Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ugly Duckling
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ебати,успях да кача снимка!!!
Ето я и нея:
Айде дайте сега малко инфо за този воблер,характеристиките му са:
Тракащ,плаващ,две малки тройки/една на корема и една на опашката,като тази на опашката има пискюлче от ламе/,дължината му е 2.5 санта,цвета го виждате на снимката,има черна точка зад окото и червена ивичка,имитираща хриле,също и на края на опашката има малко оранжевичко.Добре е изпълнен,лопатката не е накриво,тройките са качествени и т.н.
Казвайте за каква риба става,мисля да го пробвам за кефал,за пъстървови,костурчета.За бяла риба май е много малък,но все пак какво ще кажете като цяло?

Ето я и нея:

Айде дайте сега малко инфо за този воблер,характеристиките му са:
Тракащ,плаващ,две малки тройки/една на корема и една на опашката,като тази на опашката има пискюлче от ламе/,дължината му е 2.5 санта,цвета го виждате на снимката,има черна точка зад окото и червена ивичка,имитираща хриле,също и на края на опашката има малко оранжевичко.Добре е изпълнен,лопатката не е накриво,тройките са качествени и т.н.
Казвайте за каква риба става,мисля да го пробвам за кефал,за пъстървови,костурчета.За бяла риба май е много малък,но все пак какво ще кажете като цяло?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Гледай ся то риба хваща, ама не щото е много добро.
Кефала някой (ако не всеки) път много обича тракащите гадини (както и сома).
Но това не значи, че не тракащите са за пренебрегване.
Вземи си Хорнет на Салмо и прецени сам качествата.
А на Голдито му смени тройките.
Наслука.
Кефала някой (ако не всеки) път много обича тракащите гадини (както и сома).
Но това не значи, че не тракащите са за пренебрегване.
Вземи си Хорнет на Салмо и прецени сам качествата.
А на Голдито му смени тройките.
Наслука.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ще взема същия размер тройки,но има в мойто магазинче едни по 90 стотинки,от някакъв по-различен метал са,тъмно сиви на цвят,по-скоро светло черни
Сякаш имат някакво допълнително покритие.Много са остри,контрите им са остри като жилата и не връщат,закалени са,аве...идеални са според мен.На повечето клатушки взимам от тези тройки и досега нямам изпусната риба/не че имам много хванати...
/.На някои воблери и блесни не ми харесват и халкичките,които правят връзката на тройката с тялото,попринцип гледам да взимам по-малки и здрави,особено за кефал,но на Голдито са си мънички.

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- krokibg
- учете се от него
Пак добре,че халката за воденето не е на лопатката и че теловете са вградени във рапалата.Старите даже и все още някой от новите модели само лопатката остава на конеца след зверски удар на някое голямо добиче

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бравос,колега,ама тоя първия воблер не е ли по-скоро за щука и сулка,от колкото за кефала?Голяма стръвница е била тая риба,да ми се невиди!Аз имам нодобен воблер,ама никога не би ми дошло на акъла да го вържа за кефал,досега незнаех,че и толкова големи ядат. 

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.