Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

къде да дебютирам в Стара Загора?
Модератор: sapuna
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
къде да дебютирам в Стара Загора?
Здрасти, колеги! От скоро съм студент в Стара Загора и се чудя къде да почеша крастата
за предпочитане е някъде наблизо. чух за някакъв гьол покрай Богомилово? Има ли такова нещо и какво излиза там? Четох и теми за "Загорка", но останах със смесени чувства
Дайте акъл 

най-добре покрай r.Tунджа, там има и много пресевни с всякъква риба, започват още от село Ягода, което е на пътя СЗ-Казанлъл, ако нямаш транспорт може и на ез.Загорка там е най-добре със спининг има кефал, малко щука, бяла риба а и други риби съшо ама е трудно място за ловене, много хора наоколо и рибата е нарядко, кажи кви са ти предпочитанията и кви такъми имаш и щте ти кажа още
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
здрасти. ами тук нямам такъми. само един телескоп 4м. покрай великден ще се прибирам към Гоце Делчев и може да взема някоя по-сериозна пръчка
тук нямам време да се занимавам сериозно, а и транспортът е проблем. дай съвет за Загорка. дава ли по това време на сезона
какво да гоня, някоя и друга тънкост
благодаря предварително

ми както ти казах можеш да търсиш всякъква риба на Загорка но рибата е трудна, най-много има кефал, аз ходя само само за бяла риба със силиконки надвечер, отляво на острова, а иначе между кабинката на пазачите и острова(включително) е забранено за риболов. Отзад в старото езеро което е свързано с голямото също можеш да търсиш риба там се навърта най-вече кефал и щука, а в тоя регион около моста има и костур и мирна риба.
Тънкоста е че през деня много хора обикалят и не взима много рибата, трябва рано сутрин, и надвечер, пробвай се наслука.
Тънкоста е че през деня много хора обикалят и не взима много рибата, трябва рано сутрин, и надвечер, пробвай се наслука.