Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Новоселци
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Много си падам по дупета ,дето знаят кунг-фу.Рибарина,мойто IP е под твоя пост.Какво искаш да ми кажеш със това че знаеш кунг-фу ???? Ще се изненадаш аз какво знам,всичките ти знания ще се изпарят....повярвай ми.Станахте двама със моето IP под вашите постове !!!!! Нещо искате да кажеш/те/ ли ??? Другия е от Монтана.Вижте аз какво ще сложа за ВАС отдоло под поста ми

Последно промяна от krokibg на Пон Мар 19, 2007 12:21 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- gogobogo
- кандидат преподавател
не съм съгласен колега seefeel вечера а и онзи ден хванах таранката на чистото на последното място от големия саз като вчера сигурно хванах най-много риба от целия канал.даже на завоя където местата са заети от 4 4часа нямаха кой знае нолко риба.нямам представа защо е така но като ми клъвне на чистото значи е таранка.друго нищо не кълве даже и бибан
-
- разбира нещата
gogobogo написа:онзи ден хванах таранката на чистото на последното място от големия саз като вчера сигурно хванах най-много риба от целия канал.даже на завоя където местата са заети от 4 4часа нямаха кой знае нолко риба.
може просто да си имал късмет,щото едва ли всички хвърлят в дупките
а пък и още по-добре ако е така,ако е тръгнала и вече не е само в тръстиката дава повече и по-разнообразни начини за улова и-на кои както му е кеф
а това дето го писах аз е от личен опит преди 3 дена -бях до мелницата и на 4исто костурите кълвяха един след друг,а таранката се блъскаше в гъстите папури и при добро подаване (колкото може по-навътре)в малките дупки и почти веднага следваше удар на таранка.Не казвам че съм убил рибата,даже си беше слабо но това са моите наблюдения