плачат за една кола бой и после цял живот ще заобикаляш реката на 2 км през забраната.Аман от такива дето си мислят,че са над всичко вече!

-
- научил се да хвърля
Мога да ви кажа със сигурност,че на баластриерите във Враждебна има много риба,но човек трябва да знае каде и на какво да я търси
Каракуди над кило се вадят ежедневно
На истина от една седмица рибата там явно си хвърля хайвера и почти не пипа,но и това ще мине!
А бракониери по реката колкото искаш
парашутисти,цапала и т.н. 

Каракуди над кило се вадят ежедневно

На истина от една седмица рибата там явно си хвърля хайвера и почти не пипа,но и това ще мине!
А бракониери по реката колкото искаш

- drat
- разбира нещата
Ей това са ми снимките от оня ден.

Калват предимно уклейчетата. Водата е много бистра и ползването на фин такъм е направо задалжително.
Аз лових с влакно 0.08 кука 18 и плувка 0.5гр. стръв пинки.

Калват предимно уклейчетата. Водата е много бистра и ползването на фин такъм е направо задалжително.
Аз лових с влакно 0.08 кука 18 и плувка 0.5гр. стръв пинки.

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега откаде са тея снимки?Ето това е гйола на Враждебна:drat написа:Ей това са ми снимките от оня ден.

Утре ще пусна една снимка на такава враждебненска каракуда(1,400) от миналата седмицаtihoho написа:носят се слухове за каракуди по 1-1.5 кг. но никой не ги е виждал

-
- научил се да хвърля
- drat
- разбира нещата
Снимката е точно от този гьол. Колите дето се виждат на отсрешния бряг са до оградата на летището.

- vlado_fidera
- новобранец
В началото където свършва асфалтовия път какво излиза?
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
- mitko ribara
- ще става разбирач
из тези кариери има много риба но всеки трябжа да знае как и каде да я турси
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!