Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Продават се ловджийски кучета!
Продават се ловджийски кучета!
Продават се 2 бр ловджийски кучета! Мъжко и женско.
Порода: Лудогорско гонче!
Години: 5
Цена: 1000лв на куче.
Други: Женската е раждала 4ри пъти. Много добре обучени. Кучетата са собственост на председател на ловна дружинка.
За всякакви въпроси само на телефон: 0887 303 382.

Порода: Лудогорско гонче!
Години: 5
Цена: 1000лв на куче.
Други: Женската е раждала 4ри пъти. Много добре обучени. Кучетата са собственост на председател на ловна дружинка.
За всякакви въпроси само на телефон: 0887 303 382.

- kopoy_92
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Re: Продават се ловджийски кучета!
1000 лв са много в тази криза .gele76 написа:Цена: 1000лв на куче.
А дали знаеш на колко години са и дали имат родословие .
Ха за 1000 лв.разбира се че имат ,и английски даже трябва да знаят писменно и говоримо за тея пари!!!!
- kopoy_92
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
То има и за 2000 лв ловджийски кучета ,но има куп фактори които влияат върху цената .acid1978 написа:Ха за 1000 лв.разбира се че имат ,и английски даже трябва да знаят писменно и говоримо за тея пари!!!!
Да примерно "кризата" , "безработицата" и така нататък а всеки си е свободен да си оприделя цената разбира се но не отричай че търсенето в крайна сметка е най-важния фактор който определя цената!!!kopoy_92 написа:То има и за 2000 лв ловджийски кучета ,но има куп фактори които влияат върху цената .acid1978 написа:Ха за 1000 лв.разбира се че имат ,и английски даже трябва да знаят писменно и говоримо за тея пари!!!!
-
dryzkiq
- научил се да хвърля

Винаги се намира някой да осере някоя тема
цената е такава скоро купихме работещо куче от Видинска област и цената е 1000 лева
цената е такава скоро купихме работещо куче от Видинска област и цената е 1000 лева
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
За 1000лв дори няма да снимам никое от моите!!!
Така че ... мирувайте си,като не сте в час!!!
Така че ... мирувайте си,като не сте в час!!!
- czd
- сериозен играч

- Обратна връзка:
цената наистина е добра ,колеги работещите кучета са скъпи (макар че 1000лв. не ми се виждат толкова много )
варианта да се вземе евтино куче и след това да се обучи излиза в пъти по-скъпо и струва основно много нерви ,само който не е обучавал куче не знае колко труд се изискава

пп аз лично търся такова куче въпреки ,че не съм сигурен как стои законодателството в българия и дали имам право да го гледам http://estet.log.bg/article.php?article_id=20116 ако някой знае от къде може да се купи да драсне едно л.с
пп аз лично търся такова куче въпреки ,че не съм сигурен как стои законодателството в българия и дали имам право да го гледам http://estet.log.bg/article.php?article_id=20116 ако някой знае от къде може да се купи да драсне едно л.с
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Ще се постарая да ти помогна! 
-
петър василев
Геле,имаш лично,но знаеш къде 
-
bayatov
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Доколкото съм чувал,няма как "легално" да си собственик на тази порода,но все пак само така съм чувал...czd написа:цената наистина е добра ,колеги работещите кучета са скъпи (макар че 1000лв. не ми се виждат толкова много )![]()
варианта да се вземе евтино куче и след това да се обучи излиза в пъти по-скъпо и струва основно много нерви ,само който не е обучавал куче не знае колко труд се изискава
![]()
MILF - Man, I love fishing !
[/quote]bayatov написа:
Доколкото съм чувал,няма как "легално" да си собственик на тази порода,но все пак само така съм чувал...
Извинявам се за спама, Няма такова нещо , 13 години бях собственик на турски кангал лично си го внесох от турция (много ходене по мъките за оправяне на документите)но миналата година се спомина.
А пролетта си внесох пак от турция легално Туркменски Вълкодав (САО Алабаи) даже вече е и регистриран в общината, внесох го само с турският му паспорт и с една декларация от турска държавна ветеринарна клиника. Бях тръгнал за ролбари до турция а се върнах с куче.
- kopoy_92
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Но ги кастрират кучетата ,за да можеш да минеш от границата ?
kopoy_92 написа:Но ги кастрират кучетата ,за да можеш да минеш от границата ?
За първи път чувам такова нещо
Нито Кангала нито Алабая са били кастрирани , документа които ми издадоха беше че кучето е преминало изследвания и няма никакви аномалии и заболявания.