как да поправя следния проблем

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

как да поправя следния проблем

Мнение от oldi »

колеги добър вечер,имам следния проблем,малко се отклонява от риболова но все пак ще питам.значи на колата която ме вози по водоемите имам теч,модела е opel astra комби,теча се намира над дясната врата в края на колонката която свързва тавана с копето,от горе има една лаисна под която се вижда как заводски е залепена ламарината и е намазана с нещо като кит може би и от там с времето и амортизацията на колата ламарината се е отворила и има малка цепнатина и тече при дъж.та питането ми е какво лепило може да ми помогне предварително благодаря......
пазете природата чиста.....
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: как да поправя следния проблем

Мнение от Hardi »

VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Аз бих ти препоръчал Полиоретаново лепило продава се от няколко фирми аз лично ползвам на emfi продава се големите строителни магазини сега гледам че и церазит са пуснали такова но за качеството му не мога да кажа нищо не съм го ползвал .Но за emfi ти гарантирам че няма да збъркаш
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

VIKI_HARI колега мерси много .
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Колега вземай течен метал или от рода на поксиполите (пластелин-метал)поксипол ипоксидна смола намазвай и карай.С тези поксиполи 10 год.карах залепен радиатор на Wolksfagen и нямах проблем с него. :idea: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
soylediler
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от soylediler »

Колега, да не би теча да идва от тръбичките за вода за задната чистачка (или въпроса ти беше, че имаш прогнило по тавана на колата - не се разбира мн. ясно).
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Скоро смених целия ми таван (тапицерия отвътре). Мислих, че ми е от люка... но се оказа, че е от болтовете, с които са захванати ринговете(от горния багажник) - сложих малко силикон и пак завих гайките и няма мърдане вече :D Ако е само лайсна май няма болтове, но може би има дупки в тавана, така че ако примерно решиш да сли сложиш да не дупчиш ти, така че проблема може да идва от там. Аз свалих тавана отвътре като за целта сваляш декоративните капачета и развиваш лимбусите от гредите, сенника, дръжката и може би там където ти е лампата. Като провисне тавана се виждат болтовете и гайките за ринговете. Както казах предполагам, че при теб ако си само с лайсна също може да има дупки, а те са точно малко пред гредата... ако решиш да го направиш и видиш какъв точно ти е проблема ще прецениш как да коригираш. Надявам се да съм помогнал, щото знам аз какви ядове брах докато разбера какво става :wink:
tralala
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от tralala »

Sika Flex CF11. Евентуално ще го намериш в Бриколаж малко над 10 лв. Това на Церезит е няколко класа надолу за такива цели. Това, което ти препоръчвам се използва за шелтерите на мобилните оператори за външно уплътняване на фугите между панелите. Много добре залепва върху всякаква повърхност, стига да е суха, и с години издържа на външни атмосферни условия.
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

icho_87 колега аз знам от каде тече,взех си на bison течен метал и мисля да реша проблема с него :) а понече тапицериата ми виси като насрани гащи мисля напражо да я изхвърля след като я сваля.мерси за полезното инфо..... :drinkers: :drinkers: :drinkers: :D
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

oldi написа: а понече тапицериата ми виси като насрани гащи мисля напражо да я изхвърля след като я сваля
Да знаеш това не е за хора със слаби нерви :wink: имам предвид да свалиш кората и да залепиш нов плат. В тапицерските магазини продават специален плат точно за тавани. Като я смениш обаче кефът е голям :)
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”