Жребчево - тролинг

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Според мен рибата е на моменти или ще я уцелиш на всичко да взема или трябва да си голям майстор.

Примамката няма такова голямо значение по важното е да се намери рибата.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Абе той сонара ти я показва къде е рибата ама като неиска да взима трябва да првиш всекви врътки за да я предизвикаш,ако искаш след забраната да се оговорим за 2-3 дена на Пясъчник предполагам ти е близко да обменим опит, :smt079 :partyman: ако въобще е останала риба там.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Поборников написа:Абе той сонара ти я показва къде е рибата ама като неиска да взима трябва да првиш всекви врътки за да я предизвикаш
С това съм съгласен и в тая връзка пуснах двете рапалки, иначе те са си Down Deep HJ като показания "бияч" само, че други цветове.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Към кой беше отправена поканата.

Не забравяте ли Троли.
Ще ви се разсърди. :lol:
Изображение

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За цветовете бях споменал че са сребристосиньо и сребристозелено иначе модела е същия че са по малки с 2 тройки ще се отрази на дълбочината на газене,но това се коригира от скороста на лодката.
Troli

Мнение от Troli »

Ако ме съдите,ще трябва и Сампо да го отнесе заради мен.И още много други.Абе,гьоловете ке се изпразнят! :D :D :D
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Баф мааму и тролинг :shock: 8 страници от които поне 6 са пълен офф :oops: :oops: :oops:
Troli, къде си бе човече?! анализирай това, че гледай кви ги пише Lorda пък аз не съм много съгласен :wink: :
lorda написа:Според мен рибата е на моменти или ще я уцелиш на всичко да взема или трябва да си голям майстор.

Примамката няма такова голямо значение по важното е да се намери рибата.
Troli

Мнение от Troli »

За тебе,Рики е ОФФ или ОФ,защото шараните не се ловят на тролинг,та за туй! :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Troli написа:За тебе,Рики е ОФФ или ОФ,защото шараните не се ловят на тролинг,та за туй! :wink:
А аз веднъж на тролинг си улових една сърфистка :shock: ана Пясъчник мой приятел даже хвана гларус :shock: та темата нали беше за Жребчево :wink: или гиола дето троли Troli не е Жребчево :?:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Сигурно не е Жребчево щото Троли каза, че е тролил на "гьола" пък то Жребчево е гьолче :lol:
Изображение

Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Ей Троли ти ли гътна галерията.
Изображение

rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Тroli,за мен шараните са си шарани а белите риби бели...и по никой начин не се опитвам да разбера как да хвана шаран на влачене или бяла на протеиново топче :wink:
А сега прегледай тия 8 страници и виж колко инфо има за троленето :shock: и кво точно разбрахме от тая тема??? Информация от типа..хванах "Х" бели риби на язовир "Y"...смлях ги, ето ви снимки е по скоро хвалба от колкото полезна за някого!
То форума ли не думкаха, вестници ли не четохме, риби ли не мерихме... :? :? :?
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Аз наистина имам вина за цялата тая бъркотия, иначе всичко щеше да приключи мирно и тихо.

Поемам цялата отговорност.

Питам какво стана с Галерията.
Изображение

Troli

Мнение от Troli »

Тролих във събота от 8.00ч. до 12.30ч. на Жребчево!Нищо!Водата и брега на устието е помия,кочина и сметище!Бяхме 4-5 лодки и никой не само,че не хвана ами и сонара не отчете една риба.Видях от брега да вадят 15-20см.-ви рибки!Днес обаче потролих на моя гьол и за 3 часа извадих една бяла!Качих я!Та така! :wink: :idea:
Troli

Мнение от Troli »

Лорде,нямаш ли достойнство?Да си качваш чужди снимки в галерията!Срамота е!Ако си хванал няколко кефалчета на Жребчево,яж си ги!Аз няма да ти ги взимам на никаква цена в моята галерия! :D Сега кой ще ми плати авторското право? :roll: Ей,хакерче такова! :D Ке ти пратиме ГеРеБОБ.Каквото и да значи това! :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”