Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери
Някой знае ли къде в София мога да намеря Owner C`ultiva Mira Shad номер 30 и 40 ?
-
- сериозен играч
Някой ползвал ли е воблери Pontoon 21?Руснаците доста ги хвалят ама нещо не ги намирам в ebay.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да , аз ги ползвам ( и не само аз де
).
Отскоро има и вносител в Бг
Уникални бойци по нищо не отстъпващи на любимото ми Риджи 35ф

Отскоро има и вносител в Бг

Уникални бойци по нищо не отстъпващи на любимото ми Риджи 35ф

Сашо, пусни на лични (ако е удобно) данни за контакт с фирмата, за да не се тълкува като реклама, моля!
И ако имаш по-подробни впечатления от поведението на примамките, напиши два реда!
Поздрави!
И ако имаш по-подробни впечатления от поведението на примамките, напиши два реда!
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами имах малко време за тестове. Иначе в много трудни условия ми извадиха рибки.Руснаците се кълнат в тях 
Още с хвърлянето кока-колата извади 2 бързи клена и мигновенно я смених. С оглед на това,че имат доста ясно изразена игра и са прекалено cheerful,а клена е сравнително муден вече ги замених с тумбести тракалки на име Голди
Дадох един за тестове на Иво и ми беше пратил ЛС ,че само на него е извадил риби , а той не е да няма воблери за клен.
Като цяло летят прекрасно , ловят, туичват се ... но четох ,че няколко цвята се белят,което мен не ме бърка
Ето цялото ревю на руснаците
http://www.fion.ru/obzor/314/
http://www.fion.ru/obzor/102/
Определено ще накупувам още една дозина

Още с хвърлянето кока-колата извади 2 бързи клена и мигновенно я смених. С оглед на това,че имат доста ясно изразена игра и са прекалено cheerful,а клена е сравнително муден вече ги замених с тумбести тракалки на име Голди

Дадох един за тестове на Иво и ми беше пратил ЛС ,че само на него е извадил риби , а той не е да няма воблери за клен.
Като цяло летят прекрасно , ловят, туичват се ... но четох ,че няколко цвята се белят,което мен не ме бърка

Ето цялото ревю на руснаците

http://www.fion.ru/obzor/314/
http://www.fion.ru/obzor/102/
Определено ще накупувам още една дозина

- maranzika
- сериозен играч
И той е?sandista написа: Отскоро има и вносител в Бг![]()

maranzika написа:И той е?sandista написа: Отскоро има и вносител в Бг![]()
От вчера чакам и се надявам и аз

-
- ще става разбирач
Така е даде ми - тествАхsandista написа:...Дадох един за тестове на Иво и ми беше пратил ЛС ,че само на него е извадил риби , а той не е да няма воблери за клен.

Бяме се разбрали със Сашо да тествам сheerful, и така и направих. Нарочно преди него изредих 15-тина други доказали се воблери - но нямах нито едно пипане. Викам си екстра момент за проба

И не след дълго търпението ми се възнагради, виждате до къде води лакомията:

Направих много силен едночасов риболов - в този ден не искаха Риджито, но това е друга тема

Воблера на мен лично, много ми хареса. Лети, позволява всякаква проводка, стабилен в течение. В случая го водих адски бавно, колкото леко да помръдва

Условията бяха попридошла река, цвят перфектен, вода ледена, силно слънце, което ме принуди да се крия като партизанин

Вносителя мисля е Петър, колегата дето внесе и други уловисти воблери, като Асакура

А някакви навлюдения към модела на Понтоон 21 Фоп имате ли ? Има клипчета в Ютуб и доста материал където руснаците много тачат този модел и късат кленовете по техните си рекички 

- patter
- вече хвърля и на тежко
Предлагам преди да продължите с четенето да седнете удобно, да си налеете чаша вода и да си приготвите валериана.
Фоп са ръчно изработени воблери от балса.

Фоп са ръчно изработени воблери от балса.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ще ги има ли у Магазина ?
И кво .. красиви са , ама докато не ги видя в боя не признавам !
)))
И кво .. красиви са , ама докато не ги видя в боя не признавам !

- maranzika
- сериозен играч
Пеше,кажи де?sandista написа:Ще ги има ли у Магазина ?
- patter
- вече хвърля и на тежко
Специало тези едва ли ще се появят скоро. Има една шапка причини, като не най-маловажната е цената им, която за нашите условия си е направо от града на Маранцика 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не виждам с какво въпросните тракалки ще ловят повече от всяка обикновенна сръбска такава. Иначе за колекция са супер красиви
Истината при Понтоон 21 е в другите модели

Истината при Понтоон 21 е в другите модели