Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Продавам маратонки-продадени
Продавам маратонки-продадени
Продавам 2 чифта,чисто нови маратонки.Fila и Umbro- номер 41.На мен са ми малки.Цената за двата чифта е 75 лв.Umbro-то е без кутия/още при доставката,малкия ми син я докопа
/

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от tiho todorov на Вто Ное 30, 2010 10:36 am, променено общо 1 път.
Re: Продавам маратонки
Батка умброто ме кефи ама пусти му голям крак няма да ми стане иначе бях готов да го взема.Но все пак успех с продажбата.
абе к'во да ти кажа, и аз рязах...рязах нокти, ма тц... не и не
здраве да е 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
от къде са купени
ти кой номер носиш аз носа 40.5 и 41 на адидас дали ще ми стане умброто
ти кой номер носиш аз носа 40.5 и 41 на адидас дали ще ми стане умброто
Аз нося 42,но понеже си поръчвахме доста неща с приятелчета е станало, някакво объркване при заявките.Закупени са от Англия/онлайн/. Ако размера на Адидас ти е 40.5,41 би трябвало да ти залепнат,но знам ли колега
..все пак е обувка.

Re: Продавам маратонки-продадени
Маратонките са продадени.Сега, за да благодаря на този прекрасен форум за съдействието при продажбата, не ми остава нищо друго,свен да погледна номера на банковата сметка за дечицата от Нови Хан. 

-
- научил се да хвърля
Колега, и аз ти благодаря за качествената стока. Единственото лошо е, че маратонките надхвърлиха очакванията ми и сигурно ще ми бъде жал да ги калям и късам по гьоловете, за където първоначално бяха предвидени. Адмирации за намеренията за благотворителност. Значи си е заслужавал всеки платен лев за маратонките, в т.ч. и тези 5-10 лв., за които не се пазарих да ми смъкнеш от твоята цена.tiho todorov написа:Маратонките са продадени.Сега, за да благодаря на този прекрасен форум за съдействието при продажбата, не ми остава нищо друго,свен да погледна номера на банковата сметка за дечицата от Нови Хан.
Както се казва "отстъпката" можем да е
.Със здраве да си ги носиш,Тихо.