Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

БЛОКИРАХА ЯЗ АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ!!!
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
БЛОКИРАХА ЯЗ АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ!!!
БРАВО НА ИАРА ГАБРОВО, ИАРА В. ТЪРНОВО И ВСИЧКИ ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В АКЦИЯТА !!!!! - http://www.100vesti.info/news.php?city=1&id=1312.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

-
- разбира нещата
Re: БЛОКИРАХА ЯЗ АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ!!!

-
- разбира нещата
stupi написа:![]()
![]()
С наближаване на Никулден всички звена трябва да се активизират
И ние трябва да се включим!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- новобранец
Малко уточнение- в акцията не са участвали служители на ИАРА В.Търново, а на ИАГ В.Търново.Просто грешка на вестник 100 вести.Риболовец Гб написа:БРАВО НА ИАРА ГАБРОВО, ИАРА В. ТЪРНОВО И ВСИЧКИ ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В АКЦИЯТА !!!!! - http://www.100vesti.info/news.php?city=1&id=1312.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Хубава работа. Само дето не пише дали са хванали някой. Май пак не са.
Какво е ИАГ В.Търново
Какво е ИАГ В.Търново
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Горските са ИАГ.
Агенция по горите
Агенция по горите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Прочети хубаво статията колега има заловен бракониер, който е помагал на инспекторите да му извадят мрежите, за което са го наградили с хубав АктROSEN_GB написа:Хубава работа. Само дето не пише дали са хванали някой. Май пак не са.
Какво е ИАГ В.Търново

ИАГ - Изпълнителна агенция по горите.

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Колега заради теб я прочетох още един път. И пак разбрах че не са хванали никой на АЛ. СТАМБОЛИЙСКИРиболовец Гб написа:[
Прочети хубаво статията колега има заловен бракониер, който е помагал на инспекторите да му извадят мрежите, за което са го наградили с хубав Акт![]()
"от „ Ал. Стамболийски“ 100 метра бракониерски мрежи с неизвестен собственик"
-
- научил се да хвърля
Колега заради теб я прочетох още един път. И пак разбрах че не са хванали никой на АЛ. СТАМБОЛИЙСКИROSEN_GB написа:Риболовец Гб написа:[
Прочети хубаво статията колега има заловен бракониер, който е помагал на инспекторите да му извадят мрежите, за което са го наградили с хубав Акт![]()
"от „ Ал. Стамболийски“ 100 метра бракониерски мрежи с неизвестен собственик"[/quo
За това, че не са го хванали на Ал. Стамболийски си прав колега, но все пак важното е, че този път са хванали някой и са му писали Акт.

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Един път ходихме малко преди Дърданелите на едно място. Имаше двама мрежари които им збъркахме работата. Цял ден стояха до нас без да правят нищо. Неможеха да си извадят мрежите заради нас. Бяха с бял дйип май Тойота пълен с чували.
Та мисълта ми е че те не се крият през деня. Незнам ИАРА Kак все неможе да ги хване.
Ако остана без работа ще предложа на Доктора да ме наеме на работа. Д им покажа че може. Заплата два лева.
А миналата събота цял ден гърмяха в гората ловци и лаеха кучетата. Може да са си били законо там незнам само споделям.
Та мисълта ми е че те не се крият през деня. Незнам ИАРА Kак все неможе да ги хване.
Ако остана без работа ще предложа на Доктора да ме наеме на работа. Д им покажа че може. Заплата два лева.
А миналата събота цял ден гърмяха в гората ловци и лаеха кучетата. Може да са си били законо там незнам само споделям.
- daniel1964
- новобранец
-
- ще става разбирач
100 метра мрежи с 10 кг риба само по себеси говори ,че риба в Стамболийски не остана.Вчера бях цял ден на язовира и не ги видях тез спецове от ИАРА макар ,че са имали акция
,то от години не съм ги виждал ама то щото ловят мрежари
и дано не ги виждам ,че не дай боже ми треснали някой АКТ за маломерка с някой сантим под нормата
Поздрави!!!!

-
- ще става разбирач
Абе все недоволни бре.Като няма акции защо няма ка то работят пък пресмехулно нищо не били хванали.Българска работа.Трябва да им пляскаме и да ги окуражаваме.Да има и бонуси за добре свършена работа.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега не си прав. От 10-тина излета на Стамболийски поне 7 пъти съм ги засичал че тарашат язовира. Мисля че той и Сопот са едни от редовно посещаваните.vene mitov написа:100 метра мрежи с 10 кг риба само по себеси говори ,че риба в Стамболийски не остана.Вчера бях цял ден на язовира и не ги видях тез спецове от ИАРА макар ,че са имали акция![]()
![]()
,то от години не съм ги виждал ама то щото ловят мрежари
и дано не ги виждам ,че не дай боже ми треснали някой АКТ за маломерка с някой сантим под нормата
Поздрави!!!!
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- mandy73
- новобранец
- Обратна връзка:
Определено, тази година ИАРА има доста сериозно присъствие на Стамболийски, в сравнение с предните години. Мен са ме проверявали два пъти, а съм ги виждал още няколко. Дано продължават така и за напред.