къде да дебютирам в Стара Загора?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

къде да дебютирам в Стара Загора?

Мнение от icho_87 »

Здрасти, колеги! От скоро съм студент в Стара Загора и се чудя къде да почеша крастата :lol: за предпочитане е някъде наблизо. чух за някакъв гьол покрай Богомилово? Има ли такова нещо и какво излиза там? Четох и теми за "Загорка", но останах със смесени чувства :roll: Дайте акъл :)
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

най-добре покрай r.Tунджа, там има и много пресевни с всякъква риба, започват още от село Ягода, което е на пътя СЗ-Казанлъл, ако нямаш транспорт може и на ез.Загорка там е най-добре със спининг има кефал, малко щука, бяла риба а и други риби съшо ама е трудно място за ловене, много хора наоколо и рибата е нарядко, кажи кви са ти предпочитанията и кви такъми имаш и щте ти кажа още
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

здрасти. ами тук нямам такъми. само един телескоп 4м. покрай великден ще се прибирам към Гоце Делчев и може да взема някоя по-сериозна пръчка :lol: тук нямам време да се занимавам сериозно, а и транспортът е проблем. дай съвет за Загорка. дава ли по това време на сезона :) какво да гоня, някоя и друга тънкост :) благодаря предварително
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

ми както ти казах можеш да търсиш всякъква риба на Загорка но рибата е трудна, най-много има кефал, аз ходя само само за бяла риба със силиконки надвечер, отляво на острова, а иначе между кабинката на пазачите и острова(включително) е забранено за риболов. Отзад в старото езеро което е свързано с голямото също можеш да търсиш риба там се навърта най-вече кефал и щука, а в тоя регион около моста има и костур и мирна риба.
Тънкоста е че през деня много хора обикалят и не взима много рибата, трябва рано сутрин, и надвечер, пробвай се наслука.
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

тази седмица няма да имам време но след великден задължително ще отида. как стои въпроса с билетите? проверяват ли? моя не съм го подновявал за тази година :lol: мерси за инфото, чао
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

всеки риболовец трябва да има билет, скоро не съм засичал да проверяват но се е случвало, а по забраната си е забранено :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”