Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Около пристанището , нефтобазата много слабо.Колегата има двадесетина риби(чернокоп) , другия десетина .Аз една и отпраших за попове . След Болшевика към атия имаше село .Носеха се слухове за много ама граца ...roko-koko написа:Днес сутринта ,пак докато си зяпам към пристанището след сутрешната закуска ,гледам пак са се събрали доста лодки и няколко са се насочили на там .Лодките са малко по-нагоре от колкото преди няколко дни .В смисъл по-навътре в морето ама са пак долу горе на входа на пристанището.Дано искочи някаква добра слука за колегитеАз съм до обед зает ,а след това съм за лихнуси над Агалина защото в тоя раион ни е лодката.Дано имат успех с белите риби колегите а на останалите живи и здрави
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
Подробности.... на някой може да му е от полза .Поздрави!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 89#p651689
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 89#p651689
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Вчера влязохме към9:00 от Аспарухово и забихме пред Галата до 12:00 имахме 10 риби пълна греда и решихме да се преместм към 101 буй.Спряхме по средата на фарватера без котва и като се почна една
граца и някои друг сафрид.Краен резултат от 13:00 до 16:30 двама човека 25 литра

-
- научил се да хвърля
вчера събота влязохме към 7 часа до 8 30 нищо след това 8 чернокопа до 9 часа
след това граца кадидат сафриди и сафриди

един заблуден зарган хванат за гърба

имаше и гердани

опасно близо мина това корабче

крайния резултат около 5кг риба от мен и 3 кг за дядото само граца

по качествените риби отидоха на скарата

наздраве на всички

след това граца кадидат сафриди и сафриди

един заблуден зарган хванат за гърба

имаше и гердани

опасно близо мина това корабче

крайния резултат около 5кг риба от мен и 3 кг за дядото само граца

по качествените риби отидоха на скарата

наздраве на всички

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами какво по-добро от този риболов ?
Добре сте се справили.
Добре сте се справили.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Рано си заминахте бе Марине,следобяд залива завря от сафрид.Мънцата написа:Днес от 7.00 до 12.00 почти капоВлязохме от Аспарухово, въртяхме от Галата до Поворотния, Рубин и обратно. Около 11.00 пред Галата хванахме един пасаж добър сафрид на 16-17м, но с това си останахме. Водата - 11 градуса. Не ми се иска точно аз да го казвам, ама ... май това беше за този сезон
Аз хванах 4,5 кг. сафрид,и колегите имаха по толкова,просто рибата се появи по-късно.
Имах проблеми с компютъра затова сега пиша.
Апък за този сезон.....незнам ама ако така се задържи времето...........
vlad_rad написа: Рано си заминахте бе Марине,следобяд залива завря от сафрид.

[по качествените риби отидоха на скарата

наздраве на всички
[/quote]
Хубав улов колега,особенно по това време на годината,аз в събота имах мераци да влизам за лихмари,обаче ситуацията се сговни и реших закривам сезона с рибен уикенд който бях започнал от Петък вечер.У дома им се разказа играта да ядат риба .За Петък Събота и Неделя се изяде около 5 кила чернокоп и 7-8 карагйоза това с помощта на няколко комшии и приятели.На малкото дистанционно му се разказа играта да мъкне бира горкия.Така ,че скъпи приятели аз сгънах тетрадките за съжаление.Ама като се има предвид ,че миналата година за последно влизахме на 16 ноември пак берекет .То и двигатела нещо почна и той да сгъва така ,че ....Поздрави и късмет

наздраве на всички

Хубав улов колега,особенно по това време на годината,аз в събота имах мераци да влизам за лихмари,обаче ситуацията се сговни и реших закривам сезона с рибен уикенд който бях започнал от Петък вечер.У дома им се разказа играта да ядат риба .За Петък Събота и Неделя се изяде около 5 кила чернокоп и 7-8 карагйоза това с помощта на няколко комшии и приятели.На малкото дистанционно му се разказа играта да мъкне бира горкия.Така ,че скъпи приятели аз сгънах тетрадките за съжаление.Ама като се има предвид ,че миналата година за последно влизахме на 16 ноември пак берекет .То и двигатела нещо почна и той да сгъва така ,че ....Поздрави и късмет

Ваньо написа:вчера събота влязохме към 7 часа до 8 30 нищо след това 8 чернокопа до 9 часа
след това граца кадидат сафриди и сафриди ...........
Ванко здравей, аз се чудя къде се изгуби, а ти си отишъл да хванеш риба на дядо си.
Браво за улова и хубавия репортаж.
Във вторник седем кила чернокоп и около две грацо-сафрид , т`ва на двамата и то от тъмно до тъмно.Рибата даде във фарватера , непосредствено пред входа на "японеца"
Днес отзивите са също много добри , лодките са излезли по обяд поради усилващия се североизточен вятър. Двама от аверите които са били вътре са имали по 35-40 едри чернокопа 

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Къде е това колега?В кои град или място , моля дооточняваите.Благодаряsalmo написа:Във вторник седем кила чернокоп и около две грацо-сафрид , т`ва на двамата и то от тъмно до тъмно.Рибата даде във фарватера , непосредствено пред входа на "японеца"Днес отзивите са също много добри , лодките са излезли по обяд поради усилващия се североизточен вятър. Двама от аверите които са били вътре са имали по 35-40 едри чернокопа
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Salmo е написъл от кой град е под аватара-Бургас,в поста е посочил че става въпрос за фарватера пред пристанището/Японеца/
А ти от кой град си друже
......................Поздрави
п.п.Потписа на маймуница,сега го видях-Градски си
А ти от кой град си друже

п.п.Потписа на маймуница,сега го видях-Градски си

За да поискаш, трябва да дадеш
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
"Японеца" е новото пристанище в Бургас.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера се поразходихме с Моряка.

Набързо - риба няма.
Това е попа за около 2 часа.

И едно пасажче засякохме със сафрид,извадихме по няколко броя
и до там.
температура на водата

Иначе обиколихме морето от Галата до Траката и Рубин,
после обратно пак пред Галата,в залива,пред вълнолома -
няма го сафрида вчера.
Проверихме до 23м дълбочина,да не се ядосвам после - нънци.
Това може би беше за последно,но не се заричам окончателно де.

Набързо - риба няма.
Това е попа за около 2 часа.

И едно пасажче засякохме със сафрид,извадихме по няколко броя
и до там.
температура на водата

Иначе обиколихме морето от Галата до Траката и Рубин,
после обратно пак пред Галата,в залива,пред вълнолома -
няма го сафрида вчера.
Проверихме до 23м дълбочина,да не се ядосвам после - нънци.
Това може би беше за последно,но не се заричам окончателно де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
КИРО написа:Това може би беше за последно,но не се заричам окончателно де.
А пък ние се канихме да излизаме утре