Въпрос за рено лагуна 2002

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Въпрос за рено лагуна 2002

Мнение от RAAZIEL »

Колеги,дойде момент да сменям колата.Спрял съм се на въпросната кола-комби,та питането ми е ако някой кара такава да сподели как се държи по черно,влизал ли в по -екстремни ситуации извън асфалта.Досега карах vw polo и с него съм ходил на доста места,чудя се дали с лагуната ще мога.Ще бъда благодарен.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Въпрос за рено лагуна 2002

Мнение от Георги Кръстев »

Колега ако ти трябва кола за черно, градско , сняг и семейство . Това :-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
А ето и по голямото братче:-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

колега днеска видях такова и ми се стори нисичко за черни пътища,а и до колкото знам са със слаби предници
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Колега точно от тази кола нямаш нужда а и не съветвам никой да си купува такава.Баща ми си купи преди две години Рено Лагуна комби 1.9 dci 120 кс. от Италия с намерение да я кара за по-дълъг период от време.Мога да ти кажа че му се скъси живота с тази кола.Ремонт на двигателя понеже обърнат маслен семеринг на третия цилиндър, от там разход на масло което е скъпо някъква пълна синтетика, внезапно изгасяне и спиране в движение,блокиране на компютърът и влизане в авариен режим,за две години сигурно беше общо 3-4 месеца в сервиз.За сега я оправиха проблема май е бил от някъкъв оголен кабел който е окъсявал в шасито и е блокирал компа.Само мога да ти кажа че веднъж съм спал в нея сам и става, но зависи колко си изпил :drinkers: иначе като я оправи върви много 170 -180 км/ч не се осещат,а пък той за черните пътища си има друга.Пак Рено само че Канго то пък ква кола е.
Но при колите втора употреба всичко е на късмет както с жените,бъркаш в чувала със змиите и която извадиш твоя е.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Приказката е една - колата втора употреба е въпрос на малко късмет и доста познания. Без да се обяснявам надълго и широко, според мен Лагуна комби е доста дълга кола и за да ти върши работа за черни пътища трябва да е със 17' джанти. Рено карам от 6 години (няколко коли) все лични, все бензин/газ, актуалната ми е бензин хеч 2001 с 16' джанти и с тази кола съм обикалял хиляди километри черни пътища - не ме е оставяла, не ме е предавала, винаги ми е събирала всички въдици (и производните). Държи се добре както на черен път, така и на асфалт. Е, разбира се, не е джип, та ако ще катериш кози пътеки, не това е колата :)
Преди да цакам за тази кола обаче минах през представителство на Рено, огледах сервизната й книжка и я прекарах през още един сервиз. Съвета ми е просто да си внимателен в избора на автомобил - задължително със сервизна история и обстойна проверка в лицензиран сервиз.
И най-вече имай достатъчно късмет като бъркаш в чувала със змиите :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”