Две в едно на язИскър и инспекторите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
toyo1

Две в едно на язИскър и инспекторите

Мнение от toyo1 »

Колеги снощи по Probg от 20,00 в новините гледах репортажа за незаконното строителство на язовир Искър :idea: До тука добре но като видях кои и с коя лодка вози репортерите МИ СТАНА СМЕШНО и започнаха да ми идват разни идеи относно предназначението на лодката и ПЪТНИЦИТЕ в нея :idea: При положение че не стигат средствата ,че бюджета е смешен и .....след като могат да си позволят да ВОЗЯТ журналисти (дано да е било срещу заплащане) защо не предложат и тая екстра на колегите които са без лодки (срещу някакво заплащане да се обикаля с тях и да се ТРОЛИ :idea: по тоя начин ще им влезне свежа пара и на БРАКОНИЕРИТЕ КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА САНКЦИОНИРАТ ЩЕ ИМ Е ПО ТРУДНА ЗАДАЧАТА :idea: Да не говориме че и като има ВЪНШЕН човек с тях на лодката ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ще се РАЗСЕЯТ СЪМНЕНИЯТА ЧЕ СА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ В КОМБИНА С НЯКОИ ОТ ТЯХ :idea: А относно проверките за незаконните къщи около язовира в понеделник ще ги чакам с нетърпение за да преключи тая САГА и тези които са в нарушение да си понесът последствията .
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Две в едно на язИскър и инспекторите

Мнение от lusienn »

Аре намери кой се е возил на джетове до стената,и си е правил ташак с охраната,та заради такива е забранено вече с лодка с мотор в сомските места.Така се е чуло и се е коментирало между рибарите-газ пред охраната и да си покажем голия неуловим задник и въз на мръсна газ.Сега никой не ходи да кльонка там 8)
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
toyo1

Re: Две в едно на язИскър и инспекторите

Мнение от toyo1 »

lusienn написа:Аре намери кой се е возил на джетове до стената,и си е правил ташак с охраната,та заради такива е забранено вече с лодка с мотор в сомските места.Така се е чуло и се е коментирало между рибарите-газ пред охраната и да си покажем голия неуловим задник и въз на мръсна газ.Сега никой не ходи да кльонка там 8)
Няма за какво да ги тарся (МОМЧЕТАТА СА ОТ ЛЮЛИН и са взели ключовете от местото на техен приятел за да си пуснат и пробват джетовете :?: :?: :?: ПРОДЪЛЖЕНИЕТО СЕ ЗНАЕ но проблема идва от журналистка покраи която са минали и са я НАХРАНИЛИ че им е направила забележка :idea: а тя на свои ред е звъннала на Цветанов да му каже че не може да се пребори МАИ :?: с мутрите ) Заради едни ключове на заем и собственика на местото го яде МОМЧЕТО Е ЗАПАЛЕН РИБАР и за това си купи място на язовира.Аз също съм потърпевш да не мислиш че ми се даваха 2300евро за електрически мотор :?: :?: :?: А за кльонкането не знам какво те спира :?: Жоро бие всеки ден :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”