Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Имам едно интересно Предложение!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Имам едно интересно Предложение!
Toku 6to otkrih va6iq Forum i mnogo mi dopadna! Vijdam 4e ima mnogo razli4ni temi i komentari i tova mi haresva ! Az li4no sam mnogo zapalen Ribolovec ! Predlojenieto mi e slednoto ! Obi4am mnogo da hodq po sastezaniq no do sega sam hodil samo na 2 na ednoto ne me dopusnaha na drugoto me dopusnaha i vzeh 3-to mqsto i ot godina i polovina ne sam hodil ! Predlojenieto mi e da se napravi tema na Foruma v koqto da se pi6e Koga Kade 6te se systoi sastezanie za da moje pove4e ribolovci da otidat i da se probvat! Mislq 4e i drugi kolegi biha se vyspolzvali ot informaciqta !
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
Zdrasti!
Verno e kolega triabva da se napravi takova ne6to 6toto iskam i az da otida na sustezanie~!!!!Are nasluka kolega!!!
Az sam za 100% za Riboloven Klub a za Systezanie vinagi sam gotov da se probvam s nqkoi po dobyr ot men !Za zaribqvaneto malko po trudno no az sam go pravil 2-3 pati ! i 2 ot koito sled godina sam lovql ot exemplqrite koito sam pusnal minalata
Nqmate si na predstava kakv kef e da hvane6 lin v qzovir v koito prredi godina i polovina ne e imalo no sled kato ti si go pusnal tam i sled godina i polovina sa ostanali 4uvstvoto e prekrasno o6te pove4e 4e be6e uveli4il razmera si 3-kratno samo za edno godina i polovina taka 4e daite da vidim kakvo 6te stane !
Az sam ot Sofia Neka seki napi6e ot kade e za da e posleno ako sme ot edin grad da se zapoznaeme !

Az sam ot Sofia Neka seki napi6e ot kade e za da e posleno ako sme ot edin grad da se zapoznaeme !

-
- новобранец
- Обратна връзка:
ЗА ТЕЗИ, ДЕТО ПИШАТ НА ЛАТИНИЦА !!!
АЛО , " Платика и", толкава ли е трудно да списваш на кирилица?
Не Те ли дразни това, че Си "латински българин "?
Ако имаш проблем с клавиатурата, има ги по 10 лв. в магазина!!!
Веднага минавай на кирилица, къв българин Си, а ???
Не Те ли дразни това, че Си "латински българин "?
Ако имаш проблем с клавиатурата, има ги по 10 лв. в магазина!!!
Веднага минавай на кирилица, къв българин Си, а ???
Ако се пази тишина, рибата идва близо до брега !!!